English Greek
15
Τετ, Απρ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Heineken Επιμένει... Ρωσικά Με Τα Σήματα Botsjkarev Και Ochota En Tri Medvjedja

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Στη γραφειοκρατία αποδίδει η Heineken την καθυστέρηση της εξόδου της από τη Ρωσία, υπογραμμίζοντας ότι η διαδικασία είναι πέρα από τον έλεγχό της και επαναλαμβάνοντας ότι εξακολουθεί να σχεδιάζει να φύγει από τη χώρα.

Τον περασμένο μήνα, δημοσίευμα στον ερευνητικό ιστότοπο Follow The Money, αμφισβήτησε τις προθέσεις της Heineken, τονίζοντας ότι δεν έχει τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε τον Μάρτιο του 2022 να εγκαταλείψει τη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένης της πώλησης διεθνών εμπορικών σημάτων εκτός της Heineken, όπως η Amstel.

Η Heineken, η οποία στη ρωσική αγορά κυκλοφορεί τις μπίρες με την επωνυμία Botsjkarev, Ochota En Tri Medvjedja, ανακοίνωσε ότι στοχεύει σε μια «ομαλή μετάβαση» και ότι θα συνεχίσει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες με μειωμένες λειτουργίες στη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου για να αποφύγει τον κίνδυνο κρατικοποίησης.

«Είναι δύσκολο να κλείσει κανείς μια συναλλαγή στη Ρωσία αυτή τη στιγμή καθώς οι κανόνες συνεχίζουν να αλλάζουν», είπε η ολλανδική εταιρεία, προσθέτοντας ότι οι επιχειρηματικές μεταβιβάσεις της απαιτούσαν πολλές εγκρίσεις από τις τοπικές αρχές, το χρονικό πλαίσιο των οποίων δεν μπορούσε η ίδια να επηρεάσει. Ωστόσο, η εταιρεία αναγνώρισε την απογοήτευση για την καθυστέρηση, λέγοντας ότι συμμερίζεται το συναίσθημα.

«Δεν υπάρχει καμία ασάφεια σχετικά με την υπόσχεσή μας: θα φύγουμε από τη Ρωσία», είπε η Heineken σε μια ενότητα Q&A στον ιστότοπό της τη Δευτέρα.

Η ζυθοποιία ανέφερε επίσης στον ιστότοπό της ότι η ρωσική επιχείρησή της έπρεπε να εισαγάγει νέα τοπικά προϊόντα για να αποφύγει τη χρεοκοπία μέχρι να ολοκληρωθεί η πλήρης απόρριψή της, αφού τα προϊόντα της αποσύρθηκαν από την αγορά μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

«Δεν μπορείς να πουλήσεις μια ζημιογόνα επιχείρηση και ο στόχος τους ήταν να διατηρήσουν την επιχείρηση στη ζωή μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση της ιδιοκτησίας», ανέφερε.

Η Heineken είναι η τρίτη μεγαλύτερη ζυθοποιία στη Ρωσία και η τοπική επιχείρηση αντιπροσωπεύει μόλις το 2% των παγκόσμιων πωλήσεών της, ανέφερε η εταιρεία.

Η ανταγωνίστριά της Carlsberg  από τη Δανία, δήλωσε την Τρίτη ότι ο διευθύνων σύμβουλός της Cees't Hart θα συνταξιοδοτηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου μετά την πώληση της ρωσικής επιχείρησής της.

πηγή: zougla.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

100 Ζυθοποιοί Από Ευρώπη & Αμερική Θα Συναντηθούν Στη Δική Μας «Βεργίνα»
xronos.gr

Το τριήμερο 13 με 15 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης στο πλαίσιο του ετήσιου Συνεδρίου Ανεξάρτητων Ζυθοποιών.

Perennial - Then You Roast The Mallow
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Perennial Artisan Ales.

Garage Project - Sour Diesel
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Garage Project.

Modern Times - Dubspace / Mega Devil's Teeth: Nola Coffee Edition / Cosmic Entity
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Modern Times Beer.

Ο Πραγματικός Εφιάλτης Πριν Τα Χριστούγεννα: Η Αυστραλία Ξεμένει Από Μπύρα!
insider.gr

Τα προβλήματα που καταγράφονται στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα έχουν αρχίσει να κάνουν εμφανή τα σημάδια και στον τρόπο με τον οποίο οι Αυστραλοί θα κάνουν Χριστούγεννα (εν μέσω καλοκαιριού στη χώρα), με δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής μπύρας της χώρας να ανακοινώνουν έλλειψη σε μερικές από τις πιο αγαπημένες ετικέτες μπύρας των Αυστραλών.

Γιατί Η Βρετανική Waitrose Πραγματοποιεί Συναλλαγές Με Το "No-Low Alcohol"
ypaithros.gr

Τους τελευταίους δώδεκα μήνες, οι πωλήσεις αλκοολούχων με χαμηλή αλκοόλη και μη αλκοολούχων ποτών στα καταστήματα Waitrose έχουν αυξηθεί κατά 20%, με την μπύρα να πρωτοστατεί, αναφέρει η ΚΕΟΣΕΟ σε δημοσίευσή της.

Άλλα Άρθρα