English Greek
27
Σαβ, Ιουλ
20 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Πρώτη Μπύρα Τεχνητής Νοημοσύνης

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Τη συνταγή της μπύρας επινόησε ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης.

Τελειωμό δεν έχουν οι εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης που μετά την εμφάνιση του προγράμματος Chat GPT εισβάλει καθημερινά σε κάθε πιθανό αλλά και απίθανο τομέα της ζωής του σύγχρονου ανθρώπου.

Η αμερικανική ζυθοποιία Atwater Brewery έκανε γνωστό ότι δημιούργησε μια νέα μπύρα με συνταγή που δημιούργησε το πρόγραμμα στο οποίο βασίζεται το Chat GPT. Η μπύρα που ονομάστηκε AI IPA περιέχει τρεις τύπους βύνης και οκτώ ποικιλίες λυκίσκου. Την ιδέα είχε ο υπεύθυνος ποιότητας της εταιρείας που δεν ζήτησε από το πρόγραμμα να φτιάξει μια συνταγή μπύρας γενικώς και αορίστως αλλά του ζήτησε να δημιουργήσει μια μπύρα από τα διαθέσιμα υλικά που υπήρχαν εκείνη την χρονική στιγμή στην εταιρεία και θα μπορούσε να ξεκινήσει άμεσα η δημιουργία της.

«Προφανώς το πρόγραμμα μπορεί να δημιουργήσει κάθε είδους συνταγές αλλά εγώ ήθελα να κερδίσω χρόνο και χρήμα και ζήτησα μια συνταγή με ότι είχαμε διαθέσιμο εκείνη την στιγμή» αναφέρει ο Τζο Πλατ. Η μπύρα που πρότεινε για δημιουργία το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης έχει περιεκτικότητα σε αλκοόλ της τάξης του 6,55% και έχει αυξημένα επίπεδα IBU (Διεθνείς Μονάδες Πικράδας) σε σχέση με τις μπύρες που παράγει η Atwater Brewery.

atwater artificial intelligence

Την ιδέα να χρησιμοποιήσει το Chat GPT για να δημιουργήσει μια νέα μπύρα είχε και η καναδέζικη ζυθοποιία Whistle Buoy Brewing Company αλλά η Atwater Brewery την πρόλαβε στο νήμα ώστε να γίνει αυτή η πρώτη εταιρεία που παράγει μια συνταγή τεχνητής νοημοσύνης αλλά όπως φαίνεται σε λίγο καιρό θα αρχίσουμε να βλέπουμε στις ετικέτες ποτών και πιθανώς τροφίμων την ένδειξη ότι το προϊόν έγινε με συνταγή από πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης.

πηγή: naftemporiki.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Horus / Mason - Falconet's Frenzy
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Mason Aleworks, κυκλοφόρησε η Horus Aged Ales.

Midnight Sun - 'Merica! / Just Across The Water
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Midnight Sun Brewing Co.

Uiltje - Woody Two Shoes
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Jester King / Fonta Flora - Are You Picking Up What I'm Putting Down?
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Fonta Flora Brewery, κυκλοφόρησε η Jester King Brewery.

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Μία Περιβαλλοντικά Υπεύθυνη Επιχείρηση Που Στοχεύει Σε Ένα Καλύτερο Σήμερα Και Αύριο
liberal.gr

Η υιοθέτηση στρατηγικών ανάπτυξης βάσει των κριτηρίων ESG αντανακλά την αυξανόμενη αναγνώριση, ότι οι βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές δεν ωφελούν μόνο την κοινωνία και τον πλανήτη, αλλά δημιουργούν και μακροπρόθεσμη αξία για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, καθώς και την ουσιαστική μεταξύ τους αλληλεπίδραση.

Πλήγμα Για Τη Βιομηχανία Μπύρας Ο Πληθωρισμός - Αυξάνονται Οι Τιμές
bankingnews.gr

Ενώ η αγορά έχει υποστηριχθεί από τις ισχυρές καταναλωτικές δαπάνες, υπάρχουν κάποιες αυξανόμενες ανησυχίες σχετικά με την αγοραστική δύναμη των Αμερικανών καταναλωτών, αναφέρουν οι αναλυτές.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το