Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Browar Maltgarden.
Ο λόγος για την "These Three Letters", μια Hazy IPA με 6% ABV, ζυθοποιημένη με Talus, Sabro και Enigma.
Η μπύρα διατίθεται σε κουτάκι των 500ml, καθώς και σε βαρέλι.

www.Beer-Pedia.com
Europe's Best Web Site About Beer
Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το δεύτερο μισό του Wiesn ξεκινά με μια νέα προσφορά: από τώρα και στο εξής διατίθεται και ζεστό κρασί. Περίπου τρία εκατομμύρια επισκέπτες επισκέφθηκαν το Oktoberfest την πρώτη εβδομάδα, 300.000 λιγότεροι από ό,τι το 2019. Συγκριτικά, ήπιαν 15% λιγότερη μπύρα.
Οι επενδύσεις της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας στην τριετία 2021-2023 άγγιξαν τα 23,1 εκατ. ευρώ, ενώ η συνεισφορά της στην εθνική οικονομία μέσω φορολογίας, για το αντίστοιχο διάστημα, ανήλθε στα 161,3 εκατ. Ευρώ.
Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Bottle Logic Brewing.
Σε νέες συνεργασίες, μεταξύ των οποίων με τη μπύρα Estrella Galicia και τον Οίκο De Kuyper την παγκοσμίως γνωστή ολλανδική εταιρία λικέρ και σιροπιών, προχώρησε η Άμβυξ, η μεγαλύτερη και παλαιότερη εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας στην Ελλάδα.
Η ΕΕ απαιτεί από τα κράτη μέλη να επιβάλλουν έναν ελάχιστο ειδικό φόρο κατανάλωσης στην μπύρα, αλλά η πλειονότητα των χωρών επιβάλλει μεγαλύτερο φόρο κατανάλωσης.