English Greek
21
Δευ, Απρ
1 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μπύρα: Γιατί Αναμένεται Να Ανέβει Η Τιμή Της Μέχρι Και 50%

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Αναμένεται νέα αύξηση στην τιμή της μπύρας και μάλιστα από τις αρχές του νέου έτους. Σε ποια είδη αφορά.

Καθόλου ενθαρρυντικά δεν είναι τα "νέα" για τους λάτρεις της μπύρας craft, αφού ακούγεται όλο και περισσότερο για την τιμή της, ότι θα αυξηθεί εκ νέου.

Η Ball Corp (BLL), ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές δοχείων αλουμινίου στον κόσμο, προκαλεί έκπληξη στους παραγωγούς μπύρας craft με την κίνησή της να άρει τον ελάχιστο αριθμό κουτιών που πρέπει να παραγγείλουν, λέγοντας ότι θα αυξήσει τις τιμές.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα απαιτήσει από πελάτες χωρίς σύμβαση -μεταξύ αυτών και μικρότερων ζυθοποιείων- να παραγγείλουν τουλάχιστον πέντε φορτηγά φορτηγών (περίπου 1,02 εκατομμύρια κουτάκια) για κάθε ένα από τα ποτά τους. Μάλιστα, σκέφτεται να το εφαρμόσει από την 1η Ιανουαρίου. Το ελάχιστο προηγούμενο για αγορά, όπως αναφέρει το CNN, ήταν ένα φορτηγό ανά προϊόν.

Επιπλέον, ξεκινώντας από το νέο έτος, έγραψε ότι δεν θα μπορεί πλέον να αποθηκεύει τα περιττά κουτιά από τους πελάτες χωρίς σύμβαση στις αποθήκες της και ότι η τιμή ανά κουτί, μόνο για εκείνους τους πελάτες (χωρίς σύμβαση), θα αυξηθεί σχεδόν κατά 50%!

Η είδηση έχει προκαλέσει ανησυχία σε πολλές μικρές και τοπικές ζυθοποιίες, υπό τον φόβο υψηλότερου κόστους, μειωμένης ποικιλίας και υψηλότερων τιμών για τους καταναλωτές.

Ο διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Maui Brewing Co. στη Χαβάη, το χαρακτήρισε ως «οικονομικό δολοφόνο» για ορισμένους και περισσότερο για τις μικρές ζυθοποιίες.

Σημειώνεται ότι η βιομηχανία μπύρας είχε ήδη επηρεαστεί αρνητικά από τα κλεισίματα εστιατορίων και τραπεζαριών λόγω πανδημίας, τις πληθωριστικές πιέσεις, τις ελλείψεις κονσερβών και άλλες διαταραχές της αλυσίδας εφοδιασμού.

πηγή: news247.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Fuerst Wiacek - Folding Puzzles / Over The Moon
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Fuerst Wiacek.

Jackie O's - XV Anniversary
Γιώργος Ιορδανίδης

Τα 15α της γενέθλια γιορτάζει η Jackie O’s Pub & Brewery με την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας.

Abita - Ride Share
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα εποχιακή ετικέτα κυκλοφόρησε η Abita Brewery.

Behemoth - Victory At Churly's / Good Morning Vietnam
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Behemoth Brewing Co.

Lehe - Juulik
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με το Εσθονικό rock συγκρότημα των Terminaator, κυκλοφόρησε η Lehe Brewery.

Tröegs - #451
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Άλλα Άρθρα