English Greek
28
Τρι, Ιουλ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τρία Agencies Στο Παγκόσμιο Media Spec Της Carlsberg

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Τα Wavemaker Global, iProspect και Zenith.

Ανάμεσα σε τρία agencies θα επιλέξει το brand μπύρας Carlsberg ώστε να αναθέσει τον παγκόσμιο media λογαριασμό του.

Πρόκειται για τα agencies Wavemaker Global, iProspect και Zenith, τα οποία έχουν καταθέσει την πρότασή τους για το media planning και το media buying του brand. Μάλιστα, η Initiative, μέλος του IPG και ανάδοχος του λογαριασμού, φέρεται ότι αρνήθηκε να καταθέσει εκ νέου πρόταση, διεκδικώντας τον λογαριασμό.

Σημειώνεται ότι η Initiative ανέλαβε για πρώτη φορά τον λογαριασμό της Carlsberg το 2017, ενώ, το 2018, αντικατέστησε την OMD, ως το νέο παγκόσμιο media agency of record του brand.

Ο διαγωνισμός ακολουθεί τον αντίστοιχο διαγωνισμό για το creative το 2022, όπου η Fold7 ανέλαβε ξανά τον λογαριασμό από την Grey Europe, έχοντας προηγουμένως εργαστεί ως creative agency τόσο παγκοσμίως, όσο και για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Επιπλέον, αναφέρεται ότι ο ηθοποιός Mads Mikkelsen παραμένει ambassador του brand, ενώ, το 2022, η μπύρα συμπλήρωσε 30 χρόνια χορηγίας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Λίβερπουλ.

πηγή: marketingweek.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρχεται Από Το Άγιο Όρος Μια... Νέα Μπύρα;
xalkidikipolitiki.com

Κάτι παραπάνω από έντονη είναι η φημολογία στην αγορά τελευταία, ότι πολύ σύντομα θα κάνει την εμφάνισή της μια νέα μπύρα που έχει εξασφαλίσει την ευλογία μεγάλης Μονής του Όρους, ως προς την ονομασία και τα συστατικά.

Heavy Seas - 28th Anniversary
Γιώργος Ιορδανίδης

Τα 28α της γενέθλια γιόρτασε η Heavy Seas Beer με την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας.

Bridge Road - Pacific
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Bridge Road Brewers.

Samos - My Goodness
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Samos Microbrewery.

Άλλα Άρθρα