English Greek
08
Κυρ, Νοε
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Dunham - Opora

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Brasserie Dunham.

Πρόκειται για την "Opora", μια Spontan Ale με 6,4% ABV, ωριμασμένη σε βαρέλια κρασιού με άγρια μαγιά από σταφύλια.

Η μπύρα διατίθεται σε φιάλη των 750ml.

dunham opora

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

AB Inbev: Αύξηση Εσόδων Στα 14,55 Δισ. Παρά Το Πλήγμα Στην Bud
powergame.gr

Οι μετοχές της βελγικής AB InBev αυξήθηκαν κατά 5% το πρωί της Τετάρτης, αφού η μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο ανακοίνωσε υψηλότερα έσοδα και κέρδη στο πρώτο τρίμηνο, καθώς οι αναλυτές δήλωσαν ότι βγήκε αλώβητη από την επιβάρυνση που προκάλεσε το ετήσιο μποϊκοτάζ της μάρκας Bud Light.

Range - One Way Street / Meticulous Vibe
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Range Brewing.

Γερμανία: Έρχεται Προκαταβολή 10 Ευρώ Για Ένα Κιβώτιο Μπύρας;
Γεώργιος Σαμαρίδης

Οι ζυθοποιίες έχουν ένα πρόβλημα: κάθε χρόνο το σύστημα επιστροφής τους κοστίζει εκατομμύρια. Χρειάζεται μεταρρύθμιση. Θα πρέπει να πληρώνουν σημαντικά περισσότερα για ένα κιβώτιο μπύρας.

Στατιστικά: Χρονιά Ρεκόρ Για Το Oktoberfest 2023 Του Μονάχου
Νικόλαος Σκριτλής

Το 2023 ήταν μια χρονιά ρεκόρ για το Oktoberfest - υπήρχαν περισσότεροι άνθρωποι, περισσότερες μπύρες χωρίς αλκοόλ και περισσότερη κοκαΐνη στο Wiesn από ποτέ άλλοτε.

Stone - Delicious Hazy IPA
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Stone Brewing.

Η PPD Global Εμπιστεύεται Την Μπύρα Λέων Στη Gnomi
reporter.com.cy

Η Gnomi Integrated Communications έχει κερδίσει τον διαγωνισμό της PPD Global και αναλαμβάνει επίσημα τον λογαριασμό της κυπριακής μπύρας Λέων.

Άλλα Άρθρα