English Greek
26
Τρι, Μάι
0 New Articles

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Heineken: Μειώνει Την Αποτίμησή Της Συμμετοχής Της Στην Κίνα

Διεθνη
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Σε εφάπαξ απομείωση 874 εκατ. ευρώ (949 εκατ. δολάρια) δήλωσε ότι προέβη η Heineken για τη μείωση της αποτίμησης της συμμετοχής της στη μεγαλύτερη ζυθοποιία της Κίνας.

Ο ολλανδικός γίγαντας της μπύρας δήλωσε ότι η απομείωση της συμμετοχής της στην China Resources Beer Holdings οφείλεται στις ανησυχίες σχετικά με την καταναλωτική ζήτηση στην ηπειρωτική χώρα, η οποία είχε επηρεάσει την τιμή της μετοχής της, σύμφωνα με ανακοίνωση της Δευτέρας (29.7.2024).

Η δεύτερη μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο περιόρισε την πρόβλεψή της για τα λειτουργικά κέρδη ολόκληρου του έτους σε ένα εύρος μεταξύ 4% και 8%, σύμφωνα με δημοσίευση του Bloomberg.

Η Heineken είχε προηγουμένως προβλέψει ότι τα λειτουργικά κέρδη θα αυξηθούν οργανικά σε χαμηλό έως υψηλό μονοψήφιο ποσοστό.

πηγή: newsit.gr

 
 

 

 

Μόνο τα εγγεγραμένα μέλη έχουν το δικαίωμα σχολιασμού των άρθρων.

Διαφήμιση

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Karl Strauss - 34th Anniversary
Γιώργος Ιορδανίδης

Τα 34α γενέθλιά της γιορτάζει η Karl Strauss Brewing Co. με την κυκλοφορία μιας νέας ετικέτας.

Uiltje - Seashore Seesaw
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Uiltje Brewing Co.

Thornbridge - Necessary Evil Pedro Ximénez
Γιώργος Ιορδανίδης

Μια νέα ετικέτα κυκλοφόρησε η Thornbridge Brewery.

Η Heineken Έφτιαξε Παπούτσια Με Μπύρα Στην Σόλα -Έχει Και Ανοιχτήρι
lifo.gr

Πώς θα σας φαινόταν να περπατούσατε πάνω σε... μπύρα;

«Πράσινο Φως» Για Το Πρώτο Ζυθοποιείο Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
tourismtoday.gr

Το πρώτο ζυθοποιείο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) πρόκειται να ανοίξει στο Άμπου Ντάμπι μετά από μια αλλαγή στη νομοθεσία που επιτρέπει την παραγωγή αλκοόλ και την πώληση στην χώρα.

Άλλα Άρθρα