English Greek
22
Δευ, Ιουν
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Βεργίνα Δωρίζει Drone Για Αντιπυρική Προστασία Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Σήμερα (σ.σ. εχθές) στην Κομοτηνή στα πλαίσια έκτακτης Συνέντευξης Τύπου ανακοινώθηκε η χορηγία drone από τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. προς την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για αντιπυρική προστασία.

Παρόντες στη Συνέντευξη Τύπου ο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (ΠΑΜΘ) κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης κ. Ε. Tαπατζάς και ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας ΠΑΜΘ κ. Κ. Χουβαρδάς.

Ο Διευθυντής επικοινωνίας και εταιρικών σχέσεων της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. (Βεργίνα) κ. Νικόλαος Μπήλιος προσδιόρισε ότι η εταιρία «δωρίζει το ποσό των 30.000,00 ευρώ για την παροχή υπηρεσιών μίσθωσης Συστήματος μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (Drones), μετά των παρελκομένων αυτών, καθώς και για την παρεχόμενη υπηρεσία πτητικού έργου Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ), με σκοπό την παροχή υπηρεσιών εναέριας επιτήρησης και κάλυψης επιχειρησιακών αναγκών του Πυροσβεστικού Σώματος κατά την αντιπυρική περίοδο».

vergina

Ο κ. Μπήλιος επεσήμανε ότι «Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της να υποστηρίζει και να ενισχύει την ανάπτυξη και την ασφάλεια της χώρας και δη της τοπικής κοινωνίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Το drone θα αποτελέσει ένα ανεκτίμητο εργαλείο για την ενίσχυση των δράσεων προστασίας του πληθυσμού και των φυσικών πόρων, σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών και καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης της περιοχής».

Και κατέληξε ο κ. Μπήλιος ότι «Για εμάς η Θράκη και δη η Κομοτηνή είναι ο γενέθλιος τόπος της πρώτης γνήσιας 100% ελληνικής μπύρας στην ιστορία της χώρας (Βεργίνα) που εμείς δημιουργήσαμε. Επενδύουμε και στηρίζουμε από την ίδρυση μας το 1996 την περιοχή και παραμένουμε ενεργοί φύλακες και αρωγοί της δυναμικής αυτού του υπέροχου τόπου και της χώρας μας ευρύτερα».

Ο Περιφερειάρχης και η ομάδα του ευχαρίστησε θερμά τον κ. Μπήλιο και τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης για την πολύτιμη αρωγή της στην Περιφέρεια και στη Χώρα και προσδιόρισε μελλοντικές συνέργειες.

πηγή: ekirikas.com

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

AleSmith - Camelot Wishes
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η AleSmith Brewing Co.

Kees - Mosaic On Steroids / Colin The Caterpillar
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Brouwerij Kees.

Γιατί Στη Σιγκαπούρη Πίνουν Μπύρα Από Νερό Τουαλέτας
moneyreview.gr

Η NewBrew δεν είναι μια συνηθισμένη μπύρα. Η νέα «ξανθιά» μπύρα της Σιγκαπούρης είναι φτιαγμένη από ανακυκλωμένο νερό τουαλέτας.

Μπουκάλι Μπύρας Εξερράγη Σε Ταμείο Σούπερ Μάρκετ Στον Άλιμο - Δικαίωση Για Ελαττωματικό Προϊόν 15 Χρόνια Μετά
protothema.gr

Μετά από μια διαδρομή 15 ετών στο «λαβύρινθο» των δικαστηρίων όλων των βαθμών δικαιώθηκε από τον Άρειο Πάγο καταναλώτρια η οποία είχε αγοράσει από σούπερ μάρκετ μπουκάλια μπύρας «Fischer» και ένα από αυτά ήταν ελαττωματικό και εξερράγη, ενώ ένα κομμάτι γυαλί εκσφενδονίστηκε στο μάτι της και σχεδόν το κατέστρεψε.

Anchorage - The King Of Nothing
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Anchorage Brewing Co.

Άλλα Άρθρα