English Greek
18
Πεμ, Απρ
35 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Flying Dog "The Dog Chow Cookbook: Volume One"

Βιβλια
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Flying Dog Brewery κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο "The Dog Chow Cookbook: Volume One", το πρώτο βιβλίο μαγειρικής από τη ζυθοποιία. Το 22 σελίδων βιβλίο περιέχει 8 συνταγές όλες μαγειρεμένες με διαφορετικές μπύρες της Flying Dog.

Η κάθε συνταγή συνοδεύεται από λεπτομερείς οδηγίες και έγχρωμες φωτογραφίες. Οι συνταγές είναι δημιουργήματα των ζυθοποιών της Flying Dog, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν μαγειρικές γνώσεις. Το βιβλίο περιέχει επίσης περιγραφές από τις  μπύρες της Flying Dog, καθώς και συμβουλές για το μαγείρεμα με μπύρα. Όπως αναφέρεται απλά στο πίσω κάλυμμα, "Αυτό είναι ένα βιβλίο για το φαγητό και την μπύρα".

Να αναφέρουμε ως πρώτη συνταγή του βιβλίου, η Colleen προτείνει την "Doggie Style Mac & Cheese". Όπως είναι προφανές από το όνομα, αυτή η συνταγή χαρακτηρίζεται από την Flying Dog Doggie Style Classic Pale Ale. Με αρώματα ζυμωτού ψωμιού καθώς η σάλτσα σιγοβράσει, με πλούσιες γεύσεις! Η ξηρή μουστάρδα, το κρεμμύδι, η μπύρα, η κρέμα γάλακτος και το γάλα, την κάνει περίπλοκη, αλλά και πολύ προσιτή! Σερβίρεται με τηγανιτές χοιρινές μπριζόλες, για ένα χορταστικό Χειμωνιάτικο γεύμα.

Το "The Dog Chow Cookbook: Volume One" μπορεί κάποιος να το αγοράσει στην ενδεικτική τιμή των $5 από το online κατάστημα της Flying Dog.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το