English Greek
19
Παρ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Brew For Ukraine

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας με τις μικροζυθοποιίες της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης, έστειλε o Yuri Zastavny, ιδρυτής της Pravda Beer Theatre, μέσω της ιστοσελίδας www.brewforukraine.beer με έδρα τον Καναδά, μια κίνηση υποστήριξης και βοήθειας για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Πιο συγκεκριμένα, σε ζωντανή επικοινωνία που είχαμε νωρίτερα εχθές με τον εμπνευστή και δημιουργό της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, Vern Raincock (εκπρόσωπο τύπου), απηύθυνε έκκληση συμπαράστασης των ζυθοποιείων στην Pravda Beer Theatre, μέσω της Beer-Pedia.com.

Ήδη, σε μια πρώτη επικοινωνία του Yuri την προηγούμενη Δευτέρα, όπως μας ενημέρωσε ο Vern, με τον πρόεδρο της Lakefront Brewery στο Μιλγουόκι, Russ Klisch, βρήκε ανταπόκριση στο αίτημα του και η πρώτη συνεργασία ξεκίνησε, με τη δημιουργία της "Putin is a D...".

pravda putin is a d

Μέσα σε μια μόλις εβδομάδα, η είδηση έλαβε μεγάλες διαστάσεις, με ζυθοποιίες κυρίως από τις ΗΠΑ και Καναδά να δείχνουν ευαισθησία στο θέμα και να συμμετέχουν στην παραγωγή της συγκεκριμένης ετικέτας!

Torchlight Brewing, Half Hitch Brewing Co., Belly Hop Brewing, Analog Brewing Co., Big Rock Brewery, Beau's Brewing Co., Equals Brewery, Collective Arts Brewing, Great Lakes Brewery, Steam Whistle Brewing, Brunswick Bierworks από Καναδά, Aeronaut Brewing Co., Shrewd Fox Brewery, Harlem Brewing Co., Victory Brewing Co., Southern Tier Brewery, Southern Tier Brewing Co., Southern Tier Charlotte, Intuition Ale Works, Moto Sonora Brewing από ΗΠΑ, Cervejas Daoravida από Βραζιλία, καθώς και η Browar Maryensztadt από Πολωνία, είναι μερικές απ' της πρώτες ζυθοποιίες που ξεκίνησαν την παραγωγή της "Putin is a D...".

Αναφορά έγινε και μέσω του τηλεοπτικού δικτύου στην Ευρώπη, Viacom-CBS.

Όσες ζυθοποιίες ενδιαφέρονται να συνδράμουν και να βοηθήσουν, παράγοντας τη συγκεκριμένη μπύρα, θα λάβουν τη συνταγή ζυθοποίησης, καθώς και την ετικέτα της "Putin is a D...".

Εκτός της συγκεκριμένης όμως, μπορούν να ζυθοποιήσουν και μία εκ των:

Putin Huylo (dry-hopped strong ale)

pravda putin huylo

Syla (Belgian tripel)

pravda syla

Red Eyes (American red ale)

pravda red eyes

Frau Ribbentrop (Belgian witbier)

pravda frau ribbentrop

From San To Don (Ukrainian imperial stout).

pravda from san to don

8η Μαρτίου, στις 11 π.μ. (ώρα Ουκρανίας) είναι η πρώτη προγραμματισμένη διεθνής ημερομηνία παρασκευής της Victory Series.

Όλα τα έσοδα από τις μπύρες που θα παραχθούν με την ειδική σήμανση, θα διατεθούν απευθείας σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ουκρανία.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της ιστοσελίδας μας, των κοινωνικών δικτύων μας, ή απευθείας με τον αγαπητό φίλο Vern Raincock, μέσω του Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Παράλληλα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.brewforukraine.beer, ακολουθήστε τα BrewforUkraine Relief στο Twitter και Brew for Ukraine Fundraiser στο Facebook.

#makebeerNOTwar #StrongerTogether #BrewersAgainstWar

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tired Hands - Endless Mountains Extra Cascade / Religion / Extra Vanilla
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Tired Hands Brewing Co.

Zagovor - Green Spectrum
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Zagovor Brewery.

Lagunitas - Island Beats
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Lagunitas Brewing Co.

Μεγάλη Μείωση Πωλήσεων Μπύρας Σε Εγχώρια Αγορά-Εκτόξευση Εξαγωγών
offsite.com.cy

Οι εγχώριες παραδόσεις μπύρας το δίμηνο του 2021 περιορίστηκε σε 1,94 εκατ. λίτρα καταγράφοντας μείωση 42%.

Epic - Joose Party
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Epic Brewing Co.

Ιταλός Ιερέας Άρχισε Να Κηρύττει Σε Μπαρ, Αφού Ελάχιστοι Πηγαίνουν Στην Εκκλησία
protagon.gr

Αντί να προτρέψει το ποίμνιό του να επιστρέψει στην εκκλησία, ο πατέρας Αντόνιο Μαρία Τσόσου άρχισε να κάνει βραδινά κηρύγματα σε τοπικά μπαρ, προωθώντας τα με ένα φυλλάδιο που έχει τον τίτλο «Μισό λίτρο Ευαγγέλιο - Μιλώντας για τον Ιησού».

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το