English Greek
15
Τετ, Ιουλ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τρία Agencies Στο Παγκόσμιο Media Spec Της Carlsberg

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Τα Wavemaker Global, iProspect και Zenith.

Ανάμεσα σε τρία agencies θα επιλέξει το brand μπύρας Carlsberg ώστε να αναθέσει τον παγκόσμιο media λογαριασμό του.

Πρόκειται για τα agencies Wavemaker Global, iProspect και Zenith, τα οποία έχουν καταθέσει την πρότασή τους για το media planning και το media buying του brand. Μάλιστα, η Initiative, μέλος του IPG και ανάδοχος του λογαριασμού, φέρεται ότι αρνήθηκε να καταθέσει εκ νέου πρόταση, διεκδικώντας τον λογαριασμό.

Σημειώνεται ότι η Initiative ανέλαβε για πρώτη φορά τον λογαριασμό της Carlsberg το 2017, ενώ, το 2018, αντικατέστησε την OMD, ως το νέο παγκόσμιο media agency of record του brand.

Ο διαγωνισμός ακολουθεί τον αντίστοιχο διαγωνισμό για το creative το 2022, όπου η Fold7 ανέλαβε ξανά τον λογαριασμό από την Grey Europe, έχοντας προηγουμένως εργαστεί ως creative agency τόσο παγκοσμίως, όσο και για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι ο ηθοποιός Mads Mikkelsen παραμένει ambassador του brand, ενώ, το 2022, η μπύρα συμπλήρωσε 30 χρόνια χορηγίας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Λίβερπουλ.

πηγή: marketingweek.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Revision - Through The Veil
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Revision Brewing Co.

Οι Τρεις Μεγάλοι Παίκτες Της Μπύρας Στην Ελλάδα Και Η Θέση Τους Στην Αγορά
thetotalbusiness.com

Το μεγαλύτερο μέρος στην πίτα της αγοράς μπύρας στην Ελλάδα μοιράζονται οι τρεις κυρίαρχες ζυθοποιίες με πρώτο παίκτη την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, αμέσως μετά την Ολυμπιακή Ζυθοποιία (Carlsberg) και τρίτη την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης.

Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης: Nέος Μarketing & Trade Marketing Manager Ο Γιώργος Κανάκης
businessnews.gr

Με στόχο να αναπτύξει τις πρακτικές marketing & trade marketing της εταιρείας, καθώς και των σημάτων της Vergina Μπύρα, Tuvunu Τσάι & Ανθρακούχο νερό.

Stu Mostów - Southpaw Salmo Salar / Beethoven Loves Bass
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Browar Stu Mostów.

Heavy Seas - Impending Doom #4
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Heavy Seas Beer.

Thornbridge - Floresta / Pardus Pecan Pie / Quiet Storm Mosaic
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Thornbridge Brewery.

Άλλα Άρθρα