English Greek
27
Κυρ, Οκτ
12 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Heineken: Premium Και Μη Αλκοολούχα Μπύρα Οδηγούν Τις Πωλήσεις

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Heineken επιβεβαίωσε το guidance για το 2024, συμπεριλαμβανομένων των προσδοκιών για οργανική αύξηση των λειτουργικών κερδών κατά 4% έως 8%.

Η ολλανδική ζυθοποιία Heineken ανακοίνωσε αύξηση 3,3% στα οργανικά καθαρά έσοδα κατά το τρίτο τρίμηνο, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των αναλυτών για αύξηση 3,2%.

«Πραγματοποιήσαμε ένα σταθερό τρίμηνο ισορροπημένης ανάπτυξης, αυξάνοντας οργανικά τον όγκο μπύρας κατά 0,7% και τα καθαρά έσοδα κατά 3,3%. Η επιχείρησή μας συνεχίζει να αποδίδει σύμφωνα με το σχέδιό μας συνολικά, παρά το γεγονός ότι ορισμένες αγορές διανύουν δύσκολες καταναλωτικές και βιομηχανικές τάσεις», δήλωσε ο CEO της εταιρείας, Ντολφ βαν ντεν Μπρινκ.

«Επιβεβαιώνουμε και επαναλαμβάνουμε τις προοπτικές μας για το σύνολο του έτους για οργανική αύξηση των λειτουργικών κερδών της τάξης του 4% έως 8%, αντανακλώντας την εμπιστοσύνη μας στην υλοποίηση και τη δέσμευσή μας να επενδύσουμε πίσω από την ανάπτυξη και να διασφαλίσουμε το μέλλον της επιχείρησής μας», πρόσθεσε ο βαν ντεν Μπρινκ.

Η Heineken είχε απογοητεύσει τους επενδυτές νωρίτερα μέσα στο έτος με πιο αδύναμα από τα αναμενόμενα εξαμηνιαία στοιχεία και υποτονικές προβλέψεις για το σύνολο του έτους.

Τα έσοδα του τριμήνου ανήλθαν σε 9,1 δισεκατομμύρια ευρώ (ετησίως: 26,9 δισεκατομμύρια ευρώ). Τα καθαρά έσοδα αυξήθηκαν οργανικά κατά 3,3% (ετησίως: αύξηση 5,1%). Ο συνολικός ενοποιημένος όγκος αυξήθηκε κατά 0,7% (ετησίως: αύξηση 1,3%) και τα καθαρά έσοδα ανά εκατόλιτρο αυξήθηκαν κατά 2,6% (ετησίως: αύξηση 3,7%).

Ο όγκος της premium μπύρας αυξήθηκε κατά 4,5% με αιχμή τη Βραζιλία, τη Νότια Αφρική και την Ινδία. Η Heineken συνέχισε τη δυναμική της και αύξησε τον όγκο κατά 8,7% με διψήφια αύξηση σε 30 αγορές. Η Heineken 0.0 αυξήθηκε κατά 3,4%, με αιχμή του δόρατος τη Βραζιλία, τις ΗΠΑ και το Βιετνάμ. Η Heineken Silver αυξήθηκε κατά ποσοστό υψηλότερο του 20%, με συνεχιζόμενη ισχυρή ανάπτυξη στην Κίνα και το Βιετνάμ.

Η Heineken επιβεβαίωσε και επανέλαβε τους βασικούς οικονομικούς δείκτες των κατευθυντήριων οδηγιών της για το 2024, συμπεριλαμβανομένων των προσδοκιών για το σύνολο του έτους για οργανική αύξηση των λειτουργικών κερδών κατά 4% έως 8%. Όπως ανακοινώθηκε στα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου, τόνισε ότι ενισχύει σημαντικά τις επενδύσεις στις μάρκες που επικεντρώνονται στις μεγαλύτερες ευκαιρίες μας για μακροπρόθεσμη βιώσιμη ανάπτυξη.

πηγή: ot.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Karl Strauss - This One Goes To Eleven
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Karl Strauss Brewing Co.

Mikkeller / Negev - Desert Haze
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Negev Brewery απ' το Ισραήλ, κυκλοφόρησε η Mikkeller.

Βρετανία: Εκατομμύρια Λίτρα Μπύρας Στους Υπονόμους - Είχαν Λήξει Λόγω Lockdown
lifo.gr

 «Το ότι χρειάζεται να καταστραφεί τόση ποσότητα μπύρας πραγματικά δείχνει πόσο έχει πληγεί η βιομηχανία ζυθοποιίας, αλλά και ο τομέας της νυχτερινής διασκέδασης».

Μπύρα: Βουτιά Για Τη Μετοχή Της Μεγαλύτερης Ζυθοποιίας Στον Κόσμο AB InBev
ot.gr

O αμερικανικός γίγαντας καπνού Altria ανακοίνωσε ότι θα μειώσει το ποσοστό του στη βελγική ζυθοποιία.

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: «Ζυθοποιώντας» Για Ένα Πιο Βιώσιμο Σήμερα Και Αύριο, Με Στόχο Το «Μηδέν»
ypaithros.gr

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, ζυθοποιώντας για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο, δημοσιεύει με υπερηφάνεια τον Απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2021, με εμφανείς τους στόχους, τις πολιτικές και τις ενέργειες της εταιρείας που οδήγησαν στην αξιοσημείωτη πρόοδο του πλάνου βιώσιμης ανάπτυξής της. Μία πρόοδος που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, συνυπολογίζοντας πως επετεύχθη υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, κατά τη δεύτερη χρονιά της πανδημικής κρίσης.

Tröegs - Joyous
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το