English Greek
18
Πεμ, Απρ
35 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το Oktoberfest Στο Δικαστήριο Του Μονάχου Με 3 Υποθέσεις

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Τρεις υποθέσεις σχετικά με το Oktoberfest βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη των δικαστηρίων του Μονάχου αυτή την εβδομάδα: μπύρα και κοτόπουλο, υπερτιμημένες κρατήσεις - και ένα Oktoberfest στο μακρινό Ντουμπάι.

Το Oktoberfest είναι γεγονός - ακόμη και αν χρειάστηκε να κάνει ένα διάλειμμα για δύο χρόνια λόγω της πανδημίας: εκατομμύρια επισκέπτες, εκατομμύρια λίτρα μπύρας και πολλά εκατομμύρια ευρώ σε πωλήσεις. Έτσι, αυτή την εβδομάδα λαμβάνουν χώρα τουλάχιστον τρεις δίκες σχετικά με το Wiesn.

Δικαστική υπόθεση σχετικά με τα κουπόνια για την αστυνομία στο Μόναχο
Αυτή την Τετάρτη θα δικαστεί ο Toni Roiderer, ο επί μακρόν εκπρόσωπος των ιδιοκτητών του Wiesn. Η εισαγγελία τον κατηγορεί για χορήγηση κουπονιών σε τέσσερις περιπτώσεις. Ο λόγος: Είχε δώσει σε αστυνομικούς πολλά κουπόνια για ένα κοτόπουλο στο Wiesn και μια μπύρα σε σκηνή του φεστιβάλ.

Συνολική αξία: 4.028,59 ευρώ. Ο Roiderer δεν το αρνείται αυτό - αλλά δεν βλέπει γιατί αυτό θα έπρεπε να είναι τιμωρητέο. Δεν γνωρίζει καν ποιοι αστυνομικοί έλαβαν τα κουπόνια.

oktoberfest

Ο Roiderer δεν αναγνωρίζει καμία ενοχή
Κατά τη γνώμη του Roiderer, η υπόθεση εναντίον του θα έπρεπε να είχε αποσυρθεί εδώ και καιρό - "επειδή πρόκειται για ένα ασήμαντο θέμα".

Ο ίδιος άσκησε έφεση κατά της επιβολής ποινής "διότι δεν αναγνωρίζω καμία ενοχή", όπως τόνισε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα δικαστεί τώρα στο περιφερειακό δικαστήριο του Μονάχου. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του δικαστηρίου, ο αστυνομικός που έλαβε τα κουπόνια έχει ήδη "τιμωρηθεί με πρόστιμο".

Εμπορία κρατήσεων σε τραπέζια του Oktoberfest
Την Πέμπτη, το Ανώτατο Περιφερειακό Δικαστήριο του Μονάχου (OLG) θα εκδικάσει μια εντελώς διαφορετική υπόθεση, όχι ποινική, αλλά αστική: το δικαστήριο θα πρέπει να ασχοληθεί με το ερώτημα αν είναι επιτρεπτή ή όχι η διαπραγμάτευση κρατήσεων σε τραπέζια "μέσω της δευτερογενούς αγοράς".

Οι έμποροι κρατήσεων τραπεζιών σε σκηνές σε έφεση
Οι υπεύθυνοι της σκηνής του φεστιβάλ "Ochsenbraterei" μήνυσαν έναν έμπορο επειδή προσέφερε κρατήσεις στη σκηνή τους. Το περιφερειακό δικαστήριο Ι του Μονάχου έκανε δεκτή την καταγγελία, αλλά ο έμπορος άσκησε έφεση.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά παρόμοιων υποθέσεων που θα εξεταστούν τώρα από το ανώτερο δικαστήριο σε δεύτερο βαθμό.

oktoberfest dubai

Oktoberfest στο Ντουμπάι - διαφωνία για τη διατύπωση
Επίσης, την Πέμπτη, και επίσης στο Ανώτατο Περιφερειακό Δικαστήριο του Μονάχου, το δικαστήριο πρέπει να ασχοληθεί με το ερώτημα αν ένα Oktoberfest που σχεδιάζεται στο Ντουμπάι μπορεί επίσης να ονομάζεται έτσι.

Η πόλη του Μονάχου είχε επιβάλει το 2021 από το περιφερειακό δικαστήριο του Μονάχου Ι ασφαλιστικά μέτρα που απαγόρευαν στους διοργανωτές να διαφημίζουν την προγραμματισμένη εκδήλωση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με φράσεις όπως "Dubai Oktoberfest", "Oktoberfest goes Dubai" ή "Το παραδοσιακό Oktoberfest στο χώρο της Παγκόσμιας Έκθεσης EXPO 2021".

Ο διοργανωτής δεν θέλει να δεχτεί την κριτική
Οι διοργανωτές άσκησαν έφεση κατά της απόφασης αυτής. Ο επικεφαλής του Wiesn του Μονάχου, Clemens Baumgärtner, είχε δηλώσει ότι ήταν "ανακουφισμένος" μετά την απόφαση του περιφερειακού δικαστηρίου πέρυσι.

Επικεφαλής του Wiesn: Η φήμη του Oktoberfest δέχεται πλήγμα
Η χρήση του "Oktoberfest" για να βγάλουν κάποιοι επιτήδειοι χρήματα ήταν "άθλια". Η φήμη του Wiesn θα μπορούσε να πληγεί τόσο σοβαρά από το αντίγραφο που οι επισκέπτες δεν θα ήθελαν πλέον να επισκέπτονται ούτε το πρωτότυπο.

πηγή: grland.info

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Goose Island - Guava Squad
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφορεί η Goose Island Beer Co.

Perennial / Spartacus - Acai Bowl
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Spartacus Brewing, κυκλοφόρησε η Perennial Artisan Ales.

ΗΠΑ: Χιλιάδες Κουτιά Μπύρας Έκλεισαν Αυτοκινητόδρομο Στη Φλόριντα Μετά Από Σύγκρουση (Βίντεο)
newsbomb.gr

Ένας αυτοκινητόδρομος στη Φλόριντα αποκλείστηκε την Τετάρτη (21/9) από χιλιάδες κουτιά μπύρας Coors Light μετά από σύγκρουση.

Offshoot - One If By Land / Two If By Sea
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Offshoot Beer Co.

Παρασκευάστηκε Η Πρώτη Μπύρα Στον Κόσμο Χρησιμοποιώντας Ενέργεια Από Καύσιμο Σιδήρου (Βίντεο)
ert.gr

Ερευνητές από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Αϊντχόβεν στην Ολλανδία μαζί με την ζυθοποιία Swinkels Family Brewers και το Metal Power Consortium παρουσίασαν την πρώτη βιομηχανική εγκατάσταση στον κόσμο που χρησιμοποιεί σκόνη σιδήρου ως νέο κυκλικό καύσιμο.

Siren / Varvar - Mavka
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Varvar Brew, κυκλοφορεί η Siren Craft Brew.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το