Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Bierbrouwerij De Koningshoeven.
Πρόκειται για την "Epos", μια Non-Alcoholic Pale Ale με 0% ABV, ζυθοποιημένη με βύνη κριθαριού και σιταριού, με φρουτώδη και πικάντικα αρώματα.
Η μπύρα διατίθεται σε φιάλη των 330ml.

www.Beer-Pedia.com
Europe's Best Web Site About Beer
Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα 13α της γενέθλια γιορτάζει η Jester King Brewery με την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας.
Για την Brau Beviale της Νυρεμβέργης, ετοιμάζεται η «Indeex», η Bολιώτικη startup, που πρόσφατα σήκωσε ένα νέο γύρο venture capital χρηματοδότησης, ύψους 1 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία, που εστιάζει στο industrial intelligence, επιδιώκει συνεργασίες με κατασκευαστές εξοπλισμού ζυθοποιίας, ενώ ήδη σχεδιάζει επέκταση σε άλλους κλάδους της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, με το ‘indeex platform', να κάνει ήδη καριέρα στην ελληνική βιομηχανία ποτών.
Στο Straubing ξεκίνησε το Gäubodenvolksfest προχθές Παρασκευή. Για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας, όσοι θέλουν να γιορτάσουν επιτρέπεται να μπουν ξανά στις σκηνές μπύρας.
Τα 5α της γενέθλια γιορτάζει η Μικροζυθοποιία Καβάλας (Marmita) με την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας, σε συνεργασία με την Strange Brew.
Η υπόθεση που σχετίζεται με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία και κατ' επέκταση με τη μητρική της εταιρεία, Heineken, μετρά αρκετά διαδοχικά επεισόδια στην Ελλάδα.