English Greek
23
Κυρ, Αυγ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Premier League: Επιστρέφει Το Αλκοόλ Στις Εξέδρες Για Πρώτη Φορά Έπειτα Από 37 Χρόνια

Διαφορα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου στην Αγγλία θα έχουν τη δυνατότητα να πίνουν αλκοόλ ενώ παρακολουθούν αγώνες για πρώτη φορά μετά από 37 χρόνια, σύμφωνα με ένα πιλοτικό πρόγραμμα που σχεδιάζει η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σε επανεξέταση του νόμου του 1985 που απαγορεύει το αλκοόλ εντός του γηπέδου και κατά τη διάρκεια των αγώνων ποδοσφαίρου στην Αγγλία αναμένεται να προχωρήσει η Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, όπως όλα δείχνουν αναμένεται να επιτραπεί στους οπαδούς να καταναλώνουν αλκοόλ στις εξέδρες κατά τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων για πρώτη φορά έπειτα από 37 χρόνια.

premier league

Η Κυβέρνηση συμφώνησε να επανεξετάσει την τρέχουσα νομοθεσία για την απαγόρευση κατανάλωσης αλκοόλ, η οποία ισχύει στις πέντε κορυφαίες κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου από το 1985, μέσω ενός πιλοτικού προγράμματος, που αναμένεται να παρουσιαστεί το προσεχές καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε άλλα αθλήματα έχει επιτραπεί ήδη στους οπαδούς να πίνουν αλκοόλ ενώ παρακολουθούν αγώνες.

Την ίδια στιγμή βέβαια, η Αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου έχει επισημάνει στην Κυβέρνηση τις ενστάσεις, υποστηρίζοντας πως "θα είναι τρέλα" εάν χαλαρώσει ο νόμος.

πηγή: sport24.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Garage Project - Jun 2023
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Garage Project.

Jester King - Ordinary Bitter
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Jester King Brewery.

Κρασί Και Μπύρα Κρατούν Τα Σκήπτρα Των Αγαπημένων Ποτών Για Τους Έλληνες
Δήμητρα Σκούφου

Οι έλληνες καταναλωτές είναι σαφώς περισσότερο «του κρασιού» και «της μπύρας» σε σχέση με τα οινοπνευματώδη, και προτιμούν να πίνουν περισσότερο όταν βγαίνουν έξω, παρά στο σπίτι, όπως δείχνει η έρευνα «Απόψεις, συνήθειες και στάσεις».

Το ΔΙΕΚ Κομοτηνής Ξεναγήθηκε Στη Βεργίνα
xronos.gr

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με γευστική δοκιμή.

Η Heineken Επιμένει... Ρωσικά Με Τα Σήματα Botsjkarev Και Ochota En Tri Medvjedja
zougla.gr

Στη γραφειοκρατία αποδίδει η Heineken την καθυστέρηση της εξόδου της από τη Ρωσία, υπογραμμίζοντας ότι η διαδικασία είναι πέρα από τον έλεγχό της και επαναλαμβάνοντας ότι εξακολουθεί να σχεδιάζει να φύγει από τη χώρα.

Ακρίβεια: Αύξηση 20% Στο Νερό Από 1ης Ιουλίου - Ανατιμήσεις Σε Μπύρες, Χυμούς Και Αναψυκτικά
newsbomb.gr

Έρχεται αύξηση 20% στο εμφιαλωμένο νερό, τις μπύρες και τα αναψυκτικά από την 1η Ιουλίου.

Άλλα Άρθρα