English Greek
23
Κυρ, Ιουν
21 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Η Υπεύθυνη Κατανάλωση Και Η Διεύρυνση Των No/Low Alcohol Προϊόντων

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, προχωρώντας στη δημοσίευση του ESG Απολογισμού της για το 2023, παρουσίασε την στρατηγική, τους πυλώνες δράσεων, τους στόχους και τις ενέργειές της για τη χρονιά που μας πέρασε, στο πλαίσιο εξέλιξης του σχετικού της πλάνου.

Με γνώμονα, λοιπόν, την στρατηγική «Μαζί προς το Μηδέν και ακόμη πιο μακριά» (Together towards Zero and Beyond), η Ολυμπιακή Ζυθοποιία ενεργοποιείται, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα δράσεων που αφορούν, μεταξύ άλλων, στην προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, στην προώθηση της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης, αλλά και στην φροντίδα των ανθρώπων, τόσο στο εσωτερικό της εταιρείας, όσο και στην κοινωνία ευρύτερα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση, στο κομμάτι της Υπεύθυνης Κατανάλωσης, συνδέοντάς την με κάθε πρωτοβουλία της και επιδεικνύοντας μεγάλη ευαισθησία ως προς την καλλιέργεια μιας κουλτούρας Μηδενικής ανεύθυνης κατανάλωσης.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία εμπλουτίζει σταθερά τις επιλογές των no/low alcohol προϊόντων της, διευρύνοντας παράλληλα και τις περιστάσεις κατανάλωσής τους. Χαρακτηριστικά και πιο πρόσφατα λανσαρίσματα αποτελούν αυτά της Φιξ Άνευ Λεμόνι, που αποτελεί την δροσιστική επιλογή μπύρας χωρίς αλκοόλ τώρα και με λεμόνι, και του Somersby Strawberry & Lime 0.0%, του πρώτου στο είδος του χωρίς αλκοόλ που κυκλοφόρησε στη χώρα μας, ως ιδανική φρουτένια πρόταση απόλαυσης.

fix anef

Επιπλέον, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία φέρει το μήνυμα της υπεύθυνης κατανάλωσης στο σύνολο των συσκευασιών και ενεργοποιήσεων των μαρκών της, σε όλα τα κανάλια δραστηριοποίησής της, ενώ υλοποιεί προωθητικές και ενημερωτικές δράσεις και συνέργειες με εξειδικευμένους φορείς και οργανισμούς, καθώς και σχετικές συνεργασίες με πελάτες της. Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελούν οι καμπάνιες ενημέρωσης της εταιρείας, με αφορμή την «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα».

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί, πως η Ολυμπιακή Ζυθοποιία ήταν μεταξύ των πρώτων εταιρειών στη χώρα μας και η πρώτη στην κατηγορία της, που εγκατέστησε το αλκοολόμετρο (Interlock) στο σύνολο των οχημάτων του εταιρικού της στόλου, εστιάζοντας στη σημασία των ασφαλών μετακινήσεων των εργαζομένων της, που διαθέτουν εταιρικό όχημα. Την ίδια στιγμή, η εταιρεία πραγματοποιεί σε ετήσια βάση πληθώρα εκπαιδεύσεων για όλους τους εργαζομένους και στο σύνολο των εγκαταστάσεών της, πανελλαδικά. σχετικά με θέματα ασφαλούς οδήγησης σε συνάρτηση με την υπεύθυνη κατανάλωση. Χαρακτηριστικά, το 2023, υλοποίησε 2 διαδικτυακά workshops με τη συμμετοχή άνω των 200 εργαζομένων, καθώς και θεωρητικές/πρακτικές εκπαιδεύσεις ασφαλούς οδήγησης σε 69 εργαζόμενους-οδηγούς εταιρικών οχημάτων.

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία πιστή στον εταιρικό της Σκοπό, να «Ζυθοποιεί για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο», με γνώμονα την επιστροφή αξίας προς τους ανθρώπους της, τους συνεργάτες και προμηθευτές της και την κοινωνία ευρύτερα, προχωρά σταθερά σε πρωτοβουλίες και δράσεις που αποδεικνύουν έμπρακτα, πως αποτελεί «κάτι περισσότερο από μια ζυθοποιία».

πηγή: cnn.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Beer Baroness - Sunshine And Spaceships
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Beer Baroness Brewing Co.

AleSmith - Phantasmic Fright
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η AleSmith Brewing Co.

Ο Ντέιβιντ Φίντσερ Υπογράφει Τη Νέα Διαφήμιση Της Μπύρας Anheuser-Busch (Βίντεο)
Χρήστος Μπακατσέλος

Η διαφήμιση θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της αυτή την Κυριακή στο Super Bowl.

Brewmaster: Simulator Ζυθοποιίας (Βίντεο)
Γιάννης Παπαργυρίου

Μετά το Lawn Mowing Simulator και το Espresso Tycoon, η εταιρεία ανάπτυξης Auroch Digital και η publisher Sold Out αποκάλυψαν ένα Simulation ζυθοποιίας με την ονομασία Brewmaster.

Kees - Kings And Queens
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Brouwerij Kees.

Bottle Logic / Equilibrium - Surface Integral Of Flux
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας, σε συνεργασία με την Equilibrium Brewery, ανακοίνωσε η Bottle Logic Brewing.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το