English Greek
31
Κυρ, Μάι
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τρελά Έσοδα Οι Βρετανικές Pub Στη Διάρκεια Του Ημιτελικού Αγγλίας-Δανίας

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Βρετανικής Ένωσης Παμπ ΒΒΡΑ, οι Αγγλοι φίλαθλοι ήπιαν περίπου 6,8 εκατομμύρια ποτήρια μπύρας, με ρυθμό 50.000 ποτηριών/λεπτό στη διάρκεια των δύο και πλέον ωρών που διήρκησε ο αγώνας, με εκτιμώμενο τζίρο 25 εκατ στερλινών.

Τζίρο περίπου 25 εκατομμυρίων στερλινών έκαναν οι μπυραρίες, παμπς, μπαρ και άλλοι χώροι μετάδοσης αθλητικών γεγονότων στη Βρετανία στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα Αγγλίας-Δανίας στα ημιτελικά του Euro 2020.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Βρετανικής Ένωσης Παμπ ΒΒΡΑ, οι Άγγλοι φίλαθλοι ήπιαν περίπου 6,8 εκατομμύρια ποτήρια μπύρας, με ρυθμό 50.000 ποτηριών/λεπτό στη διάρκεια των δύο και πλέον ωρών που διήρκησε ο αγώνας.

Μάλιστα, οι εκτιμήσεις της Ένωσης έκαναν λόγο για τεράστια κέρδη ασχέτως του ποιος θα κέρδιζε τον αγώνα.

Κατά μέσον όρο, ένα ποτήρι μπύρας στην Αγγλία κοστίζει 3,69 στερλίνες (4,44 στο Λονδίνο) σύμφωνα με ανάλυση της BigHospitality από το 2019. Αυτό σημαίνει ότι τα έσοδα θα ανέρχονταν σε 25 εκατομμύρια στερλίνες στη διάρκεια του συγκλονιστικού αγώνα που βρήκε τελικά νικήτρια την Αγγλία με το γκολ που πέτυχε ο Κέιν στη διάρκεια της παράτασης.

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον είχε καλέσει τους Άγγλους φιλάθλους θα υποστηρίξουν τα «τρία λιοντάρια» με ενθουσιασμό αλλά και με υπευθυνότητα. Οι μπυραρίες και οι παμπ θα έχουν διευρυμένο ωράριο την Κυριακή προκειμένου να παραμείνουν οι θαμώνες αν ο τελικός του Euro 202 ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία χρειαστεί να πάει σε παράταση.

Τα κέρδη των βρετανικών παμπ εκτιμάται ότι θα αυξηθούν θεαματικά και την Κυριακή.

πηγή: ot.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης: Αποφοίτησαν Οι Πρώτοι Σπουδαστές Της Διττής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
businessnews.gr

Ο δάσκαλος των σπουδαστών Γεώργιος Παπαδόπουλος, Διευθυντής Ποιοτικού Ελέγχου & Έρευνας και Ανάπτυξης Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, παρουσίασε στο κοινό την πρωτοβουλία της Διττής Εκπαίδευσης.

Firestone Walker - Gold Rider Νο.1
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Firestone Walker Brewing Co.

Founders - Barrel-Aged Peanut Butter Stout
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Founders Brewing Co.

Black Raven - Perplexor
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Black Raven Brewing.

Three Taverns - Zappatite
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Three Taverns Brewery.

Η Παριανή Μπύρα Από Αρχαίο Κριθάρι Σε Όλες Τις Αγορές Του Κόσμου (Βίντεο)
Γιώργος Κουβαράς

Είναι πικρή, ελαφριά και ξανθιά και φιλοδοξεί μετά την Αμερική και τη Σιγκαπούρη να φτάσει σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για την μπύρα που παράγεται στην Πάρο από το 2016 και κυκλοφορεί όχι μόνο στο νησί και τις υπόλοιπες Κυκλάδες, αλλά κάποιες ποσότητες εξάγονται ήδη σε ξένες αγορές, κερδίζοντας μάλιστα βραβεία σε πολλούς διαγωνισμούς.

Άλλα Άρθρα