English Greek
20
Σαβ, Ιουν
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Επίσκεψη Σπουδαστών Του UNISG Στη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ενημέρωση για την παραγωγική διαδικασία των προϊόντων της.

Τις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης ΑΕ στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής επισκέφθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου, το UNISG | University of Gastronomic Sciences, από το Pollenzo της Ιταλίας, με τους σπουδαστές να περιηγούνται στους χώρους του νέου σύγχρονου Ζυθοποιείου αλλά και του Βυνοποιείου της.

unisg

Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την παραγωγική διαδικασία όλων των προϊόντων της Ζυθοποιίας και να μιλήσουν με υπεύθυνους από το τμήμα Έρευνας και Καινοτομίας της εταιρείας αλλά και Ζυθοποιούς για θέματα που τους απασχολούν, σχετικά με το αντικείμενο των σπουδών τους και όχι μόνο.

Το UNISG, στο πρόγραμμα σπουδών του έχει καθιερώσει τα γαστρονομικά ταξίδια των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδαστών, σε όλον τον κόσμο, ώστε να γνωρίζουν από κοντά τη γαστρονομία του κάθε τόπου.

πηγή: marketingweek.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρετανία: «Πρωταθλήτρια» Στις Πωλήσεις Του Euro, Η Μπύρα Χωρίς Ή Με Λίγο Αλκοόλ
insider.gr

Ενώ το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ανδρών έληξε με απογοήτευση για άλλη μια φορά για την Αγγλία, το τουρνουά έδωσε ώθηση στις εγχώριες δαπάνες των Βρετανών για το σούπερ μάρκετ και την εστίαση, με τις πωλήσεις μπύρας χωρίς ή με χαμηλό αλκοόλ να εκτινάσσονται.

Entdeckertag 2023 Στο Ανόβερο: Δεν Πρέπει Να Το Χάσετε!
Νικόλαος Σκριτλής

Η Entdeckertag της Περιφέρειας του Ανόβερου είναι προ των πυλών: την Κυριακή (10 Σεπτεμβρίου 2023), πολυάριθμοι χώροι, ενώσεις και εταιρείες προσκαλούν τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την περιοχή και όσα έχει να προσφέρει.

Bevog / Põhjala - Seedated
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Põhjala Brewery, κυκλοφόρησε η Bevog Brewery.

Gigantic / Other Half - Powder Green Leisure Suit
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα, σε συνεργασία με την Other Half Brewing Co., κυκλοφόρησε η Gigantic Brewing Co.

Μια Χαρά Τα Πάει Η Κυπριακή Μπύρα Και Εντός Και Εκτός
philenews.com

Οι αριθμοί για την μπύρα το 2024 φέρνουν χαμόγελα στους ντόπιους ζυθοποιούς.

Jester King - Ordinary Bitter
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Jester King Brewery.

Άλλα Άρθρα