English Greek
27
Σαβ, Απρ
41 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Με 1 Ευρώ Μπορείς Να Κάνεις Τον Κινητήρα Του Αυτοκινήτου Να Λάμπει - Το Άγνωστο Κόλπο (Βίντεο)

Διαφορα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Πέρα από αγαπημένο ποτό των Ελλήνων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η μπύρα μπορεί να καθαρίσει και το μοτέρ του ΙΧ μας, σύμφωνα με έναν αυτοαποκαλούμενο ειδικό.

Η καθαριότητα, όταν ακτινοβολεί, είναι ο πιο πολύτιμος στολισμός μας και δίκαια θεωρείται… μισή αρχοντιά. Η καθαριότητα, ωστόσο, δεν πρέπει να περιορίζεται αποκλειστικά στην εμφάνισή μας, το σπίτι μας και το γραφείο που εργαζόμαστε.

Καθαρό πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή και το αυτοκίνητό μας, δεδομένου ότι όπως έχουμε επισημάνει η βρωμιά (βλ. στο παρμπρίζ -μείωση ορατότητας) μπορεί να αποτελέσει αίτια πρόκλησης ατυχήματος.

Πολλοί οδηγοί, ωστόσο, συμβιβάζονται με τη βρωμιά και την αταξία, μιας και θεωρούν ότι ο καθαρισμός ορισμένων μερών του αυτοκινήτου τους, πέρα από χρόνο -που δεν έχουν- απαιτεί και αρκετό χρήμα

Τα χρήματα, ωστόσο, ενδέχεται να μην αποτελέσουν εμπόδιο για τον καθαρισμό ορισμένων τμημάτων, μιας και για αυτό μπορούν να φροντίσουν κάποια καθημερινά προϊόντα που βρίσκονται σε κάθε σπίτι.

Άγνωστες εν πολλοίς ιδιότητες, σύμφωνα με έναν αυτοαποκαλούμενο car expert, έχει η... μπύρα, η οποία όπως αυτός ισχυρίζεται, εφόσον αναμειχθεί με σόδα, κρίνεται ιδανική για τον καθαρισμό των λεκέδων στον χώρο του κινητήρα.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok, τον βλέπουμε να αναμειγνύει μπίρα με σόδα, και στη συνέχεια να βρέχει με το μίγμα ένα πανάκι, με το οποίο καθαρίζει κάποιες μεταλλικές επιφάνειες στον χώρο του μοτέρ.

Αναμφίβολα, η απομάκρυνση των λεκέδων λαδιού στον κινητήρα και πέριξ αυτού είναι απαραίτητη όχι μόνο για αισθητικούς λόγους, αλλά και για την ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών, μιας και -σε ακραίες περιπτώσεις- μπορεί να αποτελέσουν αιτία πρόκλησης φωτιάς.

Ωστόσο, ο καθαρισμός του μοτέρ με μπύρα και σόδα δεν γνωρίζουμε αν όντως είναι... τόσο καλή ιδέα, και σίγουρα υπάρχουν προϊόντα που είναι εξελιγμένα για ακριβώς αυτή τη δουλειά.

Σίγουρα πιο ασφαλές είναι το επόμενο τρικ στο βίντεο του Tik Toker, που αφορά στον καθαρισμό της σκόνης στο ταμπλό μέσα στην καμπίνα, με ένα πανί που είναι βουτηγμένο σε ένα μείγμα νερού-μαλακτικού υγρού.

πηγή: carandmotor.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κόρη Του Χοακίν Γκουσμάν Λανσάρει Μπύρα Με Το Όνομά Του: «Πιείτε Μια Ελ Τσάπο Κρύα»
lifo.gr

Ρούχα, αξεσουάρ, τώρα και μπύρα με το όνομα του διαβόητου μπαμπά της, λανσάρει η κόρη του Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν.

Tröegs - #427
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Ζυθοποιία: Ο Τουρισμός Δίνει Ώθηση Στην Κατανάλωση Μπύρας - Πόσο Θα Αυξηθεί Το 2022-2023
Μελίνα Ζιάγκου

Αύξηση της κατανάλωσης μπύρας στην Ελλάδα τη 2022-2023 με μέσο ετήσιο ρυθμό 7% προβλέπει κλαδική μελέτη της ICAP για τη ζυθοποιία. Στην ίδια μελέτη αποτυπώνεται αυξημένη συγκέντρωση σε μεγάλες μονάδες ζυθοποιίας, αλλά και ένας αξιόλογος αριθμός μικροζυθοποιείων αποτυπώνονται στη σχετική κλαδική έρευνα της ICAP.

Perennial - Letters From The Woods
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Perennial Artisan Ales.

Firestone Walker / Fonta Flora - Frazzle Sass
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Fonta Flora Brewery, κυκλοφορεί η Firestone Walker Brewing Co.

Hoppin' Frog - Smashing Berry Blonde
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Hoppin' Frog Brewery.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το