English Greek
20
Παρ, Σεπ
10 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Νικ. Μπήλιος: Στη Ζυθοποιία-Μακεδονίας Θράκης Ετοιμάζουμε Νέα Πολύ Καινοτόμα Προϊόντα

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ξεκινάει νέα πανελλαδική καμπάνια για την προώθηση του τσάι TuVunu, το οποίο βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε πρώτες ύλες της ελληνικής γης.

Συνέντευξη στο ράδιο Χρόνος 87.5fm στον απόηχο της πρόσφατης δωρεάς από τη «Βεργίνα» για τη λειτουργία drone αντιπυρικής προστασίας στη Ροδόπη.

Την κάλυψη του κόστους λειτουργίας drone και των χειριστών του που θα επιτηρούν από αέρος δασικές εκτάσεις στη Ροδόπη, 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα, ανέλαβε η Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης. «Για εμάς είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε», δήλωσε στον απόηχο της κίνησης αυτής, μιλώντας στο ράδιο Χρόνος 87.5fm και τον Δήμο Μπακιρτζάκη, ο διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων & Επικοινωνιών της «Βεργίνα» Νικόλαος Μπήλιος. Παράλληλα, εξήγγειλε ότι το επόμενο διάστημα θα γνωστοποιηθούν κι άλλες δράσεις στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνίας ευθύνης.

Νέα προϊόντα, προώθηση του τσάι
Αυτό το διάστημα στη Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης «ετοιμάζουμε νέα, πολύ δυνατά και εξελικτικά προϊόντα, πολύ καινοτόμα, δεν τα έχετε ξαναδεί πουθενά», είπε χαρακτηριστικά ο Νικόλαος Μπήλιος.

Σήμερα, μάλιστα, ξεκινάει η νέα πανελλαδική καμπάνια προώθησης του τσάι TuVunu. Σύμφωνα με τον κο Μπήλιο πρόκειται για ένα καινοτόμο και σημαντικό προϊόν για την επιχείρηση, καθώς αποτελεί ένα 100% φυσικό και υγιεινό αφέψημα, το οποίο βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε πρώτες ύλες της ελληνικής γης. Η καλλιέργεια ξεκίνησε από τα Πομακοχώρια της Ξάνθης και τώρα γίνεται σε πολλές ορεινές περιοχές όλης της Βόρειας Ελλάδας, ενώ το τσάι εξάγεται σε πάρα πολλές χώρες, έχοντας φτάσει ακόμη και στη Μέση Ανατολή και... το Ντουμπάι.

Εκσυγχρονισμός της βιομηχανικής μονάδας
Όλο το προηγούμενο διάστημα προχώρησαν επίσης μία σειρά από επενδύσεις στη βασική βιομηχανική μονάδα της επιχείρησης στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής: καινούργιο ζυθοποιείο, καινούργιο βυνοποιείο και άλλες σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές. Στόχος είναι η περαιτέρω αύξηση της παραγωγικής δυναμικής της εταιρίας.

Στο εργοστάσιο της ΒΙΠΕ απασχολούνται περίπου 150 εργαζόμενοι, που αναμένεται να αυξηθούν, ενώ απασχολούνται επίσης εργαζόμενοι σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, η «Βεργίνα» μέσα από το πρόγραμμα συμβολαιακής γεωργίας που πρώτη ξεκίνησε το 2006 συνεργάζεται με περίπου πάρα πολλούς αγρότες τοπικά και πανελλαδικά για κριθάρι και στάρι.

Μία υγιής εταιρία
Στην κατακλείδα της τοποθέτησής του, ο Νικόλαος Μπήλιος χαρακτήριζε τη Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης και τη μπύρα Βεργίνα ως «game changer» στην ελληνική αγορά, ενώ στάθηκε στο ότι όλα τα βήματα της Ζυθοποιίας Μακεδονίας-Θράκης γίνονται χωρίς προβλήματα, χωρίς δάνεια, χωρίς μαύρα χρήματα και με κέρδη που επανεπενδύονται διαρκώς στην εταιρία.

πηγή: xronos.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tired Hands - Endless Mountains Extra Cascade / Religion / Extra Vanilla
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Tired Hands Brewing Co.

Against The Grain - Bock-A-Doodle-Do
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Against The Grain Brewery.

Jester King - The Oregon Hophouse / Modern Science
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Jester King Brewery.

Perennial - Maman 2022
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα έκδοση της "Maman" κυκλοφόρησε η Perennial Artisan Ales.

New Belgium - Piano Keys
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η New Belgium Brewing Co.

Trillium / Monkish - Foggiest Window
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Monkish Brewing Co., κυκλοφόρησε η Trillium Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το