English Greek
27
Τετ, Μάι
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Βαυαρία: Ξεκίνησε Η Παρέλαση Gäubodenvolksfest Στο Straubing

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Στο Straubing ξεκίνησε το Gäubodenvolksfest προχθές Παρασκευή. Για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας, όσοι θέλουν να γιορτάσουν επιτρέπεται να μπουν ξανά στις σκηνές μπύρας.

gaubodenvolksfest 22

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, το Gäubodenvolksfest ξεκίνησε στο Straubing με μια παραδοσιακή παρέλαση. Μετά από εβδομάδες ξηρασίας, το απόγευμα της Παρασκευής έπεσαν πολλές ισχυρές βροχές.

Ωστόσο, λίγο αφότου οι πρώτες ομάδες μουσικών, παραδοσιακών φορεσιών και χειροτεχνίας μετακινήθηκαν στην πλατεία της πόλης το βράδυ, η βροχή σταμάτησε.

Με υπέροχα διακοσμημένες άμαξες, οι οικοδεσπότες και οι επίτιμοι καλεσμένοι του φεστιβάλ κατευθύνθηκαν προς την πλατεία του φεστιβάλ. Χιλιάδες θεατές παρατάχθηκαν στο δρόμο.

Volksfest παρά την πανδημία: Ο δήμαρχος του Straubing απευθύνει έκκληση για προσωπική ευθύνη
Η επίσημη έναρξη του θεάματος πραγματοποιήθηκε, χθες, Σάββατο στις 10.00 π.μ. Βασικός ομιλητής ήταν ο υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας Albert Füracker.

Ο δήμαρχος του Straubing Markus Pannermayr απηύθυνε έκκληση για προσωπική υπευθυνότητα ενόψει της εκδήλωσης. Όποιος έχει συμπτώματα θα πρέπει να μείνει μακριά από το φεστιβάλ. Οι δήμοι δεν έχουν επί του παρόντος κανένα νομικό μέσο για την επιβολή περιορισμών.

Gäubodenvolksfest: Επτά σκηνές μπύρας με 27.000 θέσεις
Το δεκαήμερο Gäubodenvolksfest προσέλκυσε πρόσφατα περίπου 1,45 εκατομμύρια επισκέπτες στο Straubing, μια πόλη 47.000 κατοίκων.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, υπάρχουν επτά σκηνές μπύρας με περίπου 27.000 θέσεις και ένα λούνα παρκ με περίπου 130 εμπόρους.

Παράλληλα πραγματοποιείται η Ostbayernschau, μια έκθεση για τη γεωργία, τον ελεύθερο χρόνο και τη χειροτεχνία.

πηγή: grland.info

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Garage Project - Belly Of The Beast
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Garage Project.

Anchorage - Be Not Afraid
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Anchorage Brewing Co.

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Μπαίνει Στην Νήσος Και Αναλαμβάνει Την Διανομή
businessnews.gr

Αποκλειστική διανομή πανελλαδικά και διεθνώς για όλες τις μπύρες Νήσος, με μικρή συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της τηνιακής μικροζυθοποιίας για την εταιρεία του Ομίλου Carlsberg.

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Σύγχρονες Πρακτικές Που Προάγουν Τη Βιωσιμότητα
fortunegreece.com

Στόχος της εταιρείας μέχρι το 2030 είναι οι μηδενικές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά την παραγωγική της δραστηριότητα.

Heretic / Calicraft - Evil & Co
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Calicraft Brewing Co. κυκλοφορεί η Heretic Brewing Co.

Νέες Τουριστικές Υπηρεσίες Εστίασης Και Ενοικιαζόμενων Δωματίων Σε Ζυθοποιεία, Ελαιοτριβεία Και Τυροκομεία
capital.gr

Με τροπολογία που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή, η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη συμπληρώνεται και βελτιώνεται η νομοθεσία του υπουργείου Τουρισμού για τα σήματα επισκέψιμων εγκαταστάσεων και τουριστικών προορισμών, που περιλαμβάνει τόσο επισκέψιμες εγκαταστάσεις όπως τα επισκέψιμα οινοποιεία, ζυθοποιεία, ελαιοτριβεία και τυροκομεία, όσο και προσβάσιμους προορισμούς, όπως σήμα προσβάσιμου τουριστικού προορισμού, αλλά και επιχειρήσεις, όπως το σήμα προσβάσιμης τουριστικής επιχείρησης και σήμα τουριστικού καταλύματος φιλικού προς  [ ... ]

Άλλα Άρθρα