English Greek
19
Πεμ, Σεπ
9 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Σκωτία Εξετάζει Το Ενδεχόμενο Να Απαγορεύσει Τα Λογότυπα Εταιρειών Μπύρας Σε Ποτήρια

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μέτρα για την αντιμετώπιση του επικίνδυνου αριθμού θανάτων από αλκοόλ στη χώρα.

Το ενδεχόμενο να απαγορεύσει στις εταιρείες ποτών να τοποθετούν την επωνυμία τους σε εμπορεύματα και ποτήρια σε μια προσπάθεια να περιορίσει την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, εξετάζει η κυβέρνηση της Σκωτίας, σύμφωνα με τη TheDrinkBusiness.

Ο Neil Gray MSP, Υπουργικός Γραμματέας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, δήλωσε κατά τη διάρκεια κοινοβουλευτικής συνεδρίασης: «Η προηγούμενη διαβούλευση σχετικά με πιθανούς περιορισμούς στη διαφήμιση και την εμπορία αλκοόλ, η οποία έκλεισε το 2023, κατέστησε σαφές ότι υπάρχει ένα ευρύ φάσμα των απόψεων. Γνωρίζω ότι οι γιατροί και οι νοσοκόμες μας, που βλέπουν καθημερινά βλάβες στην υγεία από την κατάχρηση αλκοόλ, θέλουν να ληφθούν μέτρα για το μάρκετινγκ του αλκοόλ».

Στη συνέχεια, ο Gray αποκάλυψε ότι «θα αναθέσει στη Δημόσια Υγεία της Σκωτίας να πραγματοποιήσει μια επανεξέταση των αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με το εύρος των επιλογών για τη μείωση της έκθεσης στο μάρκετινγκ αλκοόλ, προκειμένου να μας βοηθήσει σε αυτόν τον στόχο». «Αυτό το έργο είναι για το μέλλον», πρόσθεσε.

beer logo

Εάν εισαχθεί, θα μπορούσε να σημαίνει ότι το λογότυπο μιας ζυθοποιίας σε ποτήρι θα μπορούσε να απαγορευτεί και ότι δεν θα επιτρέπονταν τα πάντα, από μπλουζάκια μέχρι ομπρέλες. Θεωρητικά, αυτό θα μείωνε την έκθεση των ανθρώπων σε μάρκες αλκοόλ.

Μεταξύ εκείνων που δεν εντυπωσιάστηκαν από τα σχέδια της κυβέρνησης της Σκωτίας ήταν η διευθύνουσα σύμβουλος της British Beer & Pub Association (BBPA) Emma McClarkin, η οποία είπε ότι η κίνηση την «εξέπληξε», «ειδικά αφού οι προηγούμενες προτάσεις αποσύρθηκαν αμέσως, αφού η ανάλυση διαβούλευσης έδειξε συντριπτική αντίθεση με κάθε μέτρο». «Αυτή η αναθεώρηση πρέπει να λάβει υπόψη όλο το φάσμα των αποδεικτικών στοιχείων», συνέχισε, «συμπεριλαμβανομένων των πιθανών οικονομικών επιπτώσεων τυχόν πρόσθετων κανονισμών, των ισχυρών προστατευτικών μέτρων που ήδη ισχύουν και της ζημίας που θα μπορούσε να προκληθεί σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των αθλημάτων. οργανώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δημόσιες συγκοινωνίες και για την επωνυμία της Σκωτίας για την προσέλκυση εσωτερικών επενδύσεων».

Η είδηση ​​έρχεται λίγες μέρες αφότου αποκαλύφθηκε ότι οι θάνατοι που σχετίζονται με το αλκοόλ στη Σκωτία έφθασαν σε υψηλό 15 ετών το 2023, με 1.277 θανάτους, αύξηση κατά έναν σε σχέση με το 2022 και τη συνέχιση της αύξησης του αριθμού των θανάτων που αποδίδονται στο ποτό από τότε 2022.

πηγή: cibum.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Great Lakes - Return Of The Lake Erie Monster
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Great Lakes Brewing Co.

Haandbryggeriet - A Dashing Something
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Haandbryggeriet.

Mikkeller - That Escalated Quickly / Gotcha Matcha
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Mikkeller Brewing San Diego.

Λέων: Η Πρώτη Και Η Μόνη Κυπριακή Μπύρα Με Λυκίσκο Κυπριακής Σοδειάς
sigmalive.com

Στις πλαγιές της Κυπερούντας ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης, έχει κατορθώσει να καλλιεργήσει λυκίσκο για πρώτη φορά στο νησί.

Bakunin - Jammin'
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Bakunin Brewing Co.

Jackie O's - Cool Beans
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφορεί η Jackie O's Pub & Brewery.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το