English Greek
18
Πεμ, Απρ
35 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ακυρώθηκαν Τα Φετινά Αιγύπτια!

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Αγαπητοί φίλοι της οδού Αιγύπτου και των Αιγυπτίων.

Με μεγάλη λύπη αναγκαζόμαστε να ανακοινώσουμε, με όχι δική μας υπαιτιότητα, την ακύρωση των φετινών Αιγυπτίων.

Πιστοί στο ραντεβού μας, από καιρό αρχίσαμε τις ετοιμασίες για τα Αιγύπτια 2019. Και ενώ αυτή η "μαγική" συνεννόηση μεταξύ των μαγαζιών της Αιγύπτου κατάφερε να ολοκληρωθεί ακόμη μια χρονιά, και ετοιμάστηκαν οι χώροι, έγιναν οι συμφωνίες με τους τεχνικούς, και κυρίως ενώ προσκλήθηκαν οι μουσικοί και καλλιτέχνες, ξαφνικά και την τελευταία στιγμή ο Δήμος Θεσσαλονίκης αποδείχτηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τη διοργάνωσή μας!

Ως γνωστόν 8 χρόνια τώρα, το πάρτι αυτό διοργανώνεται σαν μια πηγή πολιτισμού με ζωντανή μουσική από πολλά συγκροτήματα απ' όλη την Ελλάδα, που προσκαλούνται ειδικά για τα Αιγύπτια! Είναι όλοι ευπρόσδεκτοι, περαστικοί και θαμώνες, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ, ενώ το κάθε κατάστημα διαθέτει τα ποτά του στο ελάχιστο κόστος, ώστε να δημιουργηθεί σε όλο το δρόμο ένα μεγάλο πάρτι!

Και ενώ ο δήμος Θεσσαλονίκης έως φέτος αναγνώριζε τις προσπάθειες μας και παρείχε σε εμάς, αλλά και εσάς, τον (μη χρησιμοποιούμενο) χώρο της Αιγύπτου για το stage μας, εντελώς απρόσμενα η νέα διοίκηση του δήμου αποφάσισε φέτος να μην εγκρίνει την αίτηση μας, με το πρόσχημα της κατάληψης δημόσιου χώρου, απαιτώντας την πληρωμή υπέρογκου ποσού, δυσβάστακτου για τη διοργάνωση μας!

Μετά από συναντήσεις, εξηγήσεις και προσπάθειες συμβιβασμού, δυστυχώς η απέναντι πλευρά, του Δήμου Θεσσαλονίκης, αποδείχθηκε άκαμπτη στο "γράμμα" ενός νόμου (που όμως θα αποδείξουμε στο μέλλον ότι δεν αφορά αυτή την ιδιαίτερη διοργάνωση) και μας αναγκάζει εμμέσως να την ακυρώσουμε!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την υποστήριξή σας, καθώς και τους GIG ME UP για τον ήχο και, βέβαια, το Kako Synapantima και Mithridatis που ήταν δεσμευμένοι να μας χαρίσουν εξαιρετικές στιγμές στο φετινό πάρτι!

Επειδή όμως τα Αιγύπτια είναι ένας θεσμός που όλοι αγαπάμε και περιμένουμε κάθε χρονιά, σύντομα θα επανέλθουμε με τα Αιγύπτια ανανεωμένα και καλύτερα, με το ίδιο κέφι και την ίδια ζωντάνια!

Το πάρτι δε σταματάει ποτέ!

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Creature Comforts - Sashay Rosé
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Creature Comforts Brewing Co.

AleBrowar / Nook - Juicy Spicy
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Browar Nook, κυκλοφόρησε η AleBrowar.

Mikkeller - Vanilla Shake / Neapolitan Shake / Naner Hazelnut Shake / Dessert Shake
Γιώργος Ιορδανίδης

Τέσσερεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Mikkeller Brewing San Diego.

Bottle Logic - Dark Rituals
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Bottle Logic Brewing.

Χάος Στο Κατάρ: Σπρώχνονται Για Μια Μπύρα Οι Ποδοσφαιρόφιλοι
euro2day.gr

Η αστυνομία απωθεί τα πλήθη που συρρέουν μαζικά στην ειδική ζώνη οπαδών, για να δουν ματς στη μεγάλη οθόνη και να πιουν μια... δυσεύρετη μπύρα. Μαρτυρίες για κίνδυνο ποδοπατήματος.

Η Μπύρα Στα Χρόνια Του Κορονοϊού
news247.gr

Ο Βασίλης Φιλίππου, Insights & Innovation Manager στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία εξηγεί στο News24/7 πόσο επηρεάστηκε η αγορά της μπύρας από την πανδημία.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το