English Greek
06
Παρ, Νοε
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ηνωμένο Βασίλειο: Ανησυχία Για Την Επάρκεια Σε CO2 - Φόβοι Για Ελλείψεις Και Αυξήσεις Τιμών Σε Μπύρα Και Ανθρακούχα Ποτά

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η κυβέρνηση στο ΗΒ παρενέβη πρόσφατα για να μεσολαβήσει σε μια συμφωνία μεταξύ των παραγωγών CO2 και της βιομηχανίας, αλλά η συμφωνία πρόκειται να λήξει στα τέλη Ιανουαρίου.

Τα αφεντικά των παμπ και των εστιατορίων φοβούνται ότι μία ακόμη έλλειψη διοξειδίου του άνθρακα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση της τιμής της μπύρας και των ανθρακούχων ποτών και καλούν την κυβέρνηση να βρει μια μακροπρόθεσμη λύση.

Μια κρίση της εφοδιαστικής αλυσίδας αποφεύχθηκε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, όταν η κυβέρνηση παρενέβη για να μεσολαβήσει για μια συμφωνία μεταξύ των παραγωγών CO2 και της βιομηχανίας, αλλά η συμφωνία πρόκειται να λήξει στα τέλη Ιανουαρίου.

Η συμφωνία έγινε μεταξύ του υπουργού επιχειρήσεων Kwasi Kwarteng και της CF Industries, μιας εταιρείας παραγωγής λιπασμάτων με φυτά στο Ηνωμένο Βασίλειο με έδρα τις ΗΠΑ.

Η CF Industries παράγει το 60 τοις εκατό του εμπορικού διοξειδίου του άνθρακα του Ηνωμένου Βασιλείου ως υποπροϊόν της παραγωγής αμμωνίας για λίπασμα. Το κύριο εργοστάσιό της βρίσκεται στο Billingham, στο Teesside, και μπορεί να παράγει 750 τόνους CO2 την ημέρα.

co2

Τότε, ο Διευθύνων Σύμβουλος της CF Industries, Tony Will, δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Kwarteng και όλο το προσωπικό του που εργάστηκαν ακούραστα για την επίτευξη αυτής της συμφωνίας που θα επιτρέψει την επανεκκίνηση του εργοστασίου και θα αποτρέψει μια πιθανή διακοπή του εφοδιασμού CO2 που επηρεάζει πολλές βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων και των ποτών. διαθεσιμότητα στους καταναλωτές του Ηνωμένου Βασιλείου».

Ο κ. Will πρόσθεσε ότι η εταιρεία ανυπομονεί να συνεργαστεί με το τμήμα «για την ανάπτυξη μιας πιο μακροπρόθεσμης λύσης, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης εναλλακτικών προμηθευτών CO2 για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου».

Με τις μέρες να περνούν, οι ηγέτες της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών αμφισβητούν εάν η κυβέρνηση έχει βρει αρκετές κατάλληλες εναλλακτικές λύσεις.

Σε μια επιστολή από την Ομοσπονδία Τροφίμων και Ποτών (FDF) που απευθύνεται στον κ. Kwarteng και στον γραμματέα της DEFRA, Geoge Eustice εκφράζονται ανησυχίες για περαιτέρω διακοπές στον εφοδιασμό.

πηγή: agrocapital.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστασίου - Ζύθος Χριστουγέννων 2022
Σταύρος Δοβιστινός

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και η εορταστική μας συνταγή είναι και πάλι εδώ!!! "Ζύθος Χριστουγέννων", μια γευστική Stout στο 8,2% ABV με εκλεκτές βύνες, βανίλια και σπόρους τόνκα για να συνοδεύσει ευχάριστα αυτές τις γιορτινές μέρες.

Ναμίμπια: Δεκαπέντε Μέλη Μιας Οικογένειας Πέθαναν Από Χυλό Με Σιτηρά
Αλέξης Τσαρούχας

21 μέλη της οικογένειας που έφαγαν το φαγητό αρρώστησαν και η κατάστασή τους εξελίχθηκε πολύ γρήγορα, από σοβαρή σε κρίσιμη.

Alvarado Street / WeldWerks - Motor Oil XVIII
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την WeldWerks Brewing Co., κυκλοφόρησε η Alvarado Street Brewery.

Birbant - Ecstasy
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Birbant Craft Brewery.

The Bruery - Game, Set, Matcha
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η The Bruery.

Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης: Αποφοίτησαν Οι Πρώτοι Σπουδαστές Της Διττής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
businessnews.gr

Ο δάσκαλος των σπουδαστών Γεώργιος Παπαδόπουλος, Διευθυντής Ποιοτικού Ελέγχου & Έρευνας και Ανάπτυξης Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, παρουσίασε στο κοινό την πρωτοβουλία της Διττής Εκπαίδευσης.

Άλλα Άρθρα