English Greek
27
Σαβ, Ιουλ
20 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μουντιάλ 2022 - Φιέστα Χωρίς Αλκοόλ Δεν Γίνεται: «Φέραμε Τις Μπύρες»!

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μουντιάλ 2022: Η μεγάλη χορηγός του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου η Budweiser έχει αρκετά αποθέματα μπύρας στις αποθήκες της εξαιτίας της απαγόρευσης πώλησής της στα γήπεδα του Κατάρ.

Έτσι αποφάσισε να στείλει μπύρες στο Μπουένος Άιρες για την υποδοχή του Λιονέλ Μέσι και της παρέας του γιατί φιέστα χωρίς μπύρες δε γίνεται!

argentina

Η εκ των χορηγών του Παγκοσμίου Κυπέλλου δημοσίευσε ένα βίντεο από τους πανηγυρισμούς των Αργεντινών που έχουν βγει στους δρόμους περιμένοντας τους Πρωταθλητές, στο οποίο φαίνεται ένα κοντέινερ με μπύρες!

Μάλιστα υπενθυμίζουμε πως η Budweiser μετά την απαγόρευση δήλωσε πως τα αποθέματα που είχαν φτάσει στο Κατάρ θα πήγαιναν στην Πρωταθλήτρια ομάδα.

Ενώ στη νέα ανάρτηση για τις μπύρες που έφτασαν στο Μπουένος Άιρες αναφέρει: «Φέραμε τις μπύρες»!

Ενώ μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ από τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του η εταιρεία χορηγός είχε δηλώσει πως θα γεμίσει το αεροπλάνο της επιστροφής με μπύρες!

bud argentina

πηγή: onsports.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βασιλιάς Της Μπύρας: Ο Έλληνας Που Κάνει Κουμάντο Στη Μεγαλύτερη Ζυθοποιία Στον Κόσμο
menshouse.gr

Με περισσότερα από 400 brands και ετικέτες από όλον τον κόσμο στο «οπλοστάσιό» της, η AB InBev, δικαίως χαρακτηρίζεται η μεγαλύτερη ζυθοποιία παγκοσμίως! Εκείνο που πάντως δεν γνωρίζουμε οι περισσότεροι όταν απολαμβάνουμε μια παγωμένη μπύρα, είναι ότι πίνουμε στην... υγειά ενός Έλληνα που διοικεί αυτήν την αυτοκρατορία!

Η Πανδημία «Βύθισε» Τον Κλάδο Των Αλκοολούχων Ποτών
kathimerini.gr

Τα πρώτα βήματα για το άνοιγμα της εστίασης μπορεί να έγιναν, όμως ο δρόμος για την αναπλήρωση των απωλειών στον κλάδο των αλκοολούχων ποτών είναι μακρύς. Ειδικά μάλιστα καθώς, μετά τα αυστηρά lockdowns του 2020 και τη μεγάλη μείωση της τουριστικής κίνησης, χάθηκε και το πρώτο τετράμηνο του 2021, ενώ οι περιορισμοί υπό τους οποίους επαναλειτούργησε ο κλάδος δεν συμβάλλουν ιδιαιτέρως στην αύξηση της κατανάλωσης.

Πρόγραμμα Διττής Εκπαίδευσης: Πραγματοποιήθηκαν Με Επιτυχία Οι Ενδιάμεσες Εξετάσεις Στην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης
capital.gr

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι πρώτες ενδιάμεσες εξετάσεις των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα Διττής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για την ειδικότητα "Ζυθοποιός-Βυνοποιός", που υλοποιείται από την Ελληνική Ζυθοποιία Ατάλαντης (ΕΖΑ) με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Επεκτείνει Τη Μονάδα Παραγωγής Η Ζυθοποιία Πηνειού
thessaliaeconomy.gr

Την επέκτασή της στη λιανική ετοιμάζει στις αρχές του καλοκαιρού η θεσσαλική Ζυθοποιία Πηνειού, καθώς θα ανέβει στα ράφια της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος. Παράλληλα, σε επίπεδο εγκαταστάσεων, η εταιρεία θα προχωρήσει σε ανανέωση μέρους του μηχανολογικού της εξοπλισμού εντός Ιουνίου, ενώ το 2022 προγραμματίζει επέκταση 250 τμ στο εργοστάσιό της στη Λάρισα.

Jackie O's - Ricky
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Jackie O's Pub & Brewery.

Lehe - Juulik
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με το Εσθονικό rock συγκρότημα των Terminaator, κυκλοφόρησε η Lehe Brewery.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το