English Greek
18
Πεμ, Απρ
35 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Γλειφιτζούρια Με Γεύση Μπύρας Για Μείωση Του Άγχους Των Φιλάθλων Σε Αθλητικές Διοργανώσεις

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η μπύρα και η παρακολούθηση αθλημάτων έχουν μια αμφίδρομη σχέση, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι πίνουν ένα ποτήρι παγωμένης μπύρας της αρεσκείας τους την ώρα που απολαμβάνουν κάποιον αγώνα στην τηλεόραση του σπιτιού τους ή σε κάποιο μπαρ.

Έτσι, οι επωνυμίες μπύρας συχνά εστιάζουν τις διαφημιστικές τους καμπάνιες σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Το UEFA Champions League, το SuperBowl, το NBA, το World Series, είναι μερικά από αυτά τα events. Και τώρα που έφτασε το March Madness, μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση που περιμένουν πώς και πώς οι Αμερικανοί, η εταιρεία Coors Light αποφάσισε να πάει αυτή την παράδοση ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας γλειφιτζούρια με γεύση μπύρας.

Αυτά τα γλειφιτζούρια με γεύση μπύρας, δεν είναι αλκοολούχα, αλλά εξακολουθούν να προορίζονται μόνο για ενήλικες. Η Coors Light εμπνεύστηκε από έρευνα που δείχνει ότι το πιπίλισμα στα γλειφιτζούρια και άλλες σκληρές καραμέλες μπορεί να έχει μια ηρεμιστική επίδραση. Έτσι, αυτά τα γλυκά με γεύση μπύρας - που έχουν σχεδιαστεί για γεύση παρόμοια με την μπύρα Coors Light, περιλαμβάνουν ακόμη και ένα στρώμα εμπνευσμένο από τον αφρό στην κορυφή τους, φέρουν το όνομα "Chillollipops".

chillollipops

«Ο Μάρτιος είναι μια από τις πιο αγχωτικές περιόδους του χρόνου για έναν φαν του μπάσκετ», είπε στην ανακοίνωση ο Marcelo Pascoa, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ για την οικογένεια επωνυμιών Coors. «Σε όλα τα απίστευτα σκαμπανεβάσματα του μπάσκετ του Μαρτίου, η Coors Light είναι η μάρκα που φέρνει μια στιγμή χαλάρωσης».

Εντάξει, αλλά μπορεί ένα γλειφιτζούρι να χαλαρώσει πραγματικά τους ανθρώπους; «Τα συναισθήματα είναι μεταδοτικά», εξήγησε ο Ντόναλντ Ε. Γκίμπσον, καθηγητής στο Κολλέγιο του Μανχάταν, σε μια δήλωση που έβγαλε η Coors. «Αν υπάρχουν δυνατά συναισθήματα γύρω μας, είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε από αυτά. Πιστεύω ότι κάτι τόσο απλό, όπως ένα γλειφιτζούρι θα μπορούσε να έχει μια ηρεμιστική επίδραση σε μια συναισθηματικά φορτισμένη κατάσταση».

Ο Pascoa, ως απάντηση στο αν "Θα λειτουργήσει;" πρόσθεσε «Δεν ξέρουμε, αλλά δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι κάποιος ήταν ποτέ δυστυχισμένος ή θυμωμένος με ένα γλειφιτζούρι στο στόμα του, οπότε θέλαμε να δοκιμάσουμε το πείραμα Coors Light Chillollipop».

Η Coors Light αναφέρει ότι η συσκευασία με έξι τεμάχια Coors Light Chillollipops θα είναι διαθέσιμη για αγορά κατά τη διάρκεια του τουρνουά μπάσκετ NCAA μέσω του shop.coorslight.com για 3,17 δολάρια, τιμή εμπνευσμένη από την ημερομηνία έναρξης του πρώτου κύκλου του March Madness.

πηγή: cibum.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξανδρος Δανιηλίδης: Κινούμαστε Από Το Ελληνικό Χωράφι Στο Ποτήρι Του Καταναλωτή
Γιώργος Λαμπίρης

Σημείο αναφοράς αποτέλεσε το πρόγραμμα συμβολαιακής καλλιέργειας στο κριθάρι, στην παρέμβαση που πραγματοποίησε ο διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας Αλέξανδρος Δανιηλίδης κατά τη συμμετοχή του στην θεματική "farm to fork" στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum. Η στρατηγική Farm to Fork βρίσκεται στο επίκεντρο της Κομισιόν, με στόχο να γίνουν τα συστήματα τροφίμων δίκαια, υγιεινά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Equilibrium - Pistachio Dream Dessert
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Equilibrium Brewery.

Hudson Valley - Bespoke / Eveningland
Γιώργος Ιορδανίδης

Δύο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Hudson Valley Brewery.

Against The Grain - Fresh Cut Mango
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Against The Grain Brewery.

Alvarado Street - Biggie's Bodacious Bountiful Berry Blast
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Alvarado Street Brewery.

AleSmith - Cranberry Ale / Holiday Hero
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η AleSmith Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το