English Greek
26
Παρ, Απρ
44 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Σούπερ - Παππούς, Επί 68 Χρόνια Θαμώνας Της Ίδιας Παμπ Επικρίνει Τις Αυξήσεις Των Τιμών

Διαφορα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O Μπέρναρντ Μπλαντ επισκέφθηκε για πρώτη φορά την παμπ Nunsthorpe το 1954, όταν ένα ποτήρι μπύρας έκανε μόλις ένα σελίνι και έκτοτε δεν έχει λείψει ούτε μια μέρα από το στέκι του.

Η παμπ μόλις είχε ανοίξει και ο Μπέρναρντ Μπλαντ είναι επί 68 χρόνια ο πιο τακτικός θαμώνας. Παππούς πλέον, στα 92 του χρόνια, λέει ότι η σημερινή τιμή της μπύρας «σκοτώνει τους ντόπιους πότες»…

Ο Μπέρναρντ Μπλαντ δεν έλειψε μια μέρα - εκεί γιόρτασε όλες τις επετείους του γάμου του και έχασε την αγαπημένη του συνήθεια μόνο στις μέρες που η παμπ ήταν κλειστή εξαιτίας της πανδημίας.

Αυτή την εβδομάδα γιόρτασε τα 92α γενέθλιά του στην παμπ, στο Γκρίμσμπι. «Έχω καλούς φίλους εδώ, είναι σαν την οικογένειά μου», λέει ο συμπαθής παππούς, που έχει γίνει πλέον η... μασκότ της παμπ Nunsthorpe.

Η παμπ βρίσκεται στο ίδιο κτήριο με το σπίτι του Μπέρναρντ Μπλαντ και έτσι του έγινε αγαπημένη συνήθεια να βγαίνει από το σπίτι για ένα ποτηράκι μπύρας. Εκεί σύχναζε αρκετές φορές μαζί με την επί 70 χρόνια σύζυγό του, την Μπέτι. Πατέρας δύο παιδιών, ο Μπέρναρντ, γιόρτασε το 65ο έτος του γάμου του με την Μπέτι στην παμπ.

bernard

Τώρα η Μπέτι φιλοξενείται σε οίκο ευγηρίας και ο Μπέρναρντ πηγαίνει μόνος του στην παμπ, για το καθημερινό του ποτήρι με την αγαπημένη του Fosters και ένα διπλό μαύρο ρούμι.

«Είμαι πια μόνος στο σπίτι κι έτσι έρχομαι εδώ για να δω κάποιον άνθρωπο. Δεν μπορώ να μένω στο σπίτι», λέει ο Μπέρναρντ Μπλαντ, που ο ρεπόρτερ της Sun τον συνάντησε τριγυρισμένο από μπάνερ με ευχές για τα γενέθλιά του.

Ένα παράπονο έχει μόνο ο παππούς: «η τιμή της μπύρας έχει ανέβει πολύ. Είναι γελοία η τιμή εδώ που έχει φτάσει στις μέρες μας. Οι άνθρωποι δεν αντέχουν οικονομικά να έρχονται στην παμπ, όπως έκαναν παλιά. Τότε το μέρος ήταν γεμάτο κόσμο, αλλά με τα κόστη του ηλεκτρικού και του φυσικού αερίου στις μέρες μας, η επίσκεψη στην παμπ είναι μόνο γι αυτούς που έχουν χρήματα».

Ο παππούς τα βγάζει πέρα πάντως επειδή ζει μόνος του και ρυθμίζει την κατανάλωση του ηλεκτρικού και του φυσικού αερίου. «Δεν σκοπεύω να σταματήσω», λέει με σιγουριά.

πηγή: topontiki.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Garage Project - Hazy Daze-Amarillo & Mosaic
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Garage Project.

Bottle Logic - Comb The Desert 2021
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Bottle Logic Brewing.

Siren - Let The Night In
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Siren Craft Brew.

Odell - Juicy Tempo
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Odell Brewing Co.

Uiltje - Owl Bundy
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Βρετανία: Περισσότερες Από 2 Παμπ Την Ημέρα Βάζουν Λουκέτο Σε Ουαλία Και Αγγλία
ot.gr

Περίπου το ένα τέταρτο των βρετανικών παμπ έχει κλείσει από το 2000.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το