English Greek
14
Τετ, Οκτ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μουντιάλ 2022: Η Budweiser Χαρίζει Στη Νικήτρια Μια... Αποθήκη Μπύρες

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το Κατάρ και η FIFA ανακοίνωσαν «τέρμα το αλκοόλ» και η ζυθοποιία-χορηγός, Budweiser υποχρεώθηκε να κρατήσει στις αποθήκες της όλο το εμπόρευμα, το οποίο και δήλωσε πως θα... χαρίσει σε όποια χώρα κατακτήσει το Μουντιάλ.

bud

Οι απουσίες από το φετινό Μουντιάλ είναι πολλές και ηχηρές, με τελευταίο «θύμα» τον Καρίμ Μπενζεμά και παίκτες όπως οι Μανέ, Καντέ, Ρόις, Πογκμπά εκτός κάδρου. Μεγαλύτερη απουσία, όμως, συνιστά η... μπύρα και γενικά καθετί αλκοολούχο, μετά την απαγόρευση που εφάρμοσαν το Κατάρ και η FIFA ενόψει της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μετά από αυτή την είδηση, η Budweiser, επίσημη χορηγός του Μουντιάλ, έμεινε ξεκρέμαστη αφού είχε ήδη προμηθεύσει το Κατάρ με την απαραίτητη ποσότητα μπύρας και είχε ήδη επεκταθεί διαφημιστικά στην Ντόχα. Το αν θα κινηθεί νομικά κατά της FIFA ή οι δύο πλευρές θα λύσουν εκ των έσω το ζήτημα με την καταβολή αποζημίωσης προς το παρόν παραμένει άγνωστο.

Αυτό που είναι σίγουρο, πάντως, είναι ότι η Budweiser δεν έχει χάσει το κέφι της ενόψει της διοργάνωσης και υπόσχεται ότι όλες οι μπύρες που έμειναν απούλητες θα δοθούν στην ομάδα που θα το σηκώσει.

Με ανάρτησή της στο twitter, η γνωστή ζυθοποιία έγραψε:
«Νέα ημέρα. Νέο tweet. H νικήτρια παίρνει όλες τις Bud. Ποια θα κατακτήσει το τρόπαιο;», δείχνοντας φωτογραφία από την αποθήκη της.

πηγή: sigmalive.com

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια Χαρά Τα Πάει Η Κυπριακή Μπύρα Και Εντός Και Εκτός
philenews.com

Οι αριθμοί για την μπύρα το 2024 φέρνουν χαμόγελα στους ντόπιους ζυθοποιούς.

Strange Brew - Primordial Hops
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με το Death Metal συγκρότημα των Aetherian, κυκλοφόρησε η Strange Brew.

Goldman Sachs: Ανέβασε Την Τιμή-Στόχο Της Heineken Στα 118 Ευρώ Ανά Μετοχή
newmoney.gr

Πρώτη αναβάθμιση μετά από τρία χρόνια - Οι αναλυτές λένε ότι ήρθε η ώρα να αγοράσετε μετοχές της Heineken

The Wild Beer Co.: Ζυθοποιία Προς Πώληση!
Γιώργος Ιορδανίδης

Υπό καθεστώς πώλησης βρίσκεται από σήμερα η The Wild Beer Co.

Jester King - Grim Harvest 2023 (Batch #5)
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Jester King Brewery.

Abita - Beeracuda
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Abita Brewing Co.

Άλλα Άρθρα