English Greek
27
Σαβ, Απρ
42 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η Twitch Streamer Amouranth Πουλάει Μπύρα Με Μαγιά Από Τα Κολπικά Υγρά Της

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η Twitch streamer Amouranth είχε πουλήσει τα απόνερα του μπάνιου της (το λεγόμενο hot tub water που έκαναν κι άλλες... influencers) αλλά τώρα πρωτοπορεί και πηγαίνει την όλη φάση ένα βήμα παραπάνω.

Πλέον η Amouranth θα αρχίσει να πουλάει μπύρα με μαγιά από τα κολπικά υγρά της! Το τι γεύση μπορεί να έχει μια τέτοια μπύρα...κανείς δεν το ξέρει ακόμα, αλλά ελπίζουμε να πωλείται online γιατί αν πουληθεί και στα μπαρ τότε κάθε σερβιτόρος θα πρέπει να εξηγεί στον πελάτη περί τίνος πρόκειται.

Η μπύρα κατασκευάζεται (σ.σ. παρασκευάζεται) από την Πολωνική εταιρεία "The Order Of Yoni" (ή εν συντομία σκέτο Yoni) και για όσους δεν το γνωρίζουν, η ονομασία της εταιρείας προέρχεται από την... σανσκριτική λέξη για το ιερό αιδοίο. Άρα εδώ είναι αυτό που λέμε "Κύλισε ο Τέντζερης και βρήκε το καπάκι" (της μπύρας ενδεχομένως).

Εν τω μεταξύ η εταιρεία ψάχνει για την... "Θεότητα" που θα έχει τα προσόντα για να γίνει μπύρα, όπως λέει στο site της άρα λογικά η πρόταση έγινε από τους Πολωνούς. 

amouranth yoni

Το site αναφέρει ότι «Δεν υπάρχει τίποτα βρώμικο στη μπύρα καθώς όλα τα λυοφιλοποιημένα βακτήρια ελέγχονται για την παρουσία ξένου DNA ή/και RNA», έτσι ώστε το τελικό προϊόν του, μια sour μπύρα που παρασκευάζεται με γαλακτικό οξύ, να είναι «εντελώς ασφαλής και υγιεινή».

Η εταιρεία λέει μάλιστα ότι υπάρχουν...πνευματικά οφέλη και στον...χυμό του αιδοίου, σύμφωνα με τους επιστήμονες! «Μία από τις αρχικές ομάδες των Σουμέριων λάτρευε το Avatar της Μεγάλης Θεότητας Ninhursag. Οι Σουμέριοι βασιλιάδες έπιναν το «γάλα» της, αλλά μόνο εκείνοι ήξεραν ότι δεν υπήρχε «γάλα», αλλά ήταν τα βακτήρια γαλακτικού οξέος των μετενσαρκώσεών της, που χρησιμοποιούσαν οι Δάσκαλοι του Τάγματος στη διαδικασία παρασκευής με το μυστήριο του Ninhursag».

«Είναι ξεκαρδιστικό», είπε η Amouranth στο Dexerto. «Ο κόσμος θα αγοράσει την μπύρα σίγουρα. Δεν ξέρω αν θα την πιουν πραγματικά ή μάλλον... ίσως και να την πιουν».

Εμένα πάντως δεν με έπεισε. Κάθε fan της μπύρας ίσως θα έπρεπε να περιμένει μερικούς μήνες για να δει μερικούς influencers πρώτα που θα την πιούνε.

πηγή: gameworld.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

AleSmith - Currently Trending
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η AleSmith Brewing Co.

Tröegs - #399 / #400
Γιώργος Ιορδανίδης

Δύο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Tröegs Independent Brewing.

Founders - Moon Rambler
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Founders Brewing Co.

Midnight Sun - No Stars Party
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα εποχιακή ετικέτα κυκλοφόρησε η Midnight Sun Brewing Co.

Bottle Logic - Stronger Than Fiction
Γιώργος Ιορδανίδης

Την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας ανακοίνωσε η Bottle Logic Brewing.

Kykao - Kyclus Experiment #3
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Kykao Handcrafted Microbrewery.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το