English Greek
10
Σαβ, Οκτ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Uiltje - Brewersjuice, Brewersjuice, Brewersjuice

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Ο λόγος για την "Brewersjuice, Brewersjuice, Brewersjuice", μια NE IPA με 6,8% ABV και 15 IBU, ζυθοποιημένη με Amarillo, Talus, Idaho 7 και Sabro.

Η μπύρα διατίθεται σε κουτάκι των 440ml, στην ενδεικτική τιμή των €5,25.

uiltje brewersjuice

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Great Lakes - Cran Orange Wheat
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα εποχιακή ετικέτα κυκλοφόρησε η Great Lakes Brewing Co.

Ο Βασιλιάς Της Μπύρας: Ο Έλληνας Που Κάνει Κουμάντο Στη Μεγαλύτερη Ζυθοποιία Στον Κόσμο
menshouse.gr

Με περισσότερα από 400 brands και ετικέτες από όλον τον κόσμο στο «οπλοστάσιό» της, η AB InBev, δικαίως χαρακτηρίζεται η μεγαλύτερη ζυθοποιία παγκοσμίως! Εκείνο που πάντως δεν γνωρίζουμε οι περισσότεροι όταν απολαμβάνουμε μια παγωμένη μπύρα, είναι ότι πίνουμε στην... υγειά ενός Έλληνα που διοικεί αυτήν την αυτοκρατορία!

Hangar 24 - X9-Irish-Red
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Hangar 24 Craft Brewery.

Bottle Logic / Pontoon - Mind Over Batter (2023)
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Pontoon Brewing, κυκλοφόρησε η Bottle Logic Brewing.

Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Για Την Μπύρα Oktoberfest
Νικόλαος Σκριτλής

Η μπύρα που παρασκευάζεται ειδικά για το Oktoberfest θα προστατεύεται στο μέλλον. Η Επιτροπή της ΕΕ πρόσθεσε την μπύρα στον κατάλογο των προστατευόμενων τροφίμων.

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία Και Η Diageo Επεκτείνουν Τη Συνεργασία Τους Για Την Μπύρα Guinness Για Ακόμη Πέντε Χρόνια!
capital.gr

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία και η Diageo ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την ανανέωση της αποκλειστικής στρατηγικής συνεργασίας τους για την μπύρα Guinness στην Ελλάδα. Αυτή η συνεργασία, που μετρά περισσότερα από 30 χρόνια, θα συνεχίσει να φέρνει την πιο εμβληματική και αγαπημένη stout του κόσμου στους λάτρεις της μπύρας στη χώρα μας, για πέντε ακόμη χρόνια.

Άλλα Άρθρα