English Greek
23
Κυρ, Φεβ
9 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Βύνη Θράκης Απέκτησε Το Δικό Της Χώρο Στο Διαδίκτυο!

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Αποτελεί την 1η επιλογή τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους ξένους ζυθοποιούς.

Οι εκλεκτές βύνες της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε., από ποικιλίες δίστιχου κριθαριού, με τα αυστηρά κριτήρια παραγωγής και την εξαιρετική τους ποιότητα, έχουν καταφέρει να αποτελούν την 1η επιλογή τόσο για τους Έλληνες, όσο και για τους ξένους ζυθοποιούς, από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας τους! Πλέον μέσα από την εξειδικευμένη ιστοσελίδα που δημιούργησε η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης (thracianmalt.com), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν τα πάντα για κάθε τύπο Βύνης Θράκης (με δυνατότητα downloading), να εξοικειωθούν με τα στάδια της βυνοποίησης, να επικοινωνήσουν απευθείας με την εταιρεία και να αντλήσουν χρήσιμες συμβουλές για την παραγωγή μπύρας και όχι μόνο!

Να θυμίσουμε ότι η αυτονομία, ο απόλυτος έλεγχος για σταθερή ποιότητα του προϊόντος και η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της ήταν οι αιτίες που ώθησαν τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης να δημιουργήσει το δικό της βυνοποιείο.

Το υπερσύγχρονο βυνοποιείο της στην Κομοτηνή ολοκληρώθηκε το 2014 και αποτελεί την πλέον σύγχρονη εγκατάσταση της Ευρώπης στο είδος του. Με την επέκτασή του το β' εξάμηνο του 2017, διπλασιάστηκε η παραγωγική δυνατότητα, εξασφαλίζοντας τη σταθερή ποιότητα, καλύπτοντας παράλληλα τις ανάγκες των συνεργαζόμενων ζυθοποιείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με Βύνη Θράκης.

πηγή: paratiritis-news.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Dugges - Mango Tomas
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Dugges Bryggeri.

Bottle Logic - F.O.M.O. 2021
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Bottle Logic Brewing.

Tröegs - #510
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Πρόκληση: Μπύρα 0% Υπόσχεται «Καλύτερο Σεξ Ή Επιστροφή Χρημάτων»
cibum.gr

Η Σκωτσέζικη μπύρα χωρίς αλκοόλ Days ξεκίνησε μια ευρηματική καμπάνια ενόψει της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου - υποσχόμενη να επιστρέψει τα χρήματά στους πελάτες εάν δεν «παρατηρήσουν μια καλύτερη σεξουαλική εμπειρία» αφού πιουν την μπύρα τους μέχρι τα μεσάνυχτα της 14ης Φεβρουαρίου.

Founders - Nemesis
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Founders Brewing Co.

Uiltje - Frostbite Fuel
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το