English Greek
12
Σαβ, Σεπ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Εξαγορά 8 Μαρκών Μπύρας Της Anheuser-Busch Από Εταιρεία Προϊόντων Κάνναβης

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η εταιρεία κάνναβης Tilray Brands δήλωσε ότι κατέληξε σε συμφωνία για την αγορά 8 εμπορικών σημάτων μπύρας και ποτών από την Anheuser-Busch.

H αγορά κάνναβης έχει αδιαμφισβήτητα εξελιχθεί σε ιδιαίτερα επικερδή επένδυση, ωστόσο πολλές χώρες εξακολουθούν να επιβάλλουν τους περιορισμούς τους όσον αφορά στις δυνατότητες εξέλιξης προϊόντων με κάνναβη. Ως εκ τούτου, ορισμένες επιχειρήσεις στρέφονται σε άλλα κανάλια εσόδων για να αναπτυχθούν περαιτέρω.

Σε αυτά τα πλαίσια, η Tilray θα αποκτήσει τις Shock Top, Breckenridge Brewery, Blue Point Brewing Company, 10 Barrel Brewing Company, Redhook Brewery, Widmer Brothers Brewing, Square Mile Cider Company και HiBall Energy, τα οποία ανήκαν στην μεγαλύτερη ζυθοποιία του κόσμου, Anheuser-Busch.

 Η απόκτηση αυτών των μαρκών θα ανεβάσει την Tilray στην 5η μεγαλύτερη εταιρεία craft μπύρας στις ΗΠΑ, από την 9η θέση που βρίσκεται τώρα, ενώ σύμφωνα με το Food Dive, θα κατέχει περίπου το 5% της εγχώριας αγοράς craft μπύρας μόλις κλείσει η συμφωνία.

Όπως αναφέρει το Food Dive, η Tilray εξαγοράζει επωνυμίες craft μπύρας τα τελευταία χρόνια, με την τελευταία της απόκτηση να αποτελεί την Montauk Brewing, μια εταιρεία αλκοολούχων αναψυκτικών και μπύρας. Δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της Tilray, Irwin Simon, στο Reuters αναφέρουν πως η εταιρεία επικεντρώνεται σε εξαγορές στο χώρο, επειδή θεωρεί πως έχει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης, που αναμένεται να μετατρέψει την Tilray σε μια επιχείρηση 300 εκατομμυρίων δολαρίων τουλάχιστον τα επόμενα χρόνια.

πηγή: cibum.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοπεγχάγη: Κέρασε Μπύρες Τους Οπαδούς Της Για Την Πρόκριση Στους «16» Του Champions League
Ανδρέας Σουλάι

Η Κοπεγχάγη προκρίθηκε στους «16» του Champions League και αποφάσισε να κεράσει μπύρες όλους τους οπαδούς που ήταν παρόντες στον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ.

Bill Gates: Δεν Πίνει Μπύρα Άλλα Ποντάρει Σε Αυτήν - Νέα Επένδυση 95 Εκατ. Δολαρίων
moneyreview.gr

Η μητρική εταιρεία της Αμερικανικής μπύρας Bud Light δεν διανύει ένα καλό έτος. Αλλά υπάρχει τουλάχιστον ένας εξέχων επενδυτής που πιστεύει στην Anheuser-Busch, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Bill Gates.

AleSmith / Other Half - Hop Cypher
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Other Half Brewing Co., κυκλοφόρησε η AleSmith Brewing Co.

BrewHeart - Mango Unchained
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η BrewHeart.

Yumtales: Εμπλουτίζει Το Portfolio Της Με Δύο Νέα Brands Ποτών Χαμηλού Αλκοόλ, Την Μπύρα BRLO Και Τα Ready-To-Drink Cocktails Punch Club
athinorama.gr

Η YumTales, εδώ και τρία χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν τις υγιεινές επιλογές προσφέροντας διαφοροποιημένα ροφήματα στην ελληνική αγορά.

Alvarado Street - Exorcised Spirits
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Alvarado Street Brewery.

Άλλα Άρθρα