English Greek
22
Τρι, Σεπ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Heineken: Αυξήθηκαν Τα Κέρδη Στο Εννεάμηνο

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Heineken ανακοίνωσε σημαντική αύξηση των κερδών εννιαμήνου, καθώς και του όγκου της μπύρας, και διατήρησε αμετάβλητες τις εκτιμήσεις για το έτος.

Η ολλανδική ζυθοποιία τόνισε πως στο εννεάμηνο εμφάνισε καθαρά κέρδη 3,08 δισ. ευρώ, υψηλότερα από τα 396 εκατ. ευρώ σε σχέση με το προηγούμενο έτος, και σε σχέση με τα 1,67 δισ. Ευρώ για την αντίστοιχη περίοδο του 2019.

Η εταιρεία τόνισε πως το ποσό περιλαμβάνει έκτακτα κέρδη 1,3 δισ. Ευρώ από τον επανυπολογισμό της δίκαιης αξίας μιας συμμετοχής της στην United Breweries της Ινδίας.

Στο γ' τρίμηνο, οι όγκοι της μπύρας μειώθηκαν 5,1%, ωστόσο στο εννεάμηνο οι όγκοι αυξήθηκαν 4%.

Η εταιρεία δήλωσε πως η πτώση αποδίδεται στην εξασθένιση της αγοράς Ασίας-Ειρηνικού εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων σε βασικές αγορές, αν και βίε αρχίσει ήδη να βλέπει ανάκαμψη.

Η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία ζυθοποιίας παγκοσμίως, τόνισε πως το μακροοικονομικό περιβάλλον παραμένει ευμετάβλητο και ότι η ίδια ανταποκρίνεται αντιστοίχως.

"Υιοθετούμε μια δυναμική προσέγγιση στην τιμολόγηση και στο κόστος, σε όλες μας τις αγορές, για να ανταποκριθούμε σε αυτή την πρόκληση.

Επομένως, οι προσδοκίες μας παραμένουν αμετάβλητες, με τα αποτελέσματα του έτους να παραμένουν κάτω του 2019", τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Dolf van den Brink.

πηγή: capital.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φεύγει Από Τη Ρωσία Η Heineken - Πούλησε Επτά Ζυθοποιίες Για 1 Ευρώ
moneyreview.gr

Την έξοδό της από τη Ρωσία ολοκλήρωσε η Heineken, πουλώντας επτά ζυθοποιίες στη ρωσική εταιρεία συσκευασίας και καταναλωτικών αγαθών Arnest Group, αντί 1 ευρώ.

Κριθάρι: Μειωμένη Παραγωγή Στη Θεσσαλία-Από 20 Λεπτά Για Ζυθοποιία
Ζυγουράκη Αικατερίνη Γλυκερία

Η συγκομιδή ξεκινά μέσα στις επόμενες μέρες στο Θεσσαλικό κάμπο, ενώ οι αποδόσεις προβλέπονται χαμηλότερες από πέρυσι και τα συμβόλαια ζυθοποιίας ξεκινάει από 0,20 λεπτά το κιλό.

P.I.G.S. - Sympozium
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η P.I.G.S. Brewery.

P.I.G.S. / Hop Hooligans - I Have No Mouth, And I Must Scream
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Hop Hooligans Brewery, κυκλοφόρησε η P.I.G.S. Brewery.

Καμία Ανησυχία Για Τον Covid Στο Oktoberfest Του Μονάχου
Γεώργιος Σαμαρίδης

Αν και η διάσημη γιορτή μπύρας της Γερμανίας είναι πιθανό να προκαλέσει έξαρση των μολύνσεων από Covid-19, αυτές θα είναι πολύ πιο ήπιες από ό,τι ήταν στο αποκορύφωμα της πανδημίας, δήλωσαν ειδικοί σε θέματα υγείας.

Το Βeer Spa Από Την Πράγα Στο Παρίσι!
cityportal.gr

Το "Beer Spa", ένα σπα όπως δεν έχετε ξαναδεί. Ένα μοναδικό μέρος που δεν προορίζεται μόνο για τους λάτρεις της μπύρας!

Άλλα Άρθρα