English Greek
20
Δευ, Ιουλ
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Heineken: Μειώνει Την Αποτίμησή Της Συμμετοχής Της Στην Κίνα

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Σε εφάπαξ απομείωση 874 εκατ. ευρώ (949 εκατ. δολάρια) δήλωσε ότι προέβη η Heineken για τη μείωση της αποτίμησης της συμμετοχής της στη μεγαλύτερη ζυθοποιία της Κίνας.

Ο ολλανδικός γίγαντας της μπύρας δήλωσε ότι η απομείωση της συμμετοχής της στην China Resources Beer Holdings οφείλεται στις ανησυχίες σχετικά με την καταναλωτική ζήτηση στην ηπειρωτική χώρα, η οποία είχε επηρεάσει την τιμή της μετοχής της, σύμφωνα με ανακοίνωση της Δευτέρας (29.7.2024).

Η δεύτερη μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο περιόρισε την πρόβλεψή της για τα λειτουργικά κέρδη ολόκληρου του έτους σε ένα εύρος μεταξύ 4% και 8%, σύμφωνα με δημοσίευση του Bloomberg.

Η Heineken είχε προηγουμένως προβλέψει ότι τα λειτουργικά κέρδη θα αυξηθούν οργανικά σε χαμηλό έως υψηλό μονοψήφιο ποσοστό.

πηγή: newsit.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Euro 2024: Το Σερβία - Αγγλία Θα Είναι Το Μόνο Παιχνίδι Με Μπύρες Χαμηλής Περιεκτικότητας Σε Αλκοόλ
newsit.gr

Σερβία και Αγγλία θα αναμετρηθούν την προσεχή Κυριακή (16.06.2024) στον εναρκτήριό τους αγώνα στο Euro 2024. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα έχει μια χαρακτηριστική συνθήκη για τους φίλους των δυο ομάδων, που θα αφορά τις μπύρες των οπαδών.

Uiltje - Woody Two Shoes
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Οι Βρυξέλλες Μετατρέπουν Το Παλιό Τους Χρηματιστήριο Σε Ναό Μπύρας
agronews.gr

Η μπύρα ήταν ανέκαθεν ένας από τους μεγαλύτερους... παραγωγούς χρημάτων στο Βέλγιο, αλλά τώρα οι Βρυξέλλες προχωρούν ένα βήμα παραπέρα, δίνοντας σάρκα και οστά στο σχέδιο για στέγαση μουσείου στο χώρο του παλιού Χρηματιστηρίου, που ακούει στο όνομα Belgian Beer World.

Η «Βεργίνα» Ζυμώνει Γνώση Και Μπύρα Στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή
xronos.gr

Μετά την δωρεά του νέου υπερσύγχρονου εξοπλισμού πειραματικής ζυθοποίησης από την ΖΜΘ προς την ΑΓΣ, οι δυο οργανισμοί ξεκινούν περαιτέρω συνεργασία με σκοπό την δημιουργία εκπαιδευτικής κατάρτισης ζυθοποιών, ώστε να καλυφθεί η έλλειψη επαγγελματιών στον κλάδο της μικροζυθοποιίας στην χώρα μας.

Jester King - Spon 13th Anniversary
Γιώργος Ιορδανίδης

Τα 13α της γενέθλια γιορτάζει η Jester King Brewery με την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας.

Bottle Logic - Leche Reserva (2023)
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Bottle Logic Brewing.

Άλλα Άρθρα