English Greek
21
Σαβ, Σεπ
10 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μπαρ Που Δεν Σερβίρει Αλκοόλ Έκλεισε Μόλις Σε 8 Μήνες Λειτουργίας

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Το "SΤΑΥ.", το πρώτο μπαρ του Λος Άντζελες που δεν προσέφερε αλκοόλ, έκλεισε μετά από μόλις 8 μήνες λειτουργίας και κατά ειρωνικό τρόπο, κανείς δεν "έμεινε" τελικά εκεί.

Το STAY., το πρώτο μπαρ του Λος Άντζελες, που δεν σερβίρει αλκοόλ έκλεισε τις πόρτες του μετά από μόλις οκτώ μήνες λειτουργίας. Η ιδέα ενός χώρου αφιερωμένου αποκλειστικά σε ποτά χωρίς αλκοόλ είχε προκαλέσει ενθουσιασμό, ωστόσο, φαίνεται ότι η αγορά δεν ήταν έτοιμη για αυτήν την πρόταση.

Οι ιδιοκτήτες Summer Phoenix και Stacey Mann δήλωσαν σε ανακοίνωσή τους ότι είναι περήφανες για όσα πέτυχαν με το STAY. και τον ρόλο που έπαιξαν στην προώθηση του κινήματος της μη κατανάλωσης αλκοόλ στο Λος Άντζελες. "Ήταν ένα έργο αγάπης και κάθε άτομο που πέρασε από τις πόρτες μας έγινε μέρος αυτής της αποστολής", ανέφεραν.

Το μπαρ της Chinatown
Το STAY. άνοιξε τις πόρτες του πριν από οκτώ μήνες στην Chinatown του Λος Άντζελες. Το ανακαινισμένο χώρο είχε μια πολυτελή και σοφιστικέ ατμόσφαιρα και απέτισε φόρο τιμής σε στοιχεία της κινεζικής κουλτούρας.

Το μενού του δημιουργήθηκε από τον μη αλκοολούχο mixologist Derek Brown, ο οποίος χρησιμοποίησε μη αλκοολούχα αποστάγματα για να φτιάξει περίπλοκα ποτά που έμοιαζαν με old fashioned cocktails και margaritas. Το STAY. επίσης διαθέτει μη αλκοολούχες μπύρες και κρασιά από brands όπως Naughty, Sovi και Surely.

stay

Γιατί κλείνει, άραγε;
Κάποιος συγκεκριμένος λόγος για το κλείσιμο δεν αποκαλύφθηκε, αν και η Mann είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι "ενώ είναι ένα αναπτυσσόμενο κίνημα, είναι δύσκολο να φέρεις κόσμο μέσα. Είναι ένα εξαιρετικά απαιτητικό εγχείρημα... η κρίση ισχύει ακόμα".

Μερικά μη αλκοολούχα μπαρ εξακολουθούν να λειτουργούν σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη και το Όστιν του Τέξας. Ο Chris Marshall, ιδιοκτήτης του Sans Bar και του Sans Bar Academy στο Όστιν, το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι το πρώτο μη αλκοολούχο μπαρ στη Βόρεια Αμερική όταν άνοιξε το 2017, λέει ότι είναι σημαντικό για τα μη αλκοολούχα μπαρ να έχουν μια άλλη πηγή εσόδων εκτός από την πώληση ποτών. "Για εμάς, αυτό είναι η εκμετάλλευση του χώρου μας, η συμβουλευτική με παραδοσιακά μπαρ, η εκπαίδευσή τους και τα κοκτέιλ για το μενού τους", λέει.

Μερικοί από τους πρώην μαθητές του από την ακαδημία του μόλις αρχίζουν να ανοίγουν τα δικά τους μη αλκοολούχα μπαρ χρόνια μετά την αποφοίτησή τους από το πρόγραμμά του. "Πρέπει απλά να χτίσεις αυτή την κοινότητα ανθρώπων που δεν πίνουν", λέει ο Marshall. "Χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο από ένα παραδοσιακό μπαρ... οι άνθρωποι να βλέπουν τον εαυτό τους σε αυτόν τον χώρο είναι ένα πιο δύσκολο πράγμα. Αυτό το μέρος δεν πουλάει από μόνο του".

"Πιστεύω ότι υπάρχει ένα μέλλον όπου θα υπάρχει μια αλυσίδα μη αλκοολούχων μπαρ, αλλά είμαστε ακόμα τουλάχιστον πέντε χρόνια μακριά από αυτό", προσθέτει ο Marshall. "Αυτήν τη στιγμή, οι καλύτερες επιχειρήσεις στο παιχνίδι των μη αλκοολούχων ποτών είναι οι κάβες".

πηγή: esquire.com.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Half Acre - Midnight Choir
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφορεί η Half Acre Beer Co.

Lambrate / Crak - Panca Piana
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Crak Brewery, κυκλοφόρησε η Birrificio Lambrate.

Tröegs - #476
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Ζυθοποιία Πηνειού: Επένδυση 1 Εκατ. Και Αύξηση Πωλήσεων
1voice.gr

Αυξημένη ζήτηση παρατηρείται στις πωλήσεις για τις μικρές τοπικές ελληνικές ζυθοποιίες με τους καταναλωτές να τους δίνουν την δική τους ψήφο εμπιστοσύνης.

Uiltje - Three Letter Word With A Tea
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Η Diageo Αυξάνει Το Ποσοστό Της Σε Ζυθοποιία Της Κένυας
insider.gr

Η Diageo ανακοίνωσε πως σκοπεύει να αυξήσει το ποσοστό της που κατέχει στη ζυθοποιία της Κένυας, East African Breweries, κατά 15%.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το