English Greek
31
Δευ, Μαρ
3 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Yumtales: Εμπλουτίζει Το Portfolio Της Με Δύο Νέα Brands Ποτών Χαμηλού Αλκοόλ, Την Μπύρα BRLO Και Τα Ready-To-Drink Cocktails Punch Club

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η YumTales, εδώ και τρία χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν τις υγιεινές επιλογές προσφέροντας διαφοροποιημένα ροφήματα στην ελληνική αγορά.

Επαναπροσδιορίζοντας την έννοια του φυσικού και οργανικού με ένα ενδιαφέρον twist, φροντίζει ώστε τα ψυγεία των specialty cafés να διαθέτουν τα πιο εκλεπτυσμένα κρύα ροφήματα για να προσφέρουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες στους πελάτες τους.

Αναζητώντας διαρκώς νέες τάσεις, αλλά και μοναδικά προϊόντα, η YumTales διευρύνει το portfolio της με μία νέα κατηγορία, αυτή των ποτών χαμηλού αλκοόλ, ενσωματώνοντας στην οικογένειά της δύο νέα brands, την μπύρα BRLO και τα ready to drink cocktails Punch Club.

brlo

Με προέλευση από το Βερολίνο, η BRLO είναι μια μπύρα με πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα. Η εταιρεία παραγωγής, διαθέτει 2 ζυθοποιεία και 4 pubs στην πρωτεύουσα της Γερμανίας και με τις δημιουργίες της προσπαθεί να καταρρίψει τα στερεότυπα της βαρετής Γερμανικής μπύρας, δίνοντάς της νέα πνοή. Στη συγκεκριμένη σειρά, που διατίθεται αποκλειστικά στην ελληνική αγορά από την YumTales, οι λάτρεις της μπύρας, μπορούν να βρουν μία Lager, την Helles, μία IPA, μία Pale Ale και μία επιλογή χωρίς αλκοόλ, την BRLO Naked!

Τα Punch Cocktails είναι ready to drink cocktails, χαμηλά σε αλκοόλ, ζάχαρη και θερμίδες με φυσικά συστατικά και έντονα αρώματα, σε signature γεύσεις όπως Pink Gin &Tonic, Mojito Classico και Vodka Yuzu & Ginger. Είναι ένας εύκολος τρόπος να απολαύσει κανείς τα αγαπημένα του cocktails στον δικό του χώρο, χωρίς να χρειάζεται κάποιον έμπειρο bartender.

H ΥumTales θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την BRLO και τα Punch Cocktails στους επαγγελματίες της εστίασης κατά τη διάρκεια της HORECA, 9-12 Φεβρουαρίου 2024, στο Metropolitan Expo, Hall 1, Booth 13.

πηγή: athinorama.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Great Lakes - Christmas Ale In July
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Great Lakes Brewing Co.

Carlsberg: Ακυρώνει Τις Άδειες Χρήσης Των Brands Της Στη Ρωσία
newmoney.gr

Εντείνεται η σύγκρουση της δανέζικης ζυθοποιίας με τη ρωσική κυβέρνηση.

"Άνοιγαν" Μπαράκια Και Έκλεβαν Τα Βαρέλια Μπύρας
Θοδωρής Παναγιωτίδης

Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών που "χτυπούσε" καφετέριες και μπαράκια σε περιοχές των Νοτίων Προαστίων.

Abomination / Lost Tavern - P.M.O.
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Lost Tavern Brewing, κυκλοφόρησε η Abomination Brewing Co.

Creative Creature - Mango De Verdad / Cobbler Before Xmas
Γιώργος Ιορδανίδης

Δύο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Creative Creature Brewing.

Η Μάμος Βραβεύτηκε Με Bronze Effie Europe
marketingweek.gr

Μετά το Gold Effie Hellas 2022, η καμπάνια «Μπύρα Μάμος Εζυμώθηκε με Πάθος» της Soho Square Athens και της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας κέρδισε το Bronze Effie Europe 2022, στην κατηγορία «Best of Europe: FMCG».

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το