English Greek
23
Πεμ, Απρ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Βρετανός Μύστης Δοκιμάζει 24 Μπύρες Από Κάθε Χώρα Που Συμμετέχει Στο Euro 2024

Διαφορα
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ο Gus Hully δε θα έχει την τύχη να δοκιμάσει μία ελληνική μπύρα. Τον περιμένουμε όμως το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά.

Η κατανάλωση μπύρας σε συνδυασμό με παρακολούθηση ποδοσφαιρικού αγώνα είναι εθνικό σπορ για τους Βρετανούς. Ίσως η άπειρη μπύρα που καταναλώνουν, τους έχει βοηθήσει να ξεχαστούν από το "εθνικό ναυάγιο" των "Λιονταριών" σε κάθε Euro καθώς δεν έχουν κατακτήσει ποτέ το τρόπαιο. Το "it's coming home" είναι το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ανέκδοτο και σε κάθε συμμετοχή τους σε τελική φάση περιμένουν να σπάσει η... κατάρα.

gus hully

Αλλά εδώ δε θα κάνουμε ποδοσφαιρική ανάλυση, ούτε θα μιλήσουμε για την προϊστορία των Βρετανών στα Euros. Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για μπύρα. Εκεί που τα πάνε κάπως καλύτερα οι Άγγλοι. Ο Gus Hully από το Warwickshire είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας. Αυτός ο Βρετανός μύστης, που χωρίς νερό μπορεί αλλά χωρίς μπυρόνι όχι, εμφανίστηκε και πάλι στις ζωές μας.

Η πρώτη φορά που έγινε viral ήταν το 2022. Τότε με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ αγόρασε μια μπύρα από τις 32 χώρες που αγωνίστηκαν στο μεγάλο ραντεβού του ποδοσφαίρου. Κατάφερε μάλιστα να βρεις μάρκες μη αλκοολούχων ποτών από χώρες όπου το ποτό απαγορεύεται, όπως η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και το Ιράν. Αυτή τη φορά το έργο του ήταν πιο εύκολο.

Έχει καταφέρει να συλλέξει 24 μπύρες από κάθε χώρα που συμμετέχει στο Euro 2024 και για κακή του τύχη, πάλι δε συμμετέχει η Ελλάδα. Μήπως τελικά θα πρέπει να σταματήσει αυτή τη συνήθεια και να σταματήσει να γκαντεμιάζει την Εθνική μας ή να τον καλέσουμε στη χώρα μας το καλοκαίρι να απολαύσει μία ελληνική μπύρα διότι εμείς δεν ψηνόμαστε να φτάσουμε σε τελική φάση Παγκοσμίου ή Ευρωπαϊκού Κυπέλλου;

πηγή: ratpack.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείνει Γερμανική Παραδοσιακή Ζυθοποιία Μετά Από 330 Χρόνια
grland.info

Η ζυθοποιία του Koblenz, η οποία υφίσταται από το 1689, αναγκάστηκε να καταθέσει αίτηση πτώχευσης αυτή την εβδομάδα. Ο λόγος επηρεάζει και άλλες εταιρείες...

Μποϊκοτάζ Στη Μπύρα Heineken - Πτώση Της Αξίας Της Μετοχής
cibum.gr

Με το hashtag #BoycottHeineken χρήστες του Twitter καλούν σε μποϊκοτάζ επειδή ο Ολλανδικός κολοσσός δεν τήρησε τη δέσμευση αποχώρησης από τη Ρωσική αγορά.

Jack's Abby / Bierstadt - Export Lager
Γιώργος Ιορδανίδης

Με τη δημιουργία μιας νέας ετικέτας συνεργασίας με την Bierstadt Lagerhaus, γιορτάζει τα 11α γενέθλιά της η Jack's Abby Craft Lagers.

Siren - Jouska / Suspended In Strata / Recurring Theme
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Siren Craft Brew.

Stone / Mova - Side By Side
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Mova Brewing Co., κυκλοφόρησε η Stone Brewing.

Hangar 24 - X2
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφορεί η Hangar 24 Brewing.

Άλλα Άρθρα