English Greek
17
Δευ, Αυγ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κάντε Το Κουίζ: Η Οπτική Ψευδαίσθηση Της Μπύρας

Διαφορα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μια οπτική  ψευδαίσθηση που ζητά από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να βρουν το τρόπαιο που είναι κρυμμένο ανάμεσα σε μπύρες έχει γίνει viral.

beer viral

Από παιδιά μέχρι ενήλικες, σε όλους μας αρέσει μια οπτική ψευδαίσθηση. Ειδικά αν σε αυτήν κρύβεται κάποιο αντικείμενο μέσα σε χιλιάδες άλλα, καθόμαστε ώρες πάνω από την εικόνα μέχρι να το βρούμε. Αν, λοιπόν, αγαπάτε τις οπτικές ψευδαισθήσεις, αλλά και τις μπύρες, η Stonegate Pub Company, η μεγαλύτερη εταιρεία παμπ του Ηνωμένου Βασιλείου, έχει για σας την τέλεια εικόνα.

 Η Stonegate Pub Company, έχει ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την παρακάτω εικόνα, βάζοντας την εξής πρόκληση: βρείτε την εικόνα ενός βραβείου σε 30 δευτερόλεπτα!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρόκληση έγινε viral, με ανθρώπους να σπάνε το κεφάλι τους να το βρουν γρήγορα. Αν τελικά το προσπαθήσατε αλλά δεν το βρήκατε ακόμα, παραδεχόμαστε πως είναι δύσκολο. Το προσπαθήσαμε κι εμείς... Αλλά αν θέλετε να τα παρατήσετε, ακολουθεί η λύση.

beer viral solution

πηγή: cibum.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Firestone Walker / Side Project - Side Roads
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Side Project Brewing, κυκλοφόρησε η  Firestone Walker Brewing Co.

Gigantic - Bud Clark
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Gigantic Brewing Co.

Burial - Things We See In The Darkness Dwell In The Damnation Of The Unforgiven / In Between The Madness And Mortality / The Innate Pattern Of What Was And What Will Be
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Burial Beer Co.

The Bruery - Back To School
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η The Bruery.

Η Βεργίνα Κέρδισε Τη Heineken Στη Μάχη Της Μπύρας - Τα 160 Εκατ.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Η Βεργίνα υπερίσχυσε της Heineken!

Νέο Ζυθοποιείο Για Τη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Στην Κομοτηνή
Γιώργος Λαμπίρης

Σε νέα επένδυση για την κατασκευή νέου ζυθοποιείου στην Κομοτηνή προχώρησε η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης. Η νέα παραγωγική μονάδα ξεκίνησε να λειτουργεί και πρόκειται για μία κίνηση που έρχεται να ενισχύσει την παραγωγική δραστηριότητα της επιχείρησης στον τομέα της μπύρας τα επόμενα χρόνια.

Άλλα Άρθρα