English Greek
07
Πεμ, Δεκ
45 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Carlsberg: Η Κίνηση Που Θα Αλλάξει Το Τοπίο Στην Παγκόσμια Βιομηχανία Μπύρας

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η παγκόσμια μάρκα μπύρας προχωρά σε μία πρωτοπόρα στροφή προς την αναγεννητική γεωργία με τρεις πρωτοπόρες μάρκες στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Φινλανδία και τη Γαλλία.

Ο γίγαντας της μπύρας έχει δεσμευτεί να προμηθεύεται το 30% όλων των γεωργικών πρώτων υλών από αναγεννητικές πρακτικές και βιώσιμες πηγές παγκοσμίως έως το 2030, φτάνοντας το 100% έως το 2040.

Με στόχο την προώθηση της βιοποικιλότητας, την αποκατάσταση της υγείας του εδάφους και τη στήριξη της δέσμευσης φυσικού άνθρακα, η αναγεννητική γεωργία είναι σημαντικό μέρος της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής και της απώλειας βιοποικιλότητας.

  • Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Carlsberg Marston's Brewing Company (CMBC) έχει δεσμευτεί για 100% αναγεννητικό κριθάρι για την Carlsberg Danish Pilsner έως το 2027 και για όλες τις μάρκες του Ηνωμένου Βασιλείου έως το 2031.
  • Στη Φινλανδία, οι συνεργάτες αγρότες προμηθεύουν κριθάρι στην Sinebrychoff, μια εταιρεία του Ομίλου Carlsberg, για την ετήσια χριστουγεννιάτικη μπύρα KOFF, ενώ προωθούν ενεργά την αναγεννητική καλλιέργεια μεταξύ των Φινλανδών αγροτών κριθαριού.
  • Στη Γαλλία, η Kronenbourg SAS έχει ήδη 45 συνεργάτες αγρότες που προμηθεύουν ανιχνεύσιμο «Responsible Barley» και η μάρκα 1664 έχει δεσμευτεί να το χρησιμοποιεί για το 100% του κριθαριού στις μπύρες Blonde μέχρι το 2026.

simon boas hoffmeyer

Ο Simon Boas Hoffmeyer, Senior Director of Sustainability & ESG για τον Όμιλο Carlsberg, λέει: "Δεν μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας μόνοι. Οι συνεργασίες είναι ζωτικής σημασίας σε όλη την αλυσίδα αξίας, γι' αυτό συνεργαζόμαστε στενά με τοπικούς αγρότες, εμπόρους, βυνοποιούς, γεωπόνους και ΜΚΟ που παρέχουν τεχνογνωσία στη μετάβαση στο αναγεννώμενο κριθάρι. Με την πάροδο του χρόνου αυτό θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε στους καταναλωτές και τους πελάτες μας μπύρες χαμηλότερης περιεκτικότητας σε άνθρακα και να συμβάλουμε στη βελτίωση των οικοσυστημάτων στα οποία βασιζόμαστε. Θα συνεργαστούμε με όλους τους σχετικούς φορείς για να διασφαλίσουμε ότι εμείς ως Η εταιρεία και ο κλάδος μας στο σύνολό της, αγωνίζονται για ένα Μηδενικό Αγροτικό Αποτύπωμα".

Ο Όμιλος Carlsberg δεσμεύεται ενεργά στην παγκόσμια συνεργασία μέσω της νέας του συμμετοχής στην Πλατφόρμα Πρωτοβουλίας Αειφόρου Γεωργίας (SAI Platform) - που δημιουργήθηκε για την ενεργή προώθηση και υποστήριξη της παγκόσμιας ανάπτυξης της βιώσιμης γεωργίας.

πηγή: cibum.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακή Ζυθοποιία: Άνοδος Το 2019, Αρνητικές Προβλέψεις Λόγω Κορονοϊού Για Το 2020
news247.gr

Τόσο το 2019 όσο και το 2020 σημαντικό ρόλο στην πορεία της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας έχουν οι εξαγωγές όπου την περσινή χρονιά αντιπροσώπευαν το 9% των συνολικών πωλήσεων.

Uiltje - Life's Like A Bock Of Chocolates
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Nola - Blue Steel
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται από την Nola Brewing Co.

Ποια Οικογένεια Δισεκατομμυριούχων Έβαλε Ενέχυρο Μετοχές Αξίας 125 Εκατ. Δολαρίων Και Γιατί
Αμαλία Σοφία Βερούτη

Η οικογένεια των δισεκατομμυριούχων Santo Domingo έχει ενεχυριάσει ένα μεγάλο μέρος των μετοχών αξίας 260 εκατ. δολαρίων που κατέχει στην ισπανική κτηματομεσιτική εταιρία Inmobilaria Colonial Socimi SA, αξιοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρείες της περιουσίας της.

KCBC - Brain Death
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με το θρυλικό συγκρότημα των Nuclear Assault, κυκλοφόρησε η KCBC.

Αναστασίου - Το Πράσινο Δεντρί
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Ζυθοποιία Αναστασίου.

Άλλα Άρθρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Heavy Seas - Glacier Froot
Γιώργος Ιορδανίδης
Heavy Seas - Joose Cannon Fuzzy Navel
Γιώργος Ιορδανίδης
Funky Buddha - Berries And Queens
Γιώργος Ιορδανίδης
Heavy Seas - F*ck 2020
Γιώργος Ιορδανίδης
Funky Buddha - Morning Wood
Γιώργος Ιορδανίδης

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το