English Greek
29
Τετ, Ιουλ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Επισκέψιμο Ζυθοποιείο Έγινε Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. Υπόσχεται Μια Μοναδική Ε...Μπυρία Για Τους Επισκέπτες

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Στην κατηγορία Επισκέψιμο Ζυθοποιείο του Υπουργείου Τουρισμού ανήκει πλέον η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε.

vergina brewery

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης και τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο υποδοχής των επισκεπτών για μια μοναδική ε…μπυρία.

Επισκεπτόμενοι τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης, θα μάθετε την ενδιαφέρουσα ιστορία της πρώτης γνήσιας Ελληνικής Ζυθοποιίας, θα γνωρίσετε από κοντά όλα τα στάδια της ζυθοποίησης, θα δοκιμάσετε τις εκλεκτές ποικιλίες Βύνης Θράκης και φυσικά θα γευτείτε τις αγαπημένες σας μπύρες Βεργίνα «στην πηγή»!

πηγή: paratiritis-news.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Perennial / Prairie - Bombraxas (2022)
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Prairie Artisan Ales, κυκλοφόρησε η Perennial Artisan Ales.

Carlsberg: Γιατί Μειώνει Την Περιεκτικότητα Σε Αλκοόλ Στη Βρετανία
cibum.gr

Μείωση στην περιεκτικότητα του αλκοόλ, αλλά φαινομενικά για λόγους πληθωρισμού, αναμένεται να κάνει η ζυθοποιία Carlsberg στην Pilsner Lager της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ιταλία: Νέα Μπύρα Από Κάστανο Κάνει «Γευστική» Πρεμιέρα Σε Φεστιβάλ Του Μπέργκαμο
grtimes.gr

Μια νέα μπύρα με γεύση κάστανο παρουσιάζεται απόψε στην περιοχή Μπέργκαμο στη Λομβαρδία, βόρεια της Ιταλίας και θα ακολουθήσει το ετήσιο φεστιβάλ με επίκεντρο τα «biligòcc» αποξηραμένα και καπνισμένα κάστανα.

Uiltje - Cascade Green Sweater
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Αναστασίου / Septem - A.C.E. 10
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Septem Microbrewery, κυκλοφόρησε η Ζυθοποιία Αναστασίου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Της Carlsberg Λέει Ότι Ο Πληθωρισμός Θα Μπορούσε Να "Χτυπήσει" Τις Πωλήσεις Μπύρας Το 2023
capital.gr

Η δανέζικη Carlsberg δεν έχει στη διάθεσή της κάποια στοιχεία επί του παρόντος που να υποδηλώνουν ότι ο αυξανόμενος πληθωρισμός πλήττει τις πωλήσεις μπύρας, αλλά αυτό θα μπορούσε να αλλάξει το 2023 καθώς οι ζυθοποιοί συνεχίζουν να αυξάνουν τις τιμές, δήλωσε την Πέμπτη ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Cees 't Hart.

Άλλα Άρθρα