English Greek
19
Πεμ, Σεπ
9 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μπύρα: Πότε Οι Καταναλωτές Την Προτιμούν Σε Χάρτινη Συσκευασία

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ποια είναι τα ψυχολογικά τρικ που χρησιμοποιούν οι εταιρείες για την απεικόνιση των χάρτινων συσκευασιών τους.

Τα αλκοολούχα ποτά σε χάρτινες φιάλες που εισήχθησαν πρόσφατα αποτελούν μια ενδιαφέρουσα και δυνητικά φιλική προς το περιβάλλον πρωτοβουλία. Ωστόσο, η αποδοχή των προϊόντων αυτών από τους καταναλωτές εξακολουθεί να είναι αμφίβολη.

Πρόσφατα, το Aldi, εισήγαγε κρασί σε φιάλες από ανακυκλωμένο χαρτόνι 94%, οι οποίες περιέχουν σακουλάκι για τρόφιμα. Η πρωτοβουλία του λιανοπωλητή ακολουθεί την απόφαση της Absolut Vodka να διαθέσει στο εμπόριο χάρτινες φιάλες μονής μορφής τον Ιούνιο του 2023.

Η βιωσιμότητα, η οικονομική αποδοτικότητα και οι διαταραχές στην προμήθεια γυαλιού τα τελευταία χρόνια είναι σημαντικοί παράγοντες πίσω από αυτή τη στροφή, σύμφωνα με την GlobalData, μια κορυφαία εταιρεία δεδομένων και αναλύσεων.

carlsber paper bottle

Σε μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Food Quality and Preference διερευνήθηκε η προτίμηση των καταναλωτών για τη χάρτινη εμφιαλωμένη μπύρα. Τα ευρήματα αποκάλυψαν ότι η μπύρα σε χάρτινη φιάλη συνδέεται με τη ζεστασιά και τη θηλυκότητα, ενώ η μπύρα σε γυάλινη φιάλη συνδέεται με την ικανότητα και την αρρενωπότητα.

Παρά τη χαμηλότερη αντιλαμβανόμενη αξία και πρόθεση αγοράς για τη χάρτινη εμφιαλωμένη μπύρα, αυτό μπορεί να διαμορφωθεί θετικά δίνοντας έμφαση σε μηνύματα που σχετίζονται με τη "ζεστασιά" όταν πρόκειται για τη διαφήμιση ή τη συσκευασία τους.

Η "ζεστασιά" αναφέρεται σε χαρακτηριστικά που έχουν κατά νου το συμφέρον των άλλων, όπως η ευγένεια και η γενναιοδωρία, ενώ η επάρκεια αναφέρεται στην ικανότητα εκτέλεσης των προθέσεών μας, όπως η αυτοπεποίθηση και η αποτελεσματικότητα.

Τα ευρήματα αυτά προωθούν τη βιβλιογραφία σχετικά με τις βιώσιμες συσκευασίες/προϊόντα, ιδίως στον αναδυόμενο τομέα του αλκοόλ σε χάρτινες φιάλες, αποκαλύπτοντας ότι η μπύρα σε "πράσινη" συσκευασία είναι προτιμότερη όταν ταιριάζει με τις πληροφορίες στις οποίες εστιάζουν οι καταναλωτές.

πηγή: cibum.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία Ενώνει Τις Δυνάμεις Της Με Τον AKTO
newsbeast.gr

Μία συνεργασία για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο.

Brew For Ukraine
Γιώργος Ιορδανίδης

Ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας με τις μικροζυθοποιίες της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης, έστειλε o Yuri Zastavny, ιδρυτής της Pravda Beer Theatre, μέσω της ιστοσελίδας www.brewforukraine.beer με έδρα τον Καναδά, μια κίνηση υποστήριξης και βοήθειας για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Uiltje - Have You Ever Been Yellow?
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Οι 10 «Χρυσές» Μάρκες Μπύρας Στον Κόσμο Για Το 2022
cibum.gr

H λίστα της Brand Finance με τις 10 πιο επικερδείς επωνυμίες μπύρας στον κόσμο για το 2022.

Bottle Logic - Distant Messenger
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Bottle Logic Brewing.

Surly - Logic Bomb
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Surly Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το