English Greek
08
Κυρ, Σεπ
12 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Βεργίνα Δωρίζει Drone Για Αντιπυρική Προστασία Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Σήμερα (σ.σ. εχθές) στην Κομοτηνή στα πλαίσια έκτακτης Συνέντευξης Τύπου ανακοινώθηκε η χορηγία drone από τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. προς την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για αντιπυρική προστασία.

Παρόντες στη Συνέντευξη Τύπου ο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (ΠΑΜΘ) κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης κ. Ε. Tαπατζάς και ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας ΠΑΜΘ κ. Κ. Χουβαρδάς.

Ο Διευθυντής επικοινωνίας και εταιρικών σχέσεων της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. (Βεργίνα) κ. Νικόλαος Μπήλιος προσδιόρισε ότι η εταιρία «δωρίζει το ποσό των 30.000,00 ευρώ για την παροχή υπηρεσιών μίσθωσης Συστήματος μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (Drones), μετά των παρελκομένων αυτών, καθώς και για την παρεχόμενη υπηρεσία πτητικού έργου Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ), με σκοπό την παροχή υπηρεσιών εναέριας επιτήρησης και κάλυψης επιχειρησιακών αναγκών του Πυροσβεστικού Σώματος κατά την αντιπυρική περίοδο».

vergina

Ο κ. Μπήλιος επεσήμανε ότι «Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της να υποστηρίζει και να ενισχύει την ανάπτυξη και την ασφάλεια της χώρας και δη της τοπικής κοινωνίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Το drone θα αποτελέσει ένα ανεκτίμητο εργαλείο για την ενίσχυση των δράσεων προστασίας του πληθυσμού και των φυσικών πόρων, σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών και καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης της περιοχής».

Και κατέληξε ο κ. Μπήλιος ότι «Για εμάς η Θράκη και δη η Κομοτηνή είναι ο γενέθλιος τόπος της πρώτης γνήσιας 100% ελληνικής μπύρας στην ιστορία της χώρας (Βεργίνα) που εμείς δημιουργήσαμε. Επενδύουμε και στηρίζουμε από την ίδρυση μας το 1996 την περιοχή και παραμένουμε ενεργοί φύλακες και αρωγοί της δυναμικής αυτού του υπέροχου τόπου και της χώρας μας ευρύτερα».

Ο Περιφερειάρχης και η ομάδα του ευχαρίστησε θερμά τον κ. Μπήλιο και τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης για την πολύτιμη αρωγή της στην Περιφέρεια και στη Χώρα και προσδιόρισε μελλοντικές συνέργειες.

πηγή: ekirikas.com

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Heineken: Ισχυρή Ζήτηση Για Τις Premium Μπύρες, Με Έσοδα 6,85 Δισ. Ευρώ
fortunegreece.com

Τα έσοδα για το τρίμηνο ανήλθαν σε 8,18 δισ. ευρώ έναντι 7,63 δισ. ευρώ ένα χρόνο νωρίτερα.

Η Mathäserbräu Επιστρέφει Με Νέα Εικόνα Στο Μόναχο
Αλίκη Μαχαίρα

Ισορροπητική πράξη μεταξύ παρελθόντος και μέλλοντος: η Südbier UG θέλει να πάει το cult status του παραδοσιακού Mathäserbräu στο επόμενο επίπεδο.

Tröegs - #440
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Almanac - Westly Crusher / Beyond The Binary
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Almanac Beer Co.

Bridge Road - New Sky Vol.2
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Bridge Road Brewers.

Bottle Logic - Darkstar November (2021)
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφορεί η Bottle Logic Brewing.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το