English Greek
15
Τετ, Απρ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Heineken: Πρόβλεψη Για Αύξηση Κερδών Αλλά Και Μείωση Ζήτησης Σε Ορισμένες Αγορές Το 2024

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Πώς θα επηρεάσει την παγκόσμια ζήτηση μπύρας η αστάθεια στο διεθνές γεωπολιτικό σκηνικό και οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Αύξηση των λειτουργικών κερδών της, αλλά σε χαμηλά μονοψήφια ποσοστά, προβλέπει για το 2024 η ολλανδική ζυθοποιία Heineken, επικαλούμενη την αστάθεια στο διεθνές γεωπολιτικό σκηνικό και τις οικονομικές συνθήκες.

Η Heineken, η δεύτερη μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο, ανέφερε επίσης αύξηση 1,7% στα λειτουργικά κέρδη της για το 2023, υπερβαίνοντας τις προβλέψεις των αναλυτών.

Η εταιρεία, της οποίας η ομώνυμη μπύρα είναι η κορυφαία σε πωλήσεις lager στην Ευρώπη και έχει υπό την ιδιοκτησία της επίσης μια σειρά από brands μπύρας όπως η Tiger και η Sol, είχε ήδη προειδοποιήσει ότι οι σκληρές οικονομικές συνθήκες θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη ζήτηση σε ορισμένες αγορές το 2024.

«Κοιτάζοντας το 2024, παραμένουμε προσεκτικοί σχετικά με τις παγκόσμιες οικονομικές και γεωπολιτικές προοπτικές», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Heineken, Ντολφ βαν ντεν Μπρινκ, προσθέτοντας ότι η εταιρεία θα προσπαθήσει να επιτύχει αύξηση εσόδων εξισορροπώντας μεταξύ τιμών και όγκου πωλήσεων.

«Υπερβολικές υποσχέσεις»
Η Heineken αναγκάστηκε να μειώσει τις προβλέψεις της για το 2023 τον Ιούλιο εν μέσω οικονομικής αναταραχής σε βασικές αγορές όπως το Βιετνάμ και η Νιγηρία. Η κίνηση ώθησε τους αναλυτές να επικρίνουν την εταιρεία για υπερβολικές υποσχέσεις τις οποίες εν τέλει δεν κατάφερε να τηρήσει.

Κατά μέσο όρο, οι αναλυτές αναμένουν ότι η Heineken θα επιτύχει αύξηση των οργανικών λειτουργικών κερδών της κατά 9,9% το οικονομικό έτος 2024, σύμφωνα με συναινετικές εκτιμήσεις που παρέχονται από την εταιρεία.

Οι αναλυτές προσδοκούσαν επίσης ότι τα οργανικά ενοποιημένα λειτουργικά κέρδη της Heineken θα ήταν σταθερά το 2023.

πηγή: ot.gr

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Behemoth - Hoppy Is As Hoppy Does / Fluffiest Of Ducks / We Didn't Start The Hazies
Γιώργος Ιορδανίδης

Τρεις νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Behemoth Brewing Co.

Modern Times - Cloak Of Shadows
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Modern Times Beer.

Revision / Riip - Riipin' And Revvin'
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την Riip Beer Co., κυκλοφόρησε η Revision Brewing Co.

DuClaw - Regular Jesus
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα έκδοση της "Sweet Baby Jesus" κυκλοφόρησε η DuClaw Brewing Co.

Paragon - Lady L
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Paragon Brewery.

Οι Βρυξέλλες Μετατρέπουν Το Παλιό Τους Χρηματιστήριο Σε Ναό Μπύρας
agronews.gr

Η μπύρα ήταν ανέκαθεν ένας από τους μεγαλύτερους... παραγωγούς χρημάτων στο Βέλγιο, αλλά τώρα οι Βρυξέλλες προχωρούν ένα βήμα παραπέρα, δίνοντας σάρκα και οστά στο σχέδιο για στέγαση μουσείου στο χώρο του παλιού Χρηματιστηρίου, που ακούει στο όνομα Belgian Beer World.

Άλλα Άρθρα