English Greek
19
Παρ, Απρ
38 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Pils Εφτάρα «Προϊόν Της Χρονιάς 2023»

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η νέα ελληνική πρόταση στις μπύρες Pils Εφτάρα με μεγαλύτερο αλκοολικό βαθμό της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2023» στο πλαίσιο του κορυφαίου θεσμού της Direction Βusiness Network.

pils 7

Αποτελεί line extension της μάρκας Pils Hellas, η οποία διακρίνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στη διοργάνωση-θεσμό, ξεχώρισε στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής, στην κατηγορία μπύρα 7% αλκοολικού βαθμού.

Η Pils Εφτάρα, αποτελεί τον καλύτερο εκφραστή της urban δυναμικής και street πλευράς της Pils Hellas, με πλούσια γεύση που παράγεται από αγνά υλικά της ελληνικής γης καταφέρνοντας να ισορροπήσει τέλεια τον ευκολόπιοτο χαρακτήρα της Pils Hellas με τη δυνατή εμπειρία μιας Pilsner μπύρας με 7% αλκοόλ. Παράγεται με υλικά υψηλών προδιαγραφών και χωρίς πρόσθετα, με τις πιο σύγχρονες τεχνικές ζυθοποίησης, ακριβώς όπως και η Pils Hellas. Κέρασε την στους φίλους σου και δώσε τους το «Δικαίωμα στην δυνατή γεύση».

Σημειώνεται ότι το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς» (Voted Product of the Year) είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών. Ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1987 και πλέον διοργανώνεται σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο, ενώ διεξάγεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 2018 από την Direction Βusiness Network. Προτεραιότητα του θεσμού είναι η επιβράβευση των βιομηχανιών, των προμηθευτών προϊόντων και υπηρεσιών για την προσπάθειά τους να παράγουν ή να δημιουργούν καινοτόμα καταναλωτικά προϊόντα.

pils 7 award

Η βράβευση της Pils Εφτάρα, μετά τη διεξαγωγή μεγάλης καταναλωτικής έρευνας που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης σε συνεργασία με την αξιόπιστη εταιρεία ερευνών Circana (ex. IRI Hellas), επιβεβαιώνει την διαρκή επένδυση της εταιρείας στην καινοτομία και την ανάπτυξη.

Ο Δημήτρης Στεφανάκης, Brand Manager της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, με αφορμή τη βράβευση δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που οι καταναλωτές, ξεχώρισαν την Pils Εφτάρα ως «Προϊόν της Χρονιάς 2023». Η Pils Εφτάρα, μια νέα 100% ελληνική πρόταση στις μπύρες με μεγαλύτερο αλκοολικό βαθμό, διαθέτει πλούσια γεύση που καταφέρνει να  ισορροπήσει τον ευκολόπιοτο χαρακτήρα της Pils Hellas με τη δυνατή εμπειρία μιας Pilsner μπύρας. Η βράβευση της μάρκας Pils Hellas για δεύτερη συνεχή χρονιά αποτελεί για όλους εμάς στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης σημαντική αναγνώριση και κίνητρο για να παράγουμε με το ίδιο πάθος και μεράκι, μοναδικές ελληνικές γεύσεις για όλους τους λάτρεις της μπύρας».

πηγή: agronews.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναίκα Βουτάει Στη Φουρτούνα Για Να Σώσει Βαρέλια Μπύρας (Βίντεο)
sputniknews.gr

Για κάποια πράγματα στη ζωή αξίζουν να πολεμήσεις με κάθε κόστος, ριψοκινδυνεύοντας ακόμη και την ίδια σου τη ζωή.

Bridge Road - Rule 47
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Bridge Road Brewers.

Garage Project - Escape From The Temple Of Haze
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Garage Project.

Garage Project - Nov 2023
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Garage Project.

Kees / Eleven - Big Nelson
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Brouwerij Eleven, κυκλοφόρησε η Brouwerij Kees.

Νεκρός 11χρονος Σε Διαγωνισμό Μπύρας!
newsbomb.gr

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το μέγεθος της τραγωδίας.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το