English Greek
01
Δευ, Ιουλ
28 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Από Τη Luminous Design Η Νέα Οπτική Ταυτότητα Της Μπύρας Νήσος

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η προσέγγιση αντικατοπτρίζει τον τρόπο ζωής της Τήνου.

Στο πλαίσιο ανανέωσης της εικόνας του brand, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία εμπιστεύθηκε τη Luminous Design για τον σχεδιασμό της οπτικής ταυτότητας της μπύρας Νήσος. Αναπτύσσοντας την οπτική της ταυτότητα, από το key visual μέχρι την custom γραμματοσειρά που σχεδίασε για το brand, η προσέγγιση της Luminous Design αντικατοπτρίζει τις αξίες και τον τρόπο ζωής των Κυκλάδων και πιο συγκεκριμένα της Τήνου, ως γενέτειράς της μπύρας.

nissos

Κυρίαρχη είναι η αίσθηση του craft, καθώς η ταυτότητα βασίζεται στη δημιουργία οπτικών στοιχείων με το χέρι, μια προσέγγιση που είναι συνώνυμη με την προσωπικότητα της μάρκας. Κοπτικά νησιών, δελφινιών, αγκυρών και μηχανημάτων ζυθοποιίας συνθέτουν ένα ευφάνταστο σκηνικό με επίκεντρο το Αιγαίο. Η χρωματική παλέτα δημιουργεί ένα περιβάλλον σε γήινους τόνους, καλλιεργώντας μια ατμόσφαιρα αβίαστης ευκολίας, όπως ακριβώς ένα καλοκαιρινό μεσημέρι στις Κυκλάδες. Αυτοί οι γήινοι τόνοι έρχονται σε αντίθεση με το τιρκουάζ των νερών του Αιγαίου, ένα χρώμα που υπάρχει επίσης στην ταυτότητα, ενώ ο κυκλικός χειρισμός των λεκτικών λειτουργεί ως αναφορά στην προέλευση της ονομασίας Κυκλάδες.

Η LD Mantrakas Display, η γραμματοσειρά που σχεδίασε η Luminous Design για το brand, αποτελεί μια «ωδή» στη μαρμαρογλυπτική ως έκφραση της πολιτιστικής ταυτότητας της Τήνου. Εξερευνώντας τη δομή του μαρμάρου, μοιάζει σκληρή και την ίδια στιγμή ανθρώπινη, προσφέροντας μια δυναμική οπτική παρουσία. Οι εφαρμογές στις οποίες εξαπλώθηκε το branding περιλαμβάνουν POP υλικά όπως ποτήρι, σουβέρ, σουπλά, σημάνσεις καταστημάτων, ομπρέλα, επιδαπέδιος πίνακας κιμωλίας, αναλόγιο menu, stand super market, δείκτης ραφιού, ενώ η Luminous Design επιμελήθηκε και το εικαστικό των 6-packs.

πηγή: marketingweek.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Heavy Seas - Bottomless Bellini Inspired Beer
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφορεί η Heavy Seas Beer.

Clown Shoes - Mango Farm
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Clown Shoes Beer.

Αναστασίου - Αδινή 3
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Ζυθοποιία Αναστασίου.

Equilibrium / Magnify - 400x
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Magnify Brewing Co., κυκλοφόρησε η Equilibrium Brewery.

Tröegs - #466
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Ξεκίνησαν Ως Gypsy Με Όνειρο Τα Δικά Τους Καζάνια Στη Βέροια
Λεωνίδας Λιάμης

Έτοιμοι να κάνουν πράξη το όνειρό τους και να αποκτήσουν δικό τους μικροζυθοποιείο εμφανίζονται ο Στέλιος Αφεντούλης με τη σύζυγό του Μαρία Αλεξανδρίδου, οι οποίοι τα τελευταία τρία χρόνια ασχολούνται επαγγελματικά με τη μικροζυθοποίηση και ήδη παράγουν δύο ετικέτες craft μπύρας, κάτω από το σήμα «Dreamer Brewing».

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το