Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Brasserie Dunham.
Πρόκειται για την "Opora", μια Spontan Ale με 6,4% ABV, ωριμασμένη σε βαρέλια κρασιού με άγρια μαγιά από σταφύλια.
Η μπύρα διατίθεται σε φιάλη των 750ml.

www.Beer-Pedia.com
Europe's Best Web Site About Beer
Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι ενδεχόμενοι δασμοί των ΗΠΑ στο Μεξικό και τον Καναδά, θα μπορούσαν «πολύ καλά να επηρεάσουν» τη δυναμική της Diageo.
Το φθηνότερο μέρος στον κόσμο για να πιει κανείς μια μπύρα είναι το Ουζμπεκιστάν και το Βιετνάμ, όπου θα πληρώσεις μόλις 1 ευρώ.
Όλοι γνωρίζουμε πως είμαστε ένας λαός που το ρίχνει στο γλέντι όποτε μπορεί και βρει ευκαιρία. Είναι κάτι που από πάντα το έκαναν οι Έλληνες.
Με φόντο τις διαταραχές στον εφοδιασμό με φυσικό αέριο στη Γερμανία, οι κάτοικοι της χώρας ενδέχεται να χάσουν τη συνήθη ποσότητα μπύρας στα καταστήματα λόγω των υψηλότερων τιμών ενέργειας και σιτηρών, αναφέρει η FAN.