English Greek
31
Δευ, Μαρ
3 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Carlsberg: Αυξήθηκαν 27% Οι Πωλήσεις Στο Τρίμηνο

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η δανέζικη ζυθοποιία Carlsberg ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις Α' τριμήνου (εξαιρουμένης της Ρωσίας) αυξήθηκαν 27% σε ετήσια βάση, καθώς μετά την πανδημία οι καταναλωτές άρχισαν να πίνουν πιο ακριβή μπύρα και περιορίστηκε η επίπτωση από τον πόλεμο στην Ουκρανία.

"Ο όμιλος είχε μια δυνατή έναρξη στη χρονιά, αν και η δυτική Ευρώπη είχε εύκολη σύγκριση εξαιτίας των εκτεταμένων lockdowns πέρυσι", ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος σε ανακοίνωση.

"Κοιτάζοντας στις επιδόσεις των δραστηριοτήτων, στο πρώτο τρίμηνο παρατηρήθηκε μόνο περιορισμένη επίπτωση από τον πόλεμο", πρόσθεσε.

Η Carlsberg μαζί με τους ανταγωνιστές Anheuser-Busch InBev και Heineken, συμμετείχαν και αυτές στην έξοδο των δυτικών επιχειρήσεων από τη Ρωσία, εν μέσω πιέσεων στη Μόσχα να τερματίσει την εισβολή της στην Ουκρανία.

Η διαδικασία πώλησης των ρωσικών της δραστηριοτήτων, η οποία πέρυσι απέφερε το 10% των συνολικών εσόδων, θα μπορούσε να διαρκέσει μέχρι και 12 μήνες, τόνισε η Carlsberg.

"Θα διασφαλίσουμε μια τακτική διαδικασία εκποίησης", τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος, προσθέτοντας ότι οι επιχειρήσεις στη Ρωσία θα συνεχίσουν για την ώρα "για να διατηρηθούν τα προς το ζην των 8.400 Ρώσων υπαλλήλων και των οικογενειών τους".

Η τρίτη μεγαλύτερη ζυθοποιία παγκοσμίως, τόνισε πως οι πωλήσεις στο τρίμηνο διαμορφώθηκαν στα 14,9 δισ. Κορόνες (2,1 δισ. Δολάρια), σε σχέση με τα 11,8 δισ. Κορόνες πριν από ένα χρόνο.

πηγή: capital.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπύρα "Ζίβκοβιτς, Βλάχοβιτς Και Τάντιτς"
Γιώργος Ιορδανίδης

Μία περιορισμένης παραγωγής και διάθεσης σειρά, με τις φιγούρες των Ζίβκοβιτς, Βλάχοβιτς και Τάντιτς κυκλοφορεί στη Σερβία.

Anchorage - The Mage
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Anchorage Brewing Co.

Hudson Valley / The Veil - Halcyon I / Halcyon II
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες, σε συνεργασία με την The Veil Brewing Co., κυκλοφόρησε η Hudson Valley Brewery.

Guinness: Ραγδαίες Οι Εξελίξεις Για Τη Δημοφιλή Μπύρα
flash.gr

Η Diageo εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης της διάσημης ζυθοποιίας με τίμημα που θα κυμανθεί άνω των 10 δισ. ευρώ.

Captain Lawrence - I Was Blind All The Time
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Captain Lawrence Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το