English Greek
28
Κυρ, Απρ
41 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εξαγορά 8 Μαρκών Μπύρας Της Anheuser-Busch Από Εταιρεία Προϊόντων Κάνναβης

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η εταιρεία κάνναβης Tilray Brands δήλωσε ότι κατέληξε σε συμφωνία για την αγορά 8 εμπορικών σημάτων μπύρας και ποτών από την Anheuser-Busch.

H αγορά κάνναβης έχει αδιαμφισβήτητα εξελιχθεί σε ιδιαίτερα επικερδή επένδυση, ωστόσο πολλές χώρες εξακολουθούν να επιβάλλουν τους περιορισμούς τους όσον αφορά στις δυνατότητες εξέλιξης προϊόντων με κάνναβη. Ως εκ τούτου, ορισμένες επιχειρήσεις στρέφονται σε άλλα κανάλια εσόδων για να αναπτυχθούν περαιτέρω.

Σε αυτά τα πλαίσια, η Tilray θα αποκτήσει τις Shock Top, Breckenridge Brewery, Blue Point Brewing Company, 10 Barrel Brewing Company, Redhook Brewery, Widmer Brothers Brewing, Square Mile Cider Company και HiBall Energy, τα οποία ανήκαν στην μεγαλύτερη ζυθοποιία του κόσμου, Anheuser-Busch.

 Η απόκτηση αυτών των μαρκών θα ανεβάσει την Tilray στην 5η μεγαλύτερη εταιρεία craft μπύρας στις ΗΠΑ, από την 9η θέση που βρίσκεται τώρα, ενώ σύμφωνα με το Food Dive, θα κατέχει περίπου το 5% της εγχώριας αγοράς craft μπύρας μόλις κλείσει η συμφωνία.

Όπως αναφέρει το Food Dive, η Tilray εξαγοράζει επωνυμίες craft μπύρας τα τελευταία χρόνια, με την τελευταία της απόκτηση να αποτελεί την Montauk Brewing, μια εταιρεία αλκοολούχων αναψυκτικών και μπύρας. Δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της Tilray, Irwin Simon, στο Reuters αναφέρουν πως η εταιρεία επικεντρώνεται σε εξαγορές στο χώρο, επειδή θεωρεί πως έχει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης, που αναμένεται να μετατρέψει την Tilray σε μια επιχείρηση 300 εκατομμυρίων δολαρίων τουλάχιστον τα επόμενα χρόνια.

πηγή: cibum.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Epic - Midnight Munchies Peanut Butter
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφορεί η Epic Brewing Co.

Founders - All Day Vacay
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Founders Brewing Co.

Η Carlsberg Και Μία Ελληνική Ζυθοποιία Διεκδικούν 478 Εκατομμύρια Ευρώ Από Τη Heineken Για "Κατάχρηση Δεσπόζουσας Θέσης"
Jan Braaksma

Η Heineken βρίσκεται αντιμέτωπη με συνολικές απαιτήσεις 478 εκατομμυρίων ευρώ για κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης της στην ελληνική αγορά μπύρας. Στη ζυθοποιία επιβλήθηκε πρόστιμο για αυτό πριν από χρόνια από την Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού.

KCBC - Summer Camp Zombie / The Fast & The Furriest / Krill Bill Vol. 2 / Viking
Γιώργος Ιορδανίδης

Τέσσερεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η KCBC.

Αναστασίου - Ρωγμή 3
Γιώργος Ιορδανίδης

Κυκλοφόρησε η τρίτη και τελευταία ετικέτα συνεργασίας της Ζυθοποιίας Αναστασίου με το Bourbon Companion.

Smuttynose - Juice's Wild
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται απ' την Smuttynose Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το