English Greek
20
Σαβ, Απρ
34 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ηνωμένο Βασίλειο: Ανησυχία Για Την Επάρκεια Σε CO2 - Φόβοι Για Ελλείψεις Και Αυξήσεις Τιμών Σε Μπύρα Και Ανθρακούχα Ποτά

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η κυβέρνηση στο ΗΒ παρενέβη πρόσφατα για να μεσολαβήσει σε μια συμφωνία μεταξύ των παραγωγών CO2 και της βιομηχανίας, αλλά η συμφωνία πρόκειται να λήξει στα τέλη Ιανουαρίου.

Τα αφεντικά των παμπ και των εστιατορίων φοβούνται ότι μία ακόμη έλλειψη διοξειδίου του άνθρακα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση της τιμής της μπύρας και των ανθρακούχων ποτών και καλούν την κυβέρνηση να βρει μια μακροπρόθεσμη λύση.

Μια κρίση της εφοδιαστικής αλυσίδας αποφεύχθηκε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, όταν η κυβέρνηση παρενέβη για να μεσολαβήσει για μια συμφωνία μεταξύ των παραγωγών CO2 και της βιομηχανίας, αλλά η συμφωνία πρόκειται να λήξει στα τέλη Ιανουαρίου.

Η συμφωνία έγινε μεταξύ του υπουργού επιχειρήσεων Kwasi Kwarteng και της CF Industries, μιας εταιρείας παραγωγής λιπασμάτων με φυτά στο Ηνωμένο Βασίλειο με έδρα τις ΗΠΑ.

Η CF Industries παράγει το 60 τοις εκατό του εμπορικού διοξειδίου του άνθρακα του Ηνωμένου Βασιλείου ως υποπροϊόν της παραγωγής αμμωνίας για λίπασμα. Το κύριο εργοστάσιό της βρίσκεται στο Billingham, στο Teesside, και μπορεί να παράγει 750 τόνους CO2 την ημέρα.

co2

Τότε, ο Διευθύνων Σύμβουλος της CF Industries, Tony Will, δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Kwarteng και όλο το προσωπικό του που εργάστηκαν ακούραστα για την επίτευξη αυτής της συμφωνίας που θα επιτρέψει την επανεκκίνηση του εργοστασίου και θα αποτρέψει μια πιθανή διακοπή του εφοδιασμού CO2 που επηρεάζει πολλές βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων και των ποτών. διαθεσιμότητα στους καταναλωτές του Ηνωμένου Βασιλείου».

Ο κ. Will πρόσθεσε ότι η εταιρεία ανυπομονεί να συνεργαστεί με το τμήμα «για την ανάπτυξη μιας πιο μακροπρόθεσμης λύσης, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης εναλλακτικών προμηθευτών CO2 για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου».

Με τις μέρες να περνούν, οι ηγέτες της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών αμφισβητούν εάν η κυβέρνηση έχει βρει αρκετές κατάλληλες εναλλακτικές λύσεις.

Σε μια επιστολή από την Ομοσπονδία Τροφίμων και Ποτών (FDF) που απευθύνεται στον κ. Kwarteng και στον γραμματέα της DEFRA, Geoge Eustice εκφράζονται ανησυχίες για περαιτέρω διακοπές στον εφοδιασμό.

πηγή: agrocapital.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Great Notion - Lady Behind The Glass / All The Fog
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Great Notion Brewing.

Heavy Seas - Chocolate Volcano
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Heavy Seas Beer.

Almanac - Solar Symmetry
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Almanac Beer Co.

Birbant - Dronic / Hypnos / Bueno
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες Birbant Craft Brewery.

Ποια Ποτά «Ψηφίζουν» Οι Millennials
Δανάη Αλεξάκη

Σε game changer της αγοράς ποτών αναδεικνύεται η κατηγορία των προϊόντων χωρίς αλκοόλ ή χαμηλής περιεκτικότητας σε αυτό, καθώς προσελκύει όλο περισσότερο τις νεότερες γενιές καταναλωτών.

Funky Buddha - Morning Wood
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Funky Buddha Brewery.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το