English Greek
31
Δευ, Μαρ
3 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Έφτιαξαν Μανό Για Τους Λάτρεις Της Μπύρας - Αλλάζει Χρώμα, Όταν Είναι Αρκετά Κρύα

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει ένα βερνίκι νυχιών με άρωμα τυριού. Τώρα, βγήκε στην αγορά και ένα μανό που απευθύνεται στους λάτρεις της μπύρας. Ίσως θα μπορούσαν να συνδυαστούν.

Όχι, το νέο προϊόν δεν έχει άρωμα ή γεύση μπύρας. Είναι περισσότερο ένα «αξεσουάρ» για όσους θέλουν να αποφύγουν τη δυσάρεστη έκπληξη που θα νιώσουν εάν πιουν από τη μπύρα τους και ανακαλύψουν ότι αυτή έχει ζεσταθεί.

coors chill polish

Υπάρχει βέβαια ένας απλός τρόπος να αποφευχθεί κάτι τέτοιο. Ακουμπάς το ποτήρι με το χέρι. Για μια πιο... εφετζίδικη μέθοδο, ήρθε το εν λόγω μανό, το οποίο κυκλοφόρησε εταιρεία παραγωγής μπύρας.

Πρόκειται για ένα ασημί βερνίκι νυχιών, που γίνεται μπλε εάν η μπύρα είναι αρκετά κρύα για να παγώσει το ποτήρι και κατά συνέπεια και το χέρι που το ακουμπά.

Το μανό κοστίζει 7 δολάρια και απευθύνεται σε όλους και όχι μόνο σε γυναίκες, σύμφωνα με την εταιρεία, που ήδη είχε ανάλογα κουτάκια μπύρας. Όταν φτάνουν στην ιδανική θερμοκρασία, τα βουνά που κοσμούν τη συσκευασία μετατρέπονται από λευκά σε μπλε.

πηγή: lifo.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Beverage World: Τα "Πατήματα" Του Κυπριακού Ομίλου P. Photiades Στην Ελλάδα
Γιώργος Λαμπίρης

Με τζίρο που άγγιξε τα 400 εκατομμύρια ευρώ στο σύνολο της δραστηριότητάς του το 2022 και με παρουσία σε Ελλάδα, Ρουμανία, Κροατία και Σλοβενία και ως εμφιαλωτής της Carlsberg στην Κύπρο, όπου βρίσκεται η έδρα του, ο όμιλος Photos Photiades, κάνει βήματα και επενδύσεις στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Μέσω της θυγατρικής στην Ελλάδα, Beverage World, η οποία είχε τζίρο περίπου 40 εκατομμυρίων ευρώ την περασμένη χρονιά, έχει αναλάβει τη διανομή της Lavazza τα τελευταία χρόνια, ενώ πέρυσι εξαγόρασε και τη Σερραϊκή Μικροζυθοποιία Siris, προχωρώντας σε επενδύσεις για τη διάθεσ [ ... ]

Β.Σ. Καρούλιας: Πώς Θα Καλύψει Ο Χρ. Αργυρού Το Κενό Της AB InBev
Άννα Διανά

Μπορεί από τον Ιανουάριο του 2023 η Β.Σ. Καρούλιας να μην περιλαμβάνει πλέον στο χαρτοφυλάκιό της τα προϊόντα της AB InBev, του μεγαλύτερου «παίκτη» στην παγκόσμια αγορά μπύρας ωστόσο η διοίκηση της εταιρείας είναι αισιόδοξη ότι αυτό δεν θα έχει σημαντική επίπτωση στην πορεία της.

Lakewood - Bourbon Barrel Temptress XI
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Lakewood Brewing Co.

Lakewood - Goddess
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Lakewood Brewing Co.

Heineken: Αποφάσισε Να Αποσυρθεί Από Τη Ρωσία, Στα 400 Εκατ. Υπολογίζει Την Επιβάρυνση
capital.gr

Η ολλανδική ζυθοποιία Heineken ανακοίνωσε ότι έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από τη Ρωσία, αφού τόνισε προηγουμένως ότι θα σταματήσει νέες επενδύσεις και εξαγωγές εκεί, με επιβάρυνση (όπως εκτιμά), 400 εκατ. Ευρώ.

Dogfish Head - Mandarin & Mango Crush
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Dogfish Head Craft Brewery.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το