English Greek
22
Σαβ, Μαρ
2 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αποχωρεί Η Τζελίνα Σούχλα Από Την Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μετά από 12 χρόνια πορείας και καθοριστικής συνεισφοράς στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία, η Τζελίνα Σούχλα, η οποία κατείχε τη θέση της Communication Manager, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρεία, όπως επισημαίνει σχετική ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια της θητείας της, όπως αναφέρεται, έπαιξε καίριο ρόλο στην επικοινωνιακή στρατηγική και την ανάπτυξη της εταιρείας, με σημεία ορόσημο τόσο το επαναλανσάρισμα της μπύρας ΦΙΞ, όσο και την περίοδο της συγχώνευσης της Μύθος Ζυθοποιίας και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας το 2015, που οδήγησε στη δημιουργία του δεύτερου μεγαλύτερου παίκτη στον κλάδο της ζυθοποιίας στην Ελλάδα.

Τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

πηγή: marketingweek.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Απόλυτη Σταρ Του US Open: Δεν Είναι Τενίστρια, Αλλά Το Πιο... Γερό Ποτήρι Στις ΗΠΑ!
sportal.gr

Η Μέγκαν Λάκι αποτελεί την απόλυτη celebrity της διοργάνωσης του US Open και δεν μπορείτε να φανταστείτε τον λόγο...

Προσοχή Στις Απάτες Στο Oktoberfest: Πάνω Από 6.000 Ευρώ Ανά Τραπέζι
Κατερίνα Ηλιάδου

Το κέντρο συμβουλών καταναλωτών προειδοποιεί για αμφιλεγόμενες κρατήσεις τραπεζιών για το Oktoberfest. Όχι μόνο οι τρίτοι πάροχοι είναι εξαιρετικά ακριβοί, αλλά οι επισκέπτες συχνά δεν μπορούν καν να μπουν στις σκηνές με τέτοιες κρατήσεις.

Bottle Logic - Darkstar November 2020
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Bottle Logic Brewing.

Uiltje - Deadperle
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Αλέξανδρος Κουρής: Τι Σηματοδοτεί Το Deal Της Μπύρας Νήσος Με Την Ολυμπιακή Ζυθοποιία
Μαρίνα Φούντα

Αλλαγή... βιβλίου και όχι απλά σελίδας χαρακτηρίζει την εμπορική συνεργασία της μπύρας Νήσος με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία για την αποκλειστική διανομή όλων των ζύθων της ο Αλέξανδρος Κουρής.

Αυξημένες Εξαγωγές Βύνης Για Την Αθηναϊκή Ζυθοποιία Και Νέο Πιλοτικό Πρόγραμμα Ψηφιακής Τεχνολογίας
agronews.gr

Για τρίτη χρονιά θα προχωρήσει η Αθηναϊκή Ζυθοποιία σε εξαγωγή ελληνικής βύνης κριθαριού. Συγκεκριμένα, μέσα στο 2021 θα εξαχθούν 17.000 τόνοι βύνης, ποσότητα σημαντικά αυξημένη σε σχέση με τις δυο προηγούμενες χρονιές, στις αγορές της Ιταλίας, της Αλβανίας και της Βουλγαρίας.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το