English Greek
27
Σαβ, Ιουλ
24 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πώς Τα Πήγε Το Oktoberfest Φέτος;

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Έπειτα από δυο χρόνια ακυρώσεων λόγω πανδημίας Covid-19, το Oktoberfest του Μονάχου επανήλθε δυναμικά, αλλά όχι τόσο δυναμικά όσο περίμεναν οι περισσότεροι.

Το «Wiesn», όπως αποκαλούν οι ντόπιοι τη γιορτή του Oktoberfest στο Μόναχο επανήλθε έπειτα από 2 χρόνια πανδημίας και πραγματοποιήθηκε από τις 17 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου στο Μόναχο. Κι ενώ όλοι πίστευαν ότι έπειτα από την απουσία του λόγω πανδημίας, φέτος θα γιορταζόταν άνευ προηγουμένου, τα πράγματα δεν ήρθαν ακριβώς έτσι, σύμφωνα με την Deutsche Welle.

Συγκεκριμένα, το 187ο Oktoberfest δεν προσέλκυσε τόσους επισκέπτες όσο τα προηγούμενα χρόνια, κάτι που πολλοί αποδίδουν στον βροχερό και κρύο καιρό των ημερών. Αυτό, ωστόσο, δεν εμπόδισε τους παρευρισκόμενους από το να περάσουν καλά και να γιορτάσουν με άφθονη μπύρα, σε ένα λιγότερο ασφυκτικό περιβάλλον σε σχέση με άλλες χρονιές.

πηγή: naftemporiki.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάντε Το Κουίζ: Η Οπτική Ψευδαίσθηση Της Μπύρας
cibum.gr

Μια οπτική  ψευδαίσθηση που ζητά από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να βρουν το τρόπαιο που είναι κρυμμένο ανάμεσα σε μπύρες έχει γίνει viral.

Το Μεγαλύτερο Πρόβλημα Των Γερμανών Με Την Μπύρα; Τα Μπουκάλια
moneyreview.gr

Ο Stefan Fritsche, ο οποίος διαχειρίζεται μία γερμανική ζυθοποιία εκατονταετίας στην πόλη Neuzelle κοντά στα πολωνικά σύνορα, είδε τον λογαριασμό φυσικού αερίου να αυξάνεται κατά 400% τον τελευταίο χρόνο. Ο λογαριασμός ρεύματος ανέβηκε 300%. Και πληρώνει περισσότερο από ποτέ για το κριθάρι.

Founders - Moon Rambler
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Founders Brewing Co.

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Μία Περιβαλλοντικά Υπεύθυνη Επιχείρηση Που Στοχεύει Σε Ένα Καλύτερο Σήμερα Και Αύριο
liberal.gr

Η υιοθέτηση στρατηγικών ανάπτυξης βάσει των κριτηρίων ESG αντανακλά την αυξανόμενη αναγνώριση, ότι οι βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές δεν ωφελούν μόνο την κοινωνία και τον πλανήτη, αλλά δημιουργούν και μακροπρόθεσμη αξία για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, καθώς και την ουσιαστική μεταξύ τους αλληλεπίδραση.

Υποτροφία Για Φοίτηση Στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Προσφέρει Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία
sofokleousin.gr

Στο πλαίσιο των δράσεων που πραγματοποιεί για την υποστήριξη και ενίσχυση των νέων παραγωγών, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία προσφέρει μια πλήρη υποτροφία στο Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, με έναρξη φοίτησης το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Ecliptic / Fort George - Black Cold
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Fort George Brewery, κυκλοφόρησε η Ecliptic Brewing.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το