English Greek
27
Σαβ, Απρ
41 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κάντε Το Κουίζ: Η Οπτική Ψευδαίσθηση Της Μπύρας

Διαφορα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μια οπτική  ψευδαίσθηση που ζητά από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να βρουν το τρόπαιο που είναι κρυμμένο ανάμεσα σε μπύρες έχει γίνει viral.

beer viral

Από παιδιά μέχρι ενήλικες, σε όλους μας αρέσει μια οπτική ψευδαίσθηση. Ειδικά αν σε αυτήν κρύβεται κάποιο αντικείμενο μέσα σε χιλιάδες άλλα, καθόμαστε ώρες πάνω από την εικόνα μέχρι να το βρούμε. Αν, λοιπόν, αγαπάτε τις οπτικές ψευδαισθήσεις, αλλά και τις μπύρες, η Stonegate Pub Company, η μεγαλύτερη εταιρεία παμπ του Ηνωμένου Βασιλείου, έχει για σας την τέλεια εικόνα.

 Η Stonegate Pub Company, έχει ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την παρακάτω εικόνα, βάζοντας την εξής πρόκληση: βρείτε την εικόνα ενός βραβείου σε 30 δευτερόλεπτα!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρόκληση έγινε viral, με ανθρώπους να σπάνε το κεφάλι τους να το βρουν γρήγορα. Αν τελικά το προσπαθήσατε αλλά δεν το βρήκατε ακόμα, παραδεχόμαστε πως είναι δύσκολο. Το προσπαθήσαμε κι εμείς... Αλλά αν θέλετε να τα παρατήσετε, ακολουθεί η λύση.

beer viral solution

πηγή: cibum.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλοκαίρι Χωρίς Μπύρα; Ξεμένουν Από Βύνη Οι Ζυθοποιίες
Γωγώ Κατσέλη

Αντιμέτωπες με πρωτοφανείς ελλείψεις σε βύνη βρίσκονται οι εγχώριες μικροζυθοποιίες ως αποτέλεσμα του πολέμου στην Ουκρανία, καθώς η τελευταία είναι η μεγαλύτερη παραγωγός στην Ευρώπη.

Dogfish Head - Fresa Menta
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφορεί η Dogfish Head Miami.

BrewDog - Punk: Street Dog
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα συλλεκτική ετικέτα και περιορισμένης διαθεσιμότητας, κυκλοφόρησε η BrewDog. Πρόκειται για την "Punk IPA", με την ονομασία "Punk: Street Dog", μια προτοβουλία σε συνεργασία με τις οργανώσεις Dogs on the Streets και All Dogs Matter, όπου στις ετικέτες τις κοσμούν με την παρουσία τους "ορφανά" σκυλάκια, που αναζητούν τη συντροφιά και τη ζεστή αγκαλιά μας, μέσω της υιοθεσίας τους. Η μπύρα διατίθεται σε κουτάκι των 330ml, με τα έσοδα των πωλήσεων να διατίθενται στην All Dogs Matter (περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της οργάνωσης, στο alldogsmatter.co.uk).

Fonta Flora - Decoy
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Fonta Flora Brewery.

Ποιά Χώρα Βάζει Τέλος Στην Οδήγηση Υπό Την Επήρεια Αλκοόλ Από Το 2026;
Χρήστος Αποστολόπουλος

Η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ αποτελεί μια σημαντική πληγή σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα των μεταφορών, με το τίμημα σε ανθρώπινες ζωές να παραμένει υψηλό. Υπάρχει όμως λύση;

Barrier - Dead Presidents
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Barrier Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το