English Greek
16
Δευ, Σεπ
9 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αντικείμενα «Αγνώστου Ταυτότητας» Σε Γνωστή Μπύρα Που Πωλείται Σε 15 Χώρες

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ειδοποίηση RASFF από το Βέλγιο.

Η γνωστή ζυθοποιία Lefebvre με έδρα το Βέλγιο που λειτουργεί από το 1876, εξέδωσε ανακοίνωση ανάκλησης για μπύρα της εταιρείας λόγω «πιθανής παρουσίας ξένου σώματος». Ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί για ποιο είδος  "ξένου σώματος" πρόκειται και εάν είναι μέταλλο, πλαστικό, γυαλί, έντομα κτλ.

Η Υπηρεσία Κτηνιατρικών και Τροφίμων του Λουξεμβούργου (ALVA) ανακοίνωσε την ανάκληση της μπύρας Ana Hop 0,4%, 33 cl, με αριθμό παρτίδας 95844 και χρήση έως 15/07/2025. Η ALVA προειδοποίησε ότι, σε περίπτωση κατάποσης, τα ξένα σώματα ενέχουν κίνδυνο ασφυξίας ή εσωτερικών τραυματισμών.

ana hop

Οι αρχές του Βελγίου ενημέρωσαν για σοβαρό κίνδυνο και την ευρωπαϊκή πλατφόρμα ανταλλαγής πληροφοριών για επικίνδυνα τρόφιμα (RASFF) καθώς η μπύρα διανέμεται σε 14 χώρες: Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία, Ρωσία,  Ρεϋνιόν, Ισπανία, Ελβετία, Βρετανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Καζακστάν.

Το ξένο σώμα σε τρόφιμα αποτελεί μία συνεχή και διαχρονική ανησυχία για όλους τους τύπους βιομηχανιών επεξεργασίας τροφίμων. Η βιολογική μόλυνση (βακτήρια, ιοί ή μικρόβια) στα τρόφιμα ή τα ποτά είναι ευρέως γνωστή, αλλά η φυσική μόλυνση είναι υποεκτιμημένη. Φυσικός μολυσματικός παράγοντας θεωρείται ξένο υλικό, κάθε άγνωστο υλικό που βρίσκεται σε ένα τρόφιμο ή ένα ποτό που δεν πρέπει να υπάρχει. Ο ρύπος μπορεί να εισαχθεί σε ένα προϊόν τροφίμων ή ποτών σε οποιοδήποτε σημείο της παραγωγής ή της διανομής του. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε προβλήματα με τον εξοπλισμό ή σε ανεπαρκή χειρισμό από τους υπαλλήλους. Οι εγκαταστάσεις τροφίμων και ποτών έχουν συνήθως προγράμματα ελέγχου ξένων ουσιών για τον εντοπισμό αυτών πριν το προϊόν φτάσει στον πελάτη, αλλά μερικές φορές αυτά τα προγράμματα αποτυγχάνουν.

πηγή: cibum.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Budweiser: Διπλή Επένδυση 115 Εκατ. Λιρών Στη Βρετανία
newmoney.gr

Επένδυση ύψους 115 εκατομμυρίων λιρών στη Μ. Βρετανία ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει η Budweiser Brewing Group, θυγατρική της AB InBev.

Αναστασίου - Κρότωνας
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Ζυθοποιία Αναστασίου.

New Belgium / Oud Beersel - Transatlantique Kriek
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια παλιά γνώριμη ετικέτα, σε συνεργασία με την Brouwerij Oud Beersel, επιστρέφει στην παραγωγή από την New Belgium Brewing Co.

Almanac / Barebottle - Simian Squad
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Barebottle Brewing Co., κυκλοφόρησε η Almanac Beer Co.

Η Μπύρα Fischer Πλαισιώνει Την Εμπειρία Του Φετινού «Taste Of Athens»
lifo.gr

Η pilsener μπύρα υψηλής ποιότητας θα βρίσκεται για πρώτη φορά στο Taste of Athens, το γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς.

Ενισχυμένα Τα Κέρδη Της AB Inbev Το Πρώτο Τρίμηνο
insider.gr

Υψηλότερα των εκτιμήσεων κέρδη ανακοίνωσε η Anheuser-Busch InBev, η μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο, καθώς οι καταναλωτές απορροφούν υψηλότερες τιμές μπύρας.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το