English Greek
19
Παρ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σε "Ελεύθερη Πτώση" Η Μετοχή Της Bud Light - Ποιες Άλλες Μάρκες Της Anheuser-Busch Επηρεάζονται Από Το Μποϊκοτάζ

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Πτώση των πωλήσεων πολλών μαρκών μπύρας της Anheuser-Busch προκλήθηκε μετά τις αντιδράσεις για τη συνεργασία με την τρανς influencer Dylan Mulvaney.

Η καθοδική πορεία της δημοφιλέστερης μπύρας στον κόσμο, Bud Light, της οποίας οι πωλήσεις έπεσαν περισσότερο από 20%, η μεγαλύτερη πτώση που έχει δει ποτέ η επωνυμία, επηρέασαν και άλλες μάρκες της ιδιοκτήτριας εταιρείας. H μητρική εταιρεία Anheuser-Busch InBev (ABI) πούλησε Bud Light αξίας 71,5 εκατομμυρίων δολαρίων την εβδομάδα που έληξε στις 29 Απριλίου, σημειώνοντας πτώση 23% σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν, σύμφωνα με στοιχεία της Bump Williams Consulting. Αυτό οδήγησε τους αναλυτές της Wall Street να χαρακτηρίσουν το επεισόδιο «κρίση» και να υποβαθμίσουν τη μετοχή της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται πως οι αντιδράσεις ενάντια στην Anheuser- Busch προκλήθηκαν από τη συνεργασία με την trans influencer, Dylan Mulvaney, στην οποία πριν από ένα μήνα μερικά κουτάκια μπύρας Bud Light με τον εαυτό της, προς τιμήν του εορτασμού του ενός χρόνου από τη μετάβασή της από άνδρα σε γυναίκα.

Οι αντιδράσεις έχουν τρανσφοβικό χαρακτήρα και έχουν ανοίξει έντονο debate μεταξύ Δημοκρατικών -ανέκαθεν υποστηρικτές της LGBTQIA+ κοινότητας- και των Ρεπουμπλικανών.

Τώρα και άλλες μάρκες μπύρας της Anheuser-Busch αποτελούν μέρος των αντιδράσεων.

Χαρακτηριστικά, οι πωλήσεις της Budweiser έπεσαν κατά 11,4% την τελευταία εβδομάδα του Απρίλη, ενώ της Michelob Ultra της Bud -της τρίτης μεγαλύτερης σε πωλήσεις στις ΗΠΑ- μειώθηκαν κατά 4,4%, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας συμβουλευτικής επιχειρήσεων, Bump Williams.

Οι μικρότερες μάρκες της Anheuser-Busch στις ΗΠΑ σημείωσαν επίσης πτώση, με την επωνυμία Natural Light να πέφτει 5,2% και τη Busch Light να σημειώνει πτώση 1,8%, αναφέρει η New York Post.

πηγή: cibum.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Carlsberg: Αναβάθμισε Τις Εκτιμήσεις Για Το 2021, Προειδοποιεί Για Τις Πωλήσεις Στην Ασία Λόγω Πανδημίας
capital.gr

Η δανέζικη ζυθοποιία Carlsberg αναβάθμισε τις εκτιμήσεις για το σύνολο της χρήσης μετά από την ανακοίνωση των πωλήσεων που ήταν υψηλότερες των προσδοκιών, προειδοποιώντας ωστόσο ότι αυστηροί περιορισμοί στην Ασία θα μπορούσαν να πλήξουν τις πωλήσεις.

Tröegs - #466
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Γερμανία: Κέρασαν Μπύρες Που Δεν Μπορούσαν Να Πουλήσουν Λόγω Πανδημίας
makthes.gr

Οι ιδιοκτήτες του ζυθοποιείου Βίλινγκερ, στο δυτικό κρατίδιο της Έσσης, λόγω του lockdown αποφάσισαν να διαθέσουν δωρεάν περίπου 2.600 λίτρα μπύρας.

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης Με Νέο Marketing Director
marketingweek.gr

Τη θέση του Marketing Director στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ανέλαβε ο Αλέξανδρος Κρητικός.

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Σύγχρονες Πρακτικές Που Προάγουν Τη Βιωσιμότητα
fortunegreece.com

Στόχος της εταιρείας μέχρι το 2030 είναι οι μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά την παραγωγική της δραστηριότητα.

Apex - Barren Magick
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Apex Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το