English Greek
02
Τετ, Απρ
3 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σόλο - Anthology Νelson Sauvin

Ελλαδα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Δυο παραπάνω λόγια για την 2η hop - forward IPA της "Aνθολογίας" που κυκλοφορεί ολόφρεσκη και σπαρταριστή.

Πρόκειται για μια μονοποικιλιακή IPA που εκφράζει το αρωματικό και γευστικό προφίλ της σχετικά νέας και περιζήτητης στην craft σκηνή ποικιλίας Νelson Sauvin από την ηφαιστειογενή Νέα Ζηλανδία.

Μια εκρηκτική και αντάμα εκκεντρική ποικιλία λυκίσκων που παίρνει το όνομα της αφενός από την πόλη Nelson από όπου προέρχεται και αφετέρου από το αρωματικό της προφίλ που παραπέμπει σε αυτό της οινικής ποικιλίας Sauvignon Blanc. Ένας λυκίσκος με πολύ έντονο και ακραίο προφίλ που ακροβατεί ανάμεσα σε υπεφρουτώδη χαρακτηριστικά τροπικών φρούτων όπως μάνγκο, passion fruit και φραγκοστάφυλλα αλλά και γήινα, πικάντικα στοιχεία.

Απολαύστε την όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να τρυγήσετε τα μοναδικά της γευστικά και αρωματικά κάλλη! Διαθέσιμη σε εκλεκτά σημεία ανά την Ελλάδα και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφιάλτης Η Πανδημία Για Τους Ζυθοποιούς
kathimerini.gr

Θύμα της πανδημίας είναι και η μπύρα, ένα ποτό αρκετά δημοφιλές σε χώρες όπως η Γερμανία και η Βρετανία. Οι μειωμένες πωλήσεις που έφεραν τα συνεχόμενα lockdowns έχουν πλήξει σημαντικά τους Γερμανούς ζυθοποιούς, κυρίως μάλιστα, όσους προμηθεύουν εστιατόρια και μπαρ που έχουν μείνει κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Siren - How The Turntables
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Siren Craft Brew.

Thornbridge - Favorito / Pardus Rocky Road / Quiet Storm Talus
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Thornbridge Brewery.

Uiltje - Springfields S-Bomb!
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Πλειστηριασμοί: Βγαίνουν Στο Σφυρί Και «Σήματα» Για... Μπύρες
Σταύρος Γριμάνης

Για τις 15 Μαΐου έχει προγραμματιστεί ο πλειστηριασμός για τα σήματα της «Πειραϊκή Μικροζυθοποιία», που έχει αναστείλει τη λειτουργία της - Η σύντομη, αλλά ενδιαφέρουσα ιστορία της.

Behemoth - Something Hazy
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Behemoth Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το