English Greek
16
Δευ, Σεπ
9 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τηλεοπτικός Αστέρας Εγκαινίασε "Κατά Λάθος" Το Bar Του

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ο Jeremy Clarkson έχει σταματήσει να ασχολείται με το αυτοκίνητο εδώ και λίγο καιρό γιατί είναι αγρότης και εσχάτως είναι και ζυθοποιός. Δηλαδή φτιάχνει μπύρες -και μάλλον πίνει αρκετή από την παραγωγή.

jeremy clarkson

Μετά το πολύ επιτυχημένο Top Gear στο BBC και το επιβλητικό Grand Tour του Amazon Prime, ο Jeremy Clarkson έχει γίνει τηλεοπτικός αγρότης για τις ανάγκες ενός νέου προγράμματος της Amazon, του Clarkson's Farm που προβάλλεται από το 2021 και  βρίσκεται πλέον στην τρίτη του σεζόν. 

Πέραν της προβολής όμως ο Clarkson που δείχνει να απολαμβάνει την ζωή του αγρότη και παρουσιάζει πάντα ακόμη και τις πιο ντροπιαστικές αστοχίες του μαθαίνοντας, έχει και άλλες δραστηριότητες. 

Το Hawkstone είναι η ζυθοποιία του Jeremy Clarkson. Μια εταιρεία που φτιάχνει τη δική του μπύρα σε διάφορες γεύσεις και εκδόσεις και έχει αρχίσει να επεκτείνεται και σε βότκα αλλά και σε άλλα ποτά. Ο Clarkson εκμεταλλεύεται την έκταση 1.000 στρεμμάτων της Diddly Squat Farm την οποία διαχειρίζεται για τις ανάγκες της εκπομπής και αφού η ζυθοποιία Hawkstone έχει αρχίσει να τοποθετείται ανάμεσα στις πιο niche μπύρες της Μεγάλης Βρετανίας, εκείνος συνεχίζει το ίδιο δυναμικά. 

hawkstone

Πρόσφατα εμφανίστηκε να σερβίρει μπύρες μέσα από την ολοκαίνουργια παμπ του, μια που ανέλαβε να αναβαθμίσει μετά την επιτυχία της παμπ Hawkstone's Arm που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις της ζυθοποιίας του. Ο Clarkson όπως είπε έκανε "κατά λάθος" εγκαίνια της νέας του παμπ, καθώς χωρίς να το έχει σχεδιάσει μαζεύτηκε πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει τον ημιτελικό της Αγγλίας για το Euro 2024.

Έτσι και εκείνος άρχισε να σερβίρει και να εξυπηρετεί το κοινό που διψούσε να δοκιμάσει από τα νέα προϊόντα της διάσημης πλέον φάρμας του Jeremy Clarkson, στα οποία εκτός από μπύρες περιλαμβάνονται μηλίτες, βότκα και τζιν. 

πηγή: topgeargreece.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Offshoot - Czeched Out
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Offshoot Beer Co.

Bottle Logic - Darkstar November (2023) / RedEye November (2023)
Γιώργος Ιορδανίδης

Δυο νέες ετικέτες κυκλοφόρησε η Bottle Logic Brewing.

Ζυθοποιία Πηνειού - Η Πρώτη Smart Και Πλήρως Ψηφιακή Μικροζυθοποιία Της Ελλάδας
larissanet.gr

Η Ζυθοποιία Πηνειού (https://www.pineiosbrewery.gr) σε συνεργασία με την Ελληνική startup εταιρεία Oliveex (https://oliveex.io), κατάφερε να ψηφιοποιήσει πλήρως τις παραγωγικές διαδικασίες και να εφαρμόσει τεχνητή νοημοσύνη με σκοπό τη βελτιστοποίηση του τρόπου λειτουργίας.

Moksa / J. Wakefield / LifeXLlab - Changes
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα, σε συνεργασία με την J. Wakefield Brewing και την LifeXLlab, κυκλοφόρησε η Moksa Brewing Co.

Μπύρα Από Κουμ Κουάτ Και Κόλιανδρο Στο Κέντρο Του Τόκιο
newsit.gr

Μπύρα από κουμ κουάτ, μπύρα από μέλι από τα μελίσσια του Αεροδρομίου Hagi Iwami στη Shimane Prefecture, μπύρα από κόλιανδρο και πολλές άλλες ιδιαίτερες γεύσεις δοκιμάζουν οι επισκέπτες του μπαρ μπύρας Special End, στο Τόκιο.

Short's - Super Delicious: Extreme Beerfest Edition
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα αναμένεται απ' την Short's Brewing Co.

Άλλα Άρθρα

Και Μη Ξεχνάτε... Ποτέ Αλκοόλ Και Οδήγηση!

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το